99

Анонимен

преди 7 месеца

Намагнитеният от Банкя изпълзя от дупката рано-рано днес и започна да ръси обичайните простотии.Как толкова години тоя прУст народ не му се отвори на глупостите .

98

Анонимен

преди 7 месеца

Баце - не мога да не злорадствам как Кирчо и Кокорчо успяха да си договорят рушвет с Лукойл без да включат и вас със Пеевски. Направо ще ти се разкъса душата, че някой друг в държавата краде повече от теб. Миличкия. Истината е че всичко отдавна сте за присъда.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов ти сега ли разбра на кой е Рафинерията?? Колко години е Пази твоята фирма ИПОН?? Ти ли играеше карти с Валентин Златев или си Забравил?? Наглец!!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Защо този противна мутра е навсякъде само не в затвора?

95

Кефи ме

преди 7 месеца

Че Възраждане и ИТН не си регистрират и оставят двата картела ПП и Герб да се избият помежду си ( фигуративно казано)

94

Анонимен

преди 7 месеца

До 88....Темата не са горивата и цените С това , че Василев е в услуга на ,,Лукойл" който реализира печалба От това пък Западните партньори се дразнят Борисоф се прави , че е прозападно настроен И говори всякакви измишльотини Включително и да плаши с цени Но истината е , че Василев наистина защитава ,,Лукойл".Тъй като е одобрил плана по който ще плаща данъци ,,Лукойл"..Бизнес моделът ,,на ишлеме".От това България губи.А ,Лукойл " пепели

93

ДА ЖИВЕЙ!

преди 7 месеца

Да живеят мутрите!Вижте физиономиите на ББ и Пеевски-настървени,злобни,готови да смачкат всеки,който не се съгласи с тях.От ДПС и ГЕРБ не изтича никаква информация-точно като мафиотските кланове.От ПП-за тях се знае къде ходят,с кого се срещат,Пеевски знае кой е ходил и кой притискал министъра на МВР-това говори,че мутрите имат навсякъде очи и уши.Е как да има промяна за толкова кратко време?ПП управлява май 6 месеца,сегашното управление и то не е направило година,но всеки иска от него.

92

при Тодор Живков

преди 7 месеца

При Тодор Живков в училищата нямаше "детски психолози", нямаше охрана. Изобщо тогава нямаше професия охранител, никъде на обществени места нямаше охрана.

91

Анонимен

преди 7 месеца

Истината за този цирк с Лукойл е ,че Боко т**квата и Шиши Прасеевски искат да сложат ръка на рафинерията.Рафинерията в Бургас остана едно от последните печеливши предприятия в България което може да се заграби и окраде и мафията в лицето на ДПС и чекмедже бабайт няма да асе спрат пред нищо докато не лапнат този апетитен залък.

90

Анонимен

преди 7 месеца

Проблема е при кого ще падне дерогацията и горивата ще поскъпнат. ГЕРБ искат да е сега при кабинета Денков, а ПП-ДБ искат да е март месец след ротацията при кабинета начело с Мария Габриел. Никой неиска да поеме отговорността за повишаването на цените на горивата при неговото управление.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Сегодня Байден подписал законопроект о финансировании правительства США без помощи Киеву

88

Анонимен

преди 7 месеца

Правителството няма да падне , защото това не зависи от никой.Побе вътре в България.Това правителство е ,,сглобено " по татиска на Западната коалиция Не на американците.С на Западната коалиция бореща се с агресора Путин.И няма нищо сензационно Борисоф си прави пиар И притиска и дразни ,,Промяната" .Но нищо повече от това няма да направи Не го ли познавате Борисоф?

87

Анонимен

преди 7 месеца

ПП-ДБ постъпват правилно. Нямаме нужда от сътресения на пазара на горивата в зимния период. Точно в студените месеци ходя с колата на работа. През топлите съм или с колелото или пеша. На Бойко си му знаем номерцата. Той е мутра , която знае само да притиска, заплашва и рекетира. Но става все по-прозрачен, дори за онези, които навремето се подлъгаха по харизмата му на "борец срещу мафията"!

86

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко е обграден по посредствени и глупави хора, който му дават ****ски съвети. Cега са му казали, колко добре за Герб би било правителството да падне.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Петрола " просто се явява един коз на Борисоф за да се възползва .Веднъж да притиска ,,Промяната" за да бъдат послушни.Демек им казва...,,Вие крадете и лъжете народа" ..,,И мене оставете и не ме разследвайте повече за миналите ми кражби"...И веднъж да им каже , че ще управляват само ако не правят никакви промени.Властта да си остане тяхна .На ченгетата и клановете .Същата мафиотска схема която изсмуква България.И в която Борисоф беше само маша.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Защото не искат по средата на зимата цените на бензина да скочат, но явно пак се правим на по-умни отколкото сме.

83

Анонимен

преди 7 месеца

,,Петрола " просто се явява един коз на Борисоф за да се възползва .Веднъж да притиска ,,Промяната" за да бъдат послушни.Демек им казва...,,Вие крадете и лъжете народа" ..,,И мене оставете и не ме разследвайте повече за миналите ми кражби".

82

ХА-ХА-ХА

преди 7 месеца

Боко-магнита :):):)

81

Как защо

преди 7 месеца

Защото ти построи безплатно за *** турско-руски поток,даде милиарди и сега трябва да се връщат

80

Black Sea

преди 7 месеца

Абе аман от този ***, изживяващ се като евроатлантик. Както и от приятеля му Пеевски. Аз ли играх карти с Валентин Златев бе аланкоолу? Или ти. Сега като ви на магнитиха, оревахте орталъка.