104

Цар Бомба

преди 7 месеца

кат гръмнах през 60те години на миналия век, Кеннеди падна от леглото си и се обади на сеизмичния отдел да кажат колко по Рихтер е било земетресението. Не ви лъжа, опита беше в Азия а изпочупихме половината прозорци в Швеция.... не се еббавай натовче, че утре ще те помнят кат..... ми тез дет не са запоменени с нищу ве.... бухахахахах

103

Bormann

преди 7 месеца

Знаят я като "невидимка", може би защото ще бъде прихваната някъде в Тексас още преди да е разперила крила бухахахаххаха

102

Самуил

преди 7 месеца

Скапани американци само се бутат там където не им е работа и разпалват войни и т.н. сбирщина от цял свят отишли на континента Америка.

101

Котраг

преди 7 месеца

Този изкуфял Байдън да внимава какво прави,че ще му се размести континента. Да проверява по често Йелоустоун. Панимайш. Ваша мама психясала американска.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам! Но Медведев вече спря да плаши с атом! Или си пие редовно хапчетата?

99

Анонимен

преди 7 месеца

Със хвалипръцкането си, кравите показват слабост и неувереност в арсенала който имат. Онзи ден минутмен 3 се издъни в тест, а това им е главната ракета носител в ядрената доктрина. Балистичната ни ракета не става, но ще направим тази тази нова проста бомба, която е 24 пъти по-мощна от тази която пуснахме върху цивилни ЙЕЙ, и само 277 ПЪТИ по слаба от бомба която Русия е разработила преди ПОВЕЧЕ от 60 ГОДИНИ. Смешна краварска работа...

98

Анонимен

преди 7 месеца

Ама той Бай дън собствена атомна бомба ли си има?Я да му приберат куфарчето на тоя с треперещите ръце,да не вземе да направи някоя беля.

97

Анонимен

преди 7 месеца

До пияница мистик Американците са сменшни, вадят джобна ножка, Русия има достатъчно ядрен арсенал да унищожи всичко живо у ФАЩ няколко пъти отгоре, да редуцира всичко до езеро от разтопена земя. Това мишкомерене не помага на фащ по никакъв начин, само показва колко кафеви са им памперсите. Нали можеха да си позволят 2 войни, нали щяха да подкрепят покрайна докато победи, какви са тия нови бомби и признания за провали на безумните им наци мъпети?

96

Анонимен

преди 7 месеца

За справка, още преди десетилетия Русия направи такава проста кинетична бомба, и тества детонация от над 50 МЕГАТОНА, и то само защото я бяха напълнили до половината, дизайна на бомбата е 100 мегатона. Ако пуснат тая бомба над Калифорния, цялото крайбрежие е аут, а от другата страна на земята само цунамито ще заличи Япония. Тръгнали да се пъчат кравите с 360 килотона бомбичка...

95

Анонимен

преди 7 месеца

Смех, това дори не е ракета която може да долети до Русия, а проста кинетична бомба, която трябва да бъде пусната надолу от самолет. Кравите се радват на някаква си бомба 360 килотона, Русия има балестични ракети които могат да носят по 20 МЕГАТОНА глави. Ракета, която може сама да достигне ФАЩ, и да удари с 55 пъти мощта на тая нова велика бомба.

94

Петко Чапаев

преди 7 месеца

Пуйлото нареди всички чиновници да минат на руски коли. И по този повод рамзан ахмакович купи за командирите си чисто нови сувове Мерцедес и ГМЦ. Руските пенсионери плащат масрафа, какъв е проблема? Но това е нищо, ако трябва и през cюнет ше минете само и само да пабедите лошите американци. Ура Друзя!

93

ХаХаХа

преди 7 месеца

Байдън като смеси боб, ряпа, кисело зеле и чесън без да си взема лекарствата такава бомба прави, че може да изтрови всички императорски пингвини

92

до 138

преди 7 месеца

Ду////ай членовете на афро-носорозите у щатите бе, центаджия!

91

нафърфорий

преди 7 месеца

Б/х си т/пата статия! 21 Век Краварите плашат Москва с ... атомнъ бомбъ!!!! -))) По- добре напишете статия за МБР "Сармат", една ракета може да превърне в стъклена радиоактивна пустиня Целия Щат Тексас! За приетата на въоръжение ракета с ядрен двигател Буревестник , за неуловимата "Авангард", за "Посейдон", който може да обезлюди и двете крайбрежия на Щатите - Източното и Западното! А, ако толкуз много икате да си мерите Бомбите, напишете за ненадминатата и до ден днешен руска "Цар Бомба"!

90

Алберт Айнщайн

преди 7 месеца

Каква ще бъде третата световна война - не зная, не мога да кажа. Но четвъртата - тя ще се води с тояги и стрели.

89

Нейде в прерията

преди 7 месеца

2000 година за Русия беше дъното на падението, докато САЩ бешв в апогея си. 9/11 е възвратната дата за Америка и е вече в стадий на колапс. Знам знам - САЩ такива, САЩ онакива бла бла бла. Америка е в пълен колапс. От 25 години поне няколко пъти в годината пътувам из щатите и мога да видя с моите си очи накъде върви тази веднъж в миналото велика държава. За 25 години нищо ново не се изгражда и всичко е в разруха, особено инфраструктурата им. Не ми вярвайте, отидете и вижте сами.

88

Питанка

преди 7 месеца

Америка ще рискува ли унищожение заради Украйна? Или за която и да е друга европейска държава?

87

След като знам, че

преди 7 месеца

Русия може 15 ли 20 пъти да унищожи земята не ме интересуват алабализмите за Байдън! В тази редакция има доста неграмотни и умствено ампутирани за да дискутират такива проблеми!

86

Реалист

преди 7 месеца

Знае се толкова, колкото за бомбата дето ще унищожи Ню Йорк или Вашингтон.

85

Анонимен

преди 7 месеца

300 килотона е реално слаба бомба. Ако американците решат да я пуснат над Москва (как? бомба се пуска от стратегически бомбардировач, който никой няма да пусне до Москва) но ако предположим, че успеят, ще направят реален подарък на руснаците - жертвите ще са малко, а в отговор ще полетят десетки мегатони по Американските градове. Не знам какви алтернативно интелигентни личности пишат подобни бълнувания...