58

Анонимен

преди 7 месеца

Значи мислех че само Лечков е нагъл,но явно за 18 години господство и начело на БФС и ти си " прихванал" наборе! Да набори сме!-:) И много българи не знаят,за това че беше Некадърен " вратар", както тогава на Левски,така и на Националният отбор! Такива " Левашки" голове пропускаше,та чак да се изяде от яд всеки запалянко на " любимата игра"! 1994 приключи наборе! На стари " лаври" ли мислиш още да живееш? Върви си? И то в Мир! Предложи ти го България! Възползвай се от този факт! Щото после,ще е

57

Анонимен

преди 7 месеца

Перуката скоро ще бъде подстриган.

56

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Виждал съм го само веднъж на живо. Лятото на 95-та година. Хапваше си сладичко, бавничко, бавничко в едно заведение на плажа в Слънчев бряг до "Лазур"дискотекта, мисля, че се казваш "Ла бомба". Пътеката до плажа минаваше през ресторанта. Минах покрай него, гледам го и си казах наум. Няма такъв спокоен и непуукист човек на света. Сигурно ако избухне нещо до него само ще премигне и ще си оправи прическата. Явно първото впечатление е много важно и вярно.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Никаква оставка. Громитите на терен на съд, журналята, медиите които ги поддържат и зализаното бербо, са морално отговорни за безумието, налазило манипулираните индивиди да трошат. Публиката няма глас в БФС и всички които го съзнават, но пържат ситуацията са подстрекатели и с тях трябва да се заеме прокуратурата.И най интересния въпрос, на кой точно пречи Боби? УС на БФС са колективен орта, но само Боби е в устните на журналята. А да задействаш ГП си е висока атака.

54

Ха-ха

преди 7 месеца

Феновете вместо да се задяват с полицията по-добре да се бяха събрали около къщата на Перукан. Навремето даде голям ефект при Лупи. Изобщо Бг-политици и всякакви функционери ако не чувстват заплаха за живота си яко се разпищолват.

53

баба мара

преди 7 месеца

всички от бфс да подадат декларация за имотно състояние финансов одит на бфс

52

ФЕНОВЕТЕ

преди 7 месеца

ЩЕ ТЕ ИЗВАДИМ ОТ ВАС,ОТ КЪЩИ.ОСТАВКА.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Гн Сарафов привиква гн Борислав Мхайлов,за да му изчисти имиджа.Борисов няма да изтърве гн Михайлов и никога няма да подаде оставка.За всичко лъже ББорисов.

50

Ха

преди 7 месеца

Ами той и дявола не чувства вина за нищо.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Каква седмица бе перука ? Каква седмица ? Не ти ли е ясно, че филма свърши ? Ти вече си без подкрепа ! Това е ! Изчезвай и почвай да правиш реклами на алкохол като стоичков на кауфланд . Ааааа че и ще дразни бе

48

Анонимен

преди 7 месеца

Снахата е бременна с близначета, стига сте тормозили човека!

47

Анонимен

преди 7 месеца

няма доблест няма чест, от герои на 94 до пълен провал.

46

Самозабравен наглец

преди 7 месеца

Кой заплашваше строителя на стадион Христо Ботев и кмета на град пловдив, че ще извади Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив от А Група, като отмени лицензите на стадионите им ако мача не се проведе в Пловдив?

45

X

преди 7 месеца

Във всяка нормална държава, дори и при най-лек повей за скандал, хората имат доблестта да подадат оставката си. А при нас какво безсрамник! Без значение дали има вярно или не, ако има толкова негативно обществено мнение, ти си длъжен да се махнеш! Навсякъде пипала на октопод! Гнус ме е да чета новини.

44

с бързия влак

преди 7 месеца

София - Пловдив - Кърджали - София!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Докторът му е забранил да мисли за една седмица. По здравословни причини. Прекалил е с течностите.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Тогава ще изтрезнее впиянчената перука.

41

силно загрижЕна

преди 7 месеца

Защо чак след седмица, Перуци?!

40

Анонимен

преди 7 месеца

На мачовете ЦСКА-Левски се очакват повече екцесии и никой не затваря стадиона за феновете!

39

Начо Камачо

преди 7 месеца

Не се залгъваите , вилгарри....ДОГАН=ДПС ВЛАДЕЕ БФС ОТ 2005 Г...А БОКО ИСКА ДА СЕ НАСТАНИ С БАРБУКОВ СЕГА..ТОВА Е ВСИЧКО........ИСТИНАТА ::: КИРИЛ ДОМУЗА Е РЕАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ОТ 2011 ГОДИНА...БОБКАТА Е САМО ФИГУРАНТ .