21

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да си с мозък като айрян, че да подкрепяш Израел. Майкитe ви съвсем възпитание за честност и морал да не са ви дали. Правете си сметка в какви пробити семейства живеете вие подкрепящите Израел. Вие отдавна сте се затрили сами!

20

Българин

преди 7 месеца

Имам двама трима колеги, които симпатизираха на Русия и ми обясняваха как те са в правотото си да си защитават руснаците, пък било и в друга държава! Ок! Няма проблем! Но изведнъж взеха да симпатизират на палестинците, при положение че Израел беше нападнат първи и то в тяхната държава!?! Интерсно! Стигнах до извода, че ако марсиянците нападнат Запада, те ще са за марсиянците! Но най-интересното че те живеят в Запада, което е притеснително за БГ материяла!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган що не даде автономия на кюрдите а ги води терористи и ги трепе кат мухи , значи мери с двоен аршин

18

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

*** англииски Путин ознацхава... PUT IN .. демек да пъхнесх несхто в несхто си ! КАЗАХ

17

MR. FREEZE BATMAN

преди 7 месеца

КОИ ПУТИН.. ДАБЪЛА ЛИ.. ИЛи MR. FREEZE...ahhahahahahaaaa

16

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

До Анонимен Наблигават маиак ти ии внусите !

15

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението на Зелята ? До къде стигнаха хаймарасите и панцерите ? Защо не ни информирате вече ? Нали - свобода на словото, какво е това информационно затъмнение ?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Путин оцени загубите в Газа: Палестина трябва да стане независима.

13

Споко

преди 7 месеца

Споко, палестинците няма как да спечелят, целият цивилизован свят е против палестинците и подкрепя Израел.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган ко каза, Ердоган!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Путин: "В случай на израелска сухопътна операция в Газа, цивилните жертви ще бъдат напълно неприемливи. Необходимо е да се създаде независима палестинска държава със столица в Източен Йерусалим"

10

Анонимен

преди 7 месеца

Според всички международни закони и правила, Израел е държава военнопрестъпник. ЕС подкрепя държава военнопрестъпник, ЕС е съучастник на военнопрестъпници които извършват геноцид над цивилно население. Броят на загиналите в анклава расте всеки ден. Пълната изолация на Газа доведе до тотална хуманитарна катастрофа. Ежедневно се бомбардират болници, училища и жилищни сгради.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Пентагонът провали тестовете на балистичната ракета Minuteman III. Новият тестов полет на американската междуконтинентална балистична ракета Minuteman III над Тихия океан продължи само около 5 минути.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Ако не бяха го направили, палестинците щяха да загубят всичко за още15-20 години!.... Сега ще загубят всичко за 2-3 месеца, няма как да направиш такова нещо и да спечелиш!?!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ердоган каза, че Хамас са освободително движение, а не терористична организация. Израел да внимава, че Турция може да ги размаже като нищо. А Иран намеси ли се, с Израел е свършено.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Споко, израелската армия е 300 хиляди, най-добрата в целия свят, срещу 30 хиляди джапанки, Израел може да унищожи Хамас до дни, дори до часове, но не им се занимава, не им се занимава!

5

Хм

преди 7 месеца

Това си е един вид Априлско въстание за палестинците. Повечето ислямски държави се бяха примирили с невъзможността да унищожат Израел и започнаха да установяват връзки с него под американско влияние. Въстанието прекъсна тоя процес и отново постави палестинския въпрос на дневен ред. Ако не бяха го направили, палестинците щяха да загубят всичко за още15-20 години!

4

Тео

преди 7 месеца

Пхах! 300 000 въоръжени до зъби срещу 3000 джапанки! Какво да са заложили? Какво имат? Джапанки?!?Разчитат на милосърдието на другите мюсюлмани, но няма да го получат. Там всеки мисли за собствения си зъг, за това и евреите ги бият като маче у дувар! Хисбула още се назландисват, ама нищо не правят, докато колят "братята" им! Толкова за тези! Да се забавляват двете религии на нетолерантността.

3

Цивилизован човек

преди 7 месеца

Сега най-важното за нас цивилизованите хора от цивилизования свят е да подкрепяме Израел и Украйна до постигане на победа на бойното поле, каквото и да ни струва това.

2

Споко

преди 7 месеца

Споко, целият цивилизован свят подкрепя Израел и Украйна. Това не е само война на Израел и Украйна, това е и наша война. Израелската и украинската армии минават в настъпление и до дни, дори до часове Хамас и Русия ще бъдат победеин.