129

Програмист

преди 6 месеца

Васил Терзиев не е Дановист той е от сектата Сциантологията и други от Телерик са от тази секта .. Сектата на Сциантологията е забранена в много държави .. В България не е признатата за религия.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Колко хейт има в този форум не е истина.... Хора осъзнавате ли в каква дупка се намирате!

127

ГЕЙ

преди 6 месеца

Е Васил Терзиев трето поколение потомствен комунист. Далаверите, корупцията и кражбите ще продължат. София е най безличната столица в Европа и без собствена визия и такава ще си остане. След комсомолския секретар Фандъкова идва ред на сина на който родителите му са работили на високи постове в ДС и дядо партизанин честито Софиянци хаха!

126

Анонимен

преди 6 месеца

До питам В дефицитните ви глави само за пари става дума. Както казва една източна мъдрост: В очите на животното, всички са животни. Не всички са като вас и това е добре. По вашата логика само некадърници трябва да стават кметове и министри, защото не могат да изкарат 5 лева.

125

Анонимен

преди 6 месеца

До питам, ами поради същата причина поради която някой се отказва от канадско гражданство след като години наред е драпал за него:) ми за пари човече, за много пари София е с бюджет близо 3 млрд.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Т.нар. успех на Терзиев е фирмата му Телерик. Тя започва като дъщерно дружество на Кимкооп Трейдинг. Това пък е 100% ченгеджийска фирма свързана с производството на оръжите. Фирмата е контролирана познайте от кого! Толкова за честния старт на лицето Терзиев. Накрая продава Телерик, която произвежда абсолютно ненужен софтуер. Всичко е едно мащабно изпиране на пари и залъгване на масите. И този връткаджия сега ще е кмет. 80те милиона за павета ще са ни като сън!

123

Анонимен

преди 6 месеца

Следващата стъпка е да вкараме Тиквата в затвора!!!Както и да му конфискуваме откраднатите милиарди евро.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Модата на куфарчетата ще се върне...

121

Анонимен

преди 6 месеца

До Програмист, е че той и Вени Марковски не е програмист, ама и той направи пари в сектора, нали и той дете на видни комунистически дейци:)

120

Анонимен

преди 6 месеца

Има и по-малки разлики! В Смолян е под 150 гласа!

119

Анонимен

преди 6 месеца

Бялото братство превзе София, сега всички задължително само био продукти и посещение на гей-клуб минимум веднъж месечно!

118

Анонимен

преди 6 месеца

до 112,какво си *** като са от една сглобка бе .....

117

питам

преди 6 месеца

Защо милионер с добър бизнес става кмет със скромна заплата. Не вярвам да е мазохист. Явно бизнесменът е приценил , че като кмет може да има по големи доходи от заплатата. Ако е така, и аз искам да съм кмет.

116

Анонимен

преди 6 месеца

Тук някои хора упорито искат да им е зле, не само на другите, а и на самите тях. Злоба и отмъстителност струи от тях. Никаква радост, никакъв повод за оптимизъм. И после как искате да стане? Няма как.

115

П. Младенов

преди 6 месеца

Васко е наше момче. Назначихме го за милионер и той послушно си изпълни задачата. Сега ще го назначим за кмет, а следващите избори и за премиер. Трябва приемственост. Не може някаква пролетарии да управлява столицата. Трябва да е потомствен комунист. Иначе - "Да дойдат танковете!"

114

Анонимен

преди 6 месеца

Ужас и безумие Но как да възлазиш на Посолството? Паметника на съветскатаармия трябва до бъде премахнат. Задача номер171416

113

Анонимен

преди 6 месеца

Сърдете се на Костадинов! Той реши изборите! Дали е комерсиално, не знам?

112

Новиу

преди 6 месеца

Кмет май още не е избран , резултата ще се провери от съда , че тия 4-5 хиляди гласа разлика малко пунтамара ала бала. Не че ще има голяма разлика ако другия кандидат стане кмет , ама ппдбгерпдпс трябва да се ритат докрай

111

Анонимен

преди 6 месеца

Тотален фарс и човекопадение.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Чакам, някой,, десен" да ми обясни какви фирми развива и какво произвеждат и колко десетки хиляди работници има на работа при този" честен" милиардер.