260

Анонимен

преди 6 месеца

Много хора в момента си мислят, че като повтарят мантрата за опасната Русия ще скрият истината. Русия си е Русия, а това, което се случва в момента е, че американската икономика воюва срещу европейската. И без ефтините енергоресурси европейската е обречена да загуби и срещу американската, и срещу азиатската. Това е то. И нито русофилията, нито русофобията имат нещо общо тук.

259

Анонимен

преди 6 месеца

По коментарите на копейките тук се вижда, че е прав

258

Срам

преди 6 месеца

Този си повдига самочувствието, като твърди, че е вреден. По-скоро е полезен *** на американците.

257

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев, ти изглежда живееш в паралелна вселена приятелю. Американски са интересите българската армия да стои слаба, недофинансирана и неподготвена. Това започна от 1990 и продължава и до днес. Не само американските интереси, но и продажната и алчна за пари политическа каста. Колкото и да плюеш срвщу Русия, тя няма нищо общо с нашето положение и ти го знаеш, но аз разбирам - гледаш да трупаш точки пред господарите си, правиш се на верен слуга... Нищо добро няма да ви донесе това.

256

Тон

преди 6 месеца

Не само за руските ,но и за нас също

255

нашенска трагедия

преди 6 месеца

Влиза Орешарски в некакъф чиновнически кабинет и гледа некаква " активна " СДС-арка . Веднага казал- утре тая да я нема тука , а момата на момента вади партийна книжка на БКП , от " нашите " била , та тия са се таквия .

254

Анонимен

преди 6 месеца

Айде нещастниците от ЦИПСО-то да спрат да цвилят от коневръза, когато народът на една европейска държава коментира националните си предатели. По- добре да ходят да ограждат нови парцели за гробища, че "успехите" на ВСУ- то напоследък, макар и очаквани, направо втрещиха целия свят, а и новината, че и стотинка няма да видят като подаяние вече също би трябвало да им говори нещо.

253

Христо Христов

преди 6 месеца

Дано Тагарев отърве България от поне 50000 вредни за нея про'с'така, гласували на 2 Април за ЕС.

252

Христо Христов

преди 6 месеца

В Тагарев ми е надеждата, че България ще се оправи! Бърза мобилизация, с дадения му от народа на 2 Април мандат, на 50000 гласуващи за ЕС ще е добра първа стъпка в правилната посока!

251

Браво Тагарев !

преди 6 месеца

Мачкай червените предатели начело с Фигуранта , клели се във вярност към Русия и Копейкин !

250

Анонимен

преди 6 месеца

Да, както и за българските.

249

Tangra

преди 6 месеца

Кажи как уреди жената да прави дронове?Мошшенници!

248

Нора

преди 6 месеца

ВРЕДЕН СИ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ,Тагаренко! На брашното евтин на триците скъп! НАГЛЕЦ!

247

Анонимен

преди 6 месеца

Първия истински военен министър! Не некакви каракачани!

246

дисертация в Москва

преди 6 месеца

Аре бе Тагаренко , още не ти е засънаало по сурата съвеЦкото ако и почна да притуряш американско .

245

А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ?

преди 6 месеца

ТОЗИ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И НЕ МИ ПУКА ЗА РУСКИТЕ ,КАНАДСКИТЕ ,АМЕРИКАНСКИТЕ,КИТАЙСКИТЕ ИЛИ КАКВИТО И ДА БИЛО ТАМ ИНТЕРЕСИ !

244

popa ot razgrad

преди 6 месеца

ако беше вреден досега да е паднал от някой прозорец...

243

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя не само за руските интереси е вреден, ами и за българските. Само за англосаксонските е полезен. Забелязвате ли как е написана статията? Нито веднъж не се споменава "Страйкър". Не става въпрос даже за "абсьолютна защита". Нито 1 от тия буклоци не успя да стигне линията на фронта в Украйна. НИТО ЕДНА от стотиците. Изтрпаха ги още преди да се приближат. И сега тоя иска да им пълни гушите с нашите пари, АК БЕЗ ДА ПОЛУЧИМ НИЩО както и самолети неполучихме. Национален предател и продажник на бълга

242

Аха

преди 6 месеца

До АнонименИма по-добро предложение. Да лежи там където няма да го храним и топлим.

241

времето го доказа

преди 6 месеца

Колкото по близо до Русия - толкова по издънено, бедно и корумпирано общество. България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически.