11

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди около 110-120 години. Не се и опитвайте да създавате напрежение на Балканите или така ви карат от Посолството ? Не можете да се справите със задачата. Не сте способни. Некадърни сте. Покрай чесновите маршове още се разбра.

10

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление няма българи ,които да защитят българската кауза.Алеко,който написа пътепис за Погановския манастир и възкликна-"Има бъдеще нашата България!" и Емануил Попдимитров,забележителен писател от заграбеното село Груинци,знаещ 10 езика и на чист френски е защитил в Женева бългрската кауза-вече ги няма.

9

Евразин Алахакбаров

преди 7 месеца

гледайте хохлите, татаре, и палете свещи че границата не е на табелата "плевен"

8

Анонимен

преди 7 месеца

До 6 до 7 - Имаш глава на раменете, не? Ползвай я!

7

Алекс

преди 7 месеца

Българин съм от Западните покрайнини Босилеград повечето което казаха не са истина да не кажа че са лъжи. Образование:Не мога да говора за времето преди втората световна война, но след това образованието в основното училище е било изцяло на български, аз съм учил български като майчин език и днеска има българска паралелка. Икономия:До 1991 и войните имаше 5 завода в които работеха сънародниците ми. Сега вече работи едва ли един, но тека е и в другие малки среди.Какво България направи?НИЩО!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Че Българският наионален въпрос е игнориран и опорочен, като "фашистки" е ясно. Върпосът е, колко релевантен е днес, а друг важен въпрос е - Колко от съседите ни също гледат с влажен поглед към разни територии. Това, че не е имало големи конликти в последните 80 години се дължеше на геопотически факатори и слаби икономики.

5

Анонимен

преди 7 месеца

До 6 - Като те вържа за един стол и ти бия шамари, след като те развържа и ти опра пистоле в главата ще си препишеш и децата а мен, ако ти кажа ...

4

Анонимен

преди 7 месеца

Това е кауза на Русия, да насажда омраза в региона. Не е кауза на България. България е признала и се е подписала под споразумението за сегашните граници. Ако толкова ви се занимава с исторически реваншизъм, търсете си Волжка България от Русия. Там поне си заслужава.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Хомусексуализъм ...

2

Е, само със

преди 7 месеца

Сърбия не се бяхме дъвкали тая година...

1

Анонимен

преди 7 месеца

Питайте куриера за телефона и той ги помни в хотелите.