11

Анонимен

преди 10 месеца

Още преди около 110-120 години. Не се и опитвайте да създавате напрежение на Балканите или така ви карат от Посолството ? Не можете да се справите със задачата. Не сте способни. Некадърни сте. Покрай чесновите маршове още се разбра.

10

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление няма българи ,които да защитят българската кауза.Алеко,който написа пътепис за Погановския манастир и възкликна-"Има бъдеще нашата България!" и Емануил Попдимитров,забележителен писател от заграбеното село Груинци,знаещ 10 езика и на чист френски е защитил в Женева бългрската кауза-вече ги няма.

9

Евразин Алахакбаров

преди 10 месеца

гледайте хохлите, татаре, и палете свещи че границата не е на табелата "плевен"

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 6 до 7 - Имаш глава на раменете, не? Ползвай я!

7

Алекс

преди 10 месеца

Българин съм от Западните покрайнини Босилеград повечето което казаха не са истина да не кажа че са лъжи. Образование:Не мога да говора за времето преди втората световна война, но след това образованието в основното училище е било изцяло на български, аз съм учил български като майчин език и днеска има българска паралелка. Икономия:До 1991 и войните имаше 5 завода в които работеха сънародниците ми. Сега вече работи едва ли един, но тека е и в другие малки среди.Какво България направи?НИЩО!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Че Българският наионален въпрос е игнориран и опорочен, като "фашистки" е ясно. Върпосът е, колко релевантен е днес, а друг важен въпрос е - Колко от съседите ни също гледат с влажен поглед към разни територии. Това, че не е имало големи конликти в последните 80 години се дължеше на геопотически факатори и слаби икономики.

5

Анонимен

преди 10 месеца

До 6 - Като те вържа за един стол и ти бия шамари, след като те развържа и ти опра пистоле в главата ще си препишеш и децата а мен, ако ти кажа ...

4

Анонимен

преди 10 месеца

Това е кауза на Русия, да насажда омраза в региона. Не е кауза на България. България е признала и се е подписала под споразумението за сегашните граници. Ако толкова ви се занимава с исторически реваншизъм, търсете си Волжка България от Русия. Там поне си заслужава.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Хомусексуализъм ...

2

Е, само със

преди 10 месеца

Сърбия не се бяхме дъвкали тая година...

1

Анонимен

преди 10 месеца

Питайте куриера за телефона и той ги помни в хотелите.