187

с жалене не става

преди 6 месеца

Ваня падна най-вече жертва на социализЪма в България , не знам дали го разбира милата .

186

Анонимен

преди 6 месеца

Много сте забавни бълггараците с уникалната си глупост и наивитет.Значи в последните 15-16 години ви управлява ДС чрез БоЕко и ДПС ама сега лаете.Отделно че платените тлол4ета на ДС ви пускат опорката анти-Терзиев.Толкова сте задръстени че чак е грозно!!!Не случайно на стената в кабинета на бг президентите виси картина на която е изобразен овчар подкарващ овце. Вие сте оФцете и сте срам за предците си!! Жалко *** балканско племе.

185

Анонимен

преди 6 месеца

Задължително чувалите във ВАС. Ръчно броене. Академик Денков и Генерал Атанасов да стоят мирно през това време.

184

Анонимен

преди 6 месеца

Честито на подкрепили новия кмет,и да не забравите за парада догодина,и подходящо облечени!!!

183

Анонимен

преди 6 месеца

Честито на София!Васил Терзиев е роден на 9 юни 1978 г.[1] Баща му Александър Терзиев е офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност.[3] Дядо му, на когото е кръстен, е Васил Терзиев, който е комунистически партизанин, генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване).[4] Майка му Иглика Цекова-Терзиева е офицер в Шести отдел на Първо главно управление на ДС. [5]

182

Анонимен

преди 6 месеца

За Курти съм сигурен, мие роден в тоалетната!

181

Искам Да Честитя

преди 6 месеца

Новият Кмет Избран с Машинации (каква хубава Българска Дума идваща от Машини), както и с Гласовете на Сееляците налазили София като Мравки Диня! Един Роден в София с Родители родени в София не е гласувал за ДС! добре, че още като почна СВО в Украйна си купиш ЕдноПосочен Билет за Москва - Русия е Новият Лидер на Бялата Раса!!

180

Анонимен

преди 6 месеца

АБЕ 200-ква кръв бе на народа и кръв не остана бе. взели сте я със мътеница.

179

Анонимен

преди 6 месеца

А нали имаше нещо от рода! - хора свързани със ДС службите да не могат да заемат отговорни длъжности.

178

Мдаа....

преди 6 месеца

Тая власт с кръв сме я взели, само с кръв ще я дадем!!!

177

Анонимен

преди 6 месеца

АМИ НЯКЪДЕ БЯХА КАЗАЛИ! - ЧУДО, ШЕПА ОТВРАТЕНИ СОФИЯНЦИ ИЗБИРАТ ДС ЧУДОТО. И ТУКА *** ЖУЖЪТ.

176

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко тръгна от Тошко! И се скри, като мушмурок!

175

държавна издръжка

преди 6 месеца

На държавна издръжа ли е живял в САЩ за сметка на народа, образовал се в САЩ пак за народна сметка ли , загубил всякаква връзка с България, но добре усвоил прийомите на човек от ДС. Все пак учители са му бащата, майката, дядото! Цялата рода набутана по тайните полиции!

174

Анонимен

преди 6 месеца

Дебат по радио искаше тоя Пинокио, за да не му се види дългия нос като лъже и маже! За да не му се видят насълзените очи, когато Ваня помете пода с него а той с плоския мозък дори няма да разбере и осмисли какво му е казано, ще се усмихва криво, а в очите му ше напират сълзици!

173

Кенет, идвай

преди 6 месеца

Къв сламен човек ни инсталираха пак не е истина.Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! Плюе! Плюе! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какъв голям бизнесмен бил. Да идва Мъртан и да върти София. Стига вече с тия чу-ча-ла.

172

Анонимен

преди 6 месеца

Ама разбира се че ще оспорва. То в Бг всеки оспорва нещо ама да питам дали ще оспори че всички цветнокожи по майалите са гласували за нея?!?! Щото всички знаем че там се гласува под строй и срещу заплащане.Та за оспорване ставаше дума, нали?! А МВР защо още не са я арестували тая комунистка лъжлива и крадлива?!?

171

кървавото куфарче

преди 6 месеца

С кървавото куфарче от ДС пълно с парите от разбитите и разпродадени Български предприятия, млдото мълчаливо момче бизнесменче започна своя светъл и почтен бизнес. Стана АйТи! А нашата роля е да гледаме и да се възхищаваме какъв велик бизнесмен е и колко пари върти. ТОЛКОВА Е ВЕЛИК ЧЕ НЕ МОЖЕ НА ДЕБАТ ДА ИЗЛЕЗНЕ. В КЪРВАВОТО КУФАРЧЕ МОЗЪК НЕ Е ИМАЛО, САМО КЪРВАВИ ПАРИ!

170

Анонимен

преди 6 месеца

С другарката си знаят, че на парламентарни избори ще са с мизерен резултат, но нека има хвалби пред работодателя, може да се трогне и да даде още някоя рубла.

169

Анонимен

преди 6 месеца

ПП без машините беше с 10% напред ат ванчето...та не се знае кой прави ала бала...та докара разликата до 1%

168

Анонимен

преди 6 месеца

Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя не можте го намери за нищо. Ще си обслужва кликата, ще си врътка далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!