36

Анонимен

преди 6 месеца

Политиците в Европа предизвикаха това сами. И другаде ще стане същото. Отказват да се вслушват в народите си. Продължават с тази безумна политика за мигрантите и да раздават безвъзмездни помощи на страни нямащи нищо общо със съюза. Прецакват икономиките заради безумните им напъни да го изкарат по-голям от Русия. Цените хвърчат. Престъпността процъфтява. Тероризма се увеличава... Е, то няма как да си разиграват коня вечно!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Истинското спасение за Европа е федерализация, единна армия, разширяване на фронтекс и утвърждаване на всички външни граници, а не руски и американски проксита като тия измислени "десни" партии

34

само

преди 6 месеца

отразявате избори,където печелят фашистите,за да го угодите на българина,най-гоемия фашист на света,през лятото например ми направи впечатление,когато имаше избори в Испания и се очакваше да спечелят фашистите го отразявахте,но след като резултата беше различен от очаквания и фашистите бяха спрени неочаквано си замълчахте като женски полови органи,нали така *** русофилски и профашистки,толкова сте прозрачни,ако не бяхте жалки щяхте да сте смешни

33

Cartman1912

преди 6 месеца

Добре е за Европа да се избират хора, които да спрат миграцията и да наложат строги правила. Трябва и да се спре с *** и гей простотиите също. Лошото е, когато тези хора искат да развалят ЕС. Реално англичаните искаха да спрат миграцията. Но това, което постигнаха, отцепвайки се от ЕС, е да спрат миграцията на бели и да вкарат повече черни, но с бонуса да обеднеят. Най-доброто е да сме единни в ЕС против мигранти и джендърство, но и да сме единни в лицето на опасността от руската агресия.

32

Игор

преди 6 месеца

Добре, старата максима разделяй и владей трябва да се ъпдейтне с разделя владей и направи много кинти от процеса.

31

Шотландски боец

преди 6 месеца

Разбира се, че либералите ще обвинят националистите с русофили, за да може електората им, да си мисли, че ще живеят като Якутия в Сибир, но това показва колко слаби стават либералите и колко слабо въздействат с лъжливите си опорки. Едните обвиняват САЩ другите Русия, а Европа стана гето, лошото е, че още пришълци идват и са видими в нашите градове, в Пловдив и в София е пълно с араби, не ни стигат другите дето храним

30

ХИЧО

преди 6 месеца

Спечелил изборите с 35 депутати?Да дойде в България да види колко хрантутника имаме в Парламента.А по население сме три пъти по-малко....

29

До 5

преди 6 месеца

Ко каза? Ко? Ясните движения в Европа са платени от комунистите. Това не е никакво дясно. А Маджария си е каманисти сър отвсякъде и да не споменавам България и Румъния. Същите о т р е п к и от 45та насам и сега са 3то поколение. Ще чакате развитие и заплати. А да, за ритнитопковците има протести. Нивото е Африка то и там са ни университетите.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Европа не е това, което беше. Икономиката е на ръба, наводнена е от емигранти, няма суровини, а каквото купува е на високи цени, но най-важното - няма добри политици. На обикновенният Европеец му омръзна да плаща сметката за всякакви глупави приумици и за тове е логично, че търси алтернативи. Ако това, което се случва в Нидерландия е шок, големият шамар ще е пролетта на изборите за евро парламент!

27

Анонимен

преди 6 месеца

До 32 Проблемът е, че почти всички десни формации в Европа са десни само на хартия и са тясно обвързани с Русия и техните интереси, което по дефиниция ги прави анти-националисически за самите им държави. Да не говорим, че все още не сме видяли някой да предприема реални действия против мигрантите. Тая дето последно я избираха в Италия веднага почна да говори как иска да вкарва още наглеци, нищо че уж трябваше да е крайно дясна.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Голям победител?!!! Има 37 депутати от общо 150. Просто има 15 минути слава, а след това ще трябва да прави такава сглобка, пред която българската е като майска роза. Но най-вероятно е да стои в опозиция, защото от опит се знае, че тези с големите усти са им къси инструментите, а стафидките им не подлежат на коментар!

25

Шотландски боец

преди 6 месеца

Национализма не знам, защо се свързва с Путин? Да обичаш Държавата си и да не искаш ислямски нашественици да те колонизират, не е Путинофилия! Аз искам да живея в приветлива Държава, без безченстващи малцинствени групи тормозещи старите по селата и малките градове, колещи несъгласните с техния живот! Време е България и Европа, да се събудят, иначе до края на това столетие, внуците ни ще четат Корана.

24

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ СМЕНЯ ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА :D С ДВЕ ДУМИ И В ЕС Е ПОЧТИ СЪЩИЯ РЕЖИМ КАТО В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И Е ПРОСТЕНО , ЗАЩОТО СЕ НАЛАГАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО И КАТО ЦЯЛО НЕ Е ГОЛЯМА ПРОМЯНА! НО КАКТО КОМЕНТАР 14 ХХХ - ПИШЕ БЕЗОБРАЗИЕТО Е ПЪЛНО!

23

Анонимен

преди 6 месеца

За мен не е изненадада. През последните 10 г. страните в ЕС прегърнаха идеята за мултикултурализъм, който не работи, наводнявайки Европа с мигранти откъде ли не, които предизвикаха истински хаос на континента. На хората им омръзна от мултикултурални простотии, които превърнаха живота им в ад. Затова холандците избраха Вилдерс. Льо Пен почти успя да спечели изборите във Франция, Орбан се държи в Унгария и т.н. Не е шок, беше очаквано.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Кюют

21

Анонимен

преди 6 месеца

Какво точно е Нидерландия за Европа - едно голямо нищо

20

Анонимен

преди 6 месеца

Всички богати си избират националисти, само клетият беден българин ги мрази.

19

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Путин е виновен!

18

Българка

преди 6 месеца

Всички нормални хора в Европа са уморени от безобразната политика на ЕС.

17

Интересно...

преди 6 месеца

Путин сигурно пак е развързал кесията!?