220

Милен

преди 10 месеца

Такса спокойствие към господарите е платена.

219

Анонимен

преди 10 месеца

Тези машини са на въоръжение само в САЩ, и разбира се, в Украйна. Произвеждат се в завода на Дженерал Дайнамикс в Канада. Интересното обаче е, че самата Канада се отказва да ги закупи. Отказват се също и Израел и Литва. Засега кандидати са само Сев. Македония и България.

218

Манол

преди 10 месеца

Драскайте си!Всеки може,колкото си иска!Какво правим на дела?А?

217

Пари на вятъра

преди 10 месеца

Прословутите немски танкове "Леопард" станаха за секунди на безполезни консервни кутии на бойното поле в Украйна, та тия "Страйкъри" ли ще ни опазят?!? Робите си плащат рентата на САЩ.

216

от Русия - с любов

преди 10 месеца

183 ирански дрона ги очакват!

215

Анонимен

преди 10 месеца

Малко са тези машини за пехота от 15 000 войници

214

Анонимен

преди 10 месеца

машините не са лоши но цената е много висока, иде реч за около 7,5 млн $ на машина, това е цена на среден танк и само ще кажа че Северна Македония сключи миналат година договор за същите при цена под 4 млн $, та поради каква причина нашите са по-скъпи близо 2 пъти ?

213

Иван

преди 10 месеца

Декември на Тагарев 40 дена да му струват.....

212

Нищо не е

преди 10 месеца

Русия губи по 300 машини на месец

211

Да попитам

преди 10 месеца

190 машини по 6 войници = 1200 войници, това ли е българската армия?

210

Анонимен

преди 10 месеца

Тези Страйкари ще са от Украйна

209

вода, а не оръжия

преди 10 месеца

Правителството не се интересува, че голяма част от населените места имат сериозни проблеми с водоснабдяването, включително областни градове Никакви машини няма да помогнат, ако рши сащ или Русия да ни нападнат. никакви. Всичко се командва от сателитим които ние нямаме. ....

208

Nikos GALLIS

преди 10 месеца

Помня Пияния до козирка Борис Елцин как беше диригент, и ръководеше като същински Херберт фон Караянис, Руския Военен Оркестър, на Финалното и Прощално изтегляне на Последните Съветски (вече Руски) воиски от казармите в ГДР (вече Германия) -- на 8 септември 1994 година, на красивото и голямо Нацистко Летище ''Темпелхофф'', до Берлин....Тогава Елцин ми напълни душата и очите, като играеше РОКЕНДРОЛЛ, И едновременно с това -- ръководеще Класическия Оркестър качен на Сцената !!...Муахахахаха..ВЕЛИК

207

Анонимен

преди 10 месеца

Дай ги от собствения си джоб бе, Наци! Защо ние ще ги плащаме?

206

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин209Охоу, цяла вечер гледам клипове с тези машини и интервю с украинците. Много ще са им полезни в студените украински нощи на фронта. Няма да замръзнат ВСУ- то. Ще се топлят безгрижно! Пълно е с клипове и интервюта, дето се вижда колко са "полезни"

205

Славка

преди 10 месеца

На това и тази нова поръчка ,пак за много,сладки пари,у наше село е известно ,като отваряме нов бардак, със старите уруспии,но на касата други вече прибират парсата!Отвратителен национален зоопарк!Жалко за децата ни!Има само един изход,бой с черпака по пу....та@!Не се наядохте с баница!

204

Щерю

преди 10 месеца

Народът тъне в бедност - а управляващите го вкарват в нови милиардни дългове. Ционизмът ("демокрацията") иска жертви и това са обикновените хора, които (щом не са юдеи) са нищо повече от доби тък, и с тях, и без тях - все тая. 500 000 украинци и още 500 000 руснаци защо ги избиха? За целите на Ционизма, пардон - на "демокрацията". Краят на всяко безумие е масова погибел...

203

Анонимен

преди 10 месеца

ПРЕСТЪПНИКО! Спри да харчиш парите ми, защото скоро може да похарчиш здравето, живота, късмета и щастието на децата си!

202

Анонимен

преди 10 месеца

В момента почти всички държави в света си увеличха многократно производството на оръжия и муниции. Сещате се какво означава това. Ще предизвикат много нови войни и конфликти, като тези в Украйна и Палестина. В някой от бъдещите конфликти може и ние да сме замесени, затова трябва да сме подготвени.

201

Анонимен

преди 10 месеца

Те колко милиарда дадоха за ваксини, дето никой не иска да си ги бие и трябваше да ги подаряваме на африканските държави накрая, пък за нови оръжия ли няма да дадем?