114

Служил

преди 6 месеца

Когато от казармата отидох да следвам, всички които не бяха ходили в казармата си личаха ! Бяха дечковци, които така и не можаха да пораснат! Казармата те учи на отговорност! Ако някой се издъни, наказваха целият взвод! Така се учиш и на отговорност! Не е като сегашното поколение, на които светът се върти около тях! Всички трябва да се съобразяват с тях, а те с никого!

113

Анонимен

преди 6 месеца

До СТРАНДЖАТА "Идеята е в държавната администрация да попадат само свои хора, да се реставрират т.нар. апаратчици.. от комунизма. Но няма да стане." --------------- по-добре апаратчици пред пеедерааастчици!

112

ХL

преди 6 месеца

Тия дето не се плашат да ги пребият и ограбят вкъщи и по улицата, да се дрогират и да стават ***, сега се уплашиха от казармата. По-бързо да го въведат, преди смяната с Габриел.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахах що така няма мераклии готови да се жертват за краваро-еврожейските интереси.. пардон - ценности???

110

Руските хибридки

преди 6 месеца

...полудяха при новината, че БА трябва да бъде запълнена и обучавана! Сеирджиите пред компютъра не ги броим! Те ще чакат подмити и сапунисани да дойдат крепостните да ги "освободят"! Най-добрият военен министър от години насам!

109

До СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Това са точно хората, които могат да сравняват соца с демокрацията. И замисли се, защо одобряват повече неща от социализма.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Никой от семейството ми няма да воюва за евроатлантическа България.Даваме се на турци, руснаци , каквото дойде.Който си прави войни да си воюва в тях.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Тагаренко се затруднява да намери пушечно месо за Укрия, а вече ни натискат да се включим.

106

Ха ха

преди 6 месеца

Вместо да мислят какъв номер да погодят на колегата, да си правят сметката да си покрият норматива, за да останат на работа.

105

пияница мистик

преди 6 месеца

Нас нормалните хора това не ни интересува. Следейки световните новини, нито една държава не е пратила нито един войник да се бие срещу 0pkитe. По-скоро от новините излиза, че ако Пyтягaтa победи Украйна ще стръгне срещу Европа, тоест най-близки са му Полша, Румъния и България. Ние, путинофобите ще се махнем я на Запад, я някъде из Америка, а тук ще останат русофилите. Те ще посрещнат с хляб и сол и свалени потypи "братушките" и Пyтягaтa нсбързо ще ги мобилизира да се бият в Украйна :)))

104

Картечаря Ханс

преди 6 месеца

137 С Денков служихме заедно в казармата в 101ви картечарки батальон той беше тоя който ви подава лентата с патроните!

103

DerFuhrer

преди 6 месеца

138 Евала Странджа открил си истината за нещата от живота

102

666

преди 6 месеца

Кого ще задължаваш бре пъпеш.?Нали натовци и аМериканци те пазят от лошия мечо.Като та гледам за нищо не ставаш и за *** на каца даже.Уууу гламак.

101

DerFuhrer

преди 6 месеца

Браво гн Тагарев!Но и да дъртите които са били в казарма по комунистическо!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Колко жени в администрацията имат военна служба. Днеков каква военна служба изкара или беше от тея, дето бяха с по 6 месеца "болнични".

99

Анонимен

преди 6 месеца

"Армията на САЩ е тотален упадък, същото влече и в Европа, никой не иска да е доброволец и да служи на слабоумници" - Последните им 10 години, започнаха да правя кампании, как LGBTQ- тата ще има срахотна кариера там. Как белите мъже, а после и другите мъже, били лоши, следователно първо намаляха белите мъже, а после черните и латиносите. А кампанията, която се опитваше да привлече 155 санта феминистки-лесбийки, се провали с гръм и трясък.

98

Анонимен

преди 6 месеца

По мои сметки имате ... Един, два ... 17 набора. 17 набора, котио не са минали през казарма. Сега какво? ДОброволно ли ще ги карате? На 35, човек не е на 18-19! Вече започват да се изяввявт мнго проблеми, Физически, може да си годен на тези години, ако имаш зверска генетика и си тренирал цял живот. И какво - негоден съм за служба в администрацията, защото в рода колената почват да ни играят номера след 30-тата година?

97

Анонимен

преди 6 месеца

До Все пак - Тая "опорка" я слушам от 20 години вече. Беше съата глупост и тогава.

96

@

преди 6 месеца

Това е добър начин най-накрая някои да излезнат в пенсия.

95

Анонимен

преди 6 месеца

"Руските хибридки пак се впуснаха с лъжите, как ще пращаме войници в Украйна!" - Ако чуя още един път руска хибридка или подбни глупсоти в тоя форум, ще ти отрежа ушите и ще те накарам, да ги изядеш