18

Анонимен

преди 7 месеца

Насрала какво хубаво име за водач на терористи.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Палестина искаше самоуправление, искаше собствена държава. Израел изпълни искатията им даде им територия, даде им пари осигури им средсва от САЩ, ООН и ЕС и вместо тези огромни средства да бъдат използвани за развитие на Газа която можеше да бъде един нов Сингапур град държава в Близкия изток всичко беше пропиляно за оръжие, война и терор срещу Израел. Палестинците доказаха категорично че не трябва да имат държава. Не са способни да се организират за хуманни цели.

16

Анонимен

преди 7 месеца

"Откъде у йеменските хути балистични и крилати ракети, че и знания да боравят с тях?" - Просто нямат. Това беше поредната фалшива новина. Може и да им дадат, но е малко вероятно да е точно сега. Aко имат ракети за използване в реактивни системи за залпов огън, то това си е обикновена артилерия и такива навсякъде по света има. Но ракети които да летят толкова далече, за да ги имаш значи някой ти ги е дал и ти има голямо доверие. А при тях положението е друго. Бедни са и слабички.

15

Ша ла пат кова

преди 7 месеца

Много ми е интересно,как нашите ,,либе-рали"от кохорта на Мравояда Иванов и Просто Киро защитават агресията на евреите,масовото избиване на палестински деца и жени,а до преди месец яростно заклеймяваха Русия ,която не си позволи нито веднъж да предприеме масова бомбандировка над Киев например! А повярвайте ми тя може това! Явно господарите от ,,посолството" са им спуснали директиви за защита на еврейските престъпници!

14

Анонимен

преди 7 месеца

То цялата държава си е на палестинците, а някой ги кара да живеят насила на конкретно място, което ще бъде бомбардирано.

13

АнонимеН

преди 7 месеца

До Анонимен 11/ УСПЕХА НА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА Е ВЕЧЕ ГАРАНТИРАН! А Е ГАРАНТИРАН, ЗАЩОТО БАЙДЪН Е ЧУДОВИЩЕТО КОЕТО ДИРИЖИРА ХАМАС И ЩОМ Е СПОСОБНО НА ТЕЗИ ГАДОСТИ ЩЕ МАХНЕ И ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ. ЩОМ МИНАТ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАПОЧВА ПОСЛЕДНАТА ФАЗА ПО СВАЛЯНЕТО НА ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ОТ ФАЛШИВИ ПУТИНУВЦИ! СМЪРТТА ТИ Е ВЕЧЕ БЛИЗО :D

12

Ю ТЮ брррр...

преди 7 месеца

В Нета е пълно с видеа за зверствата на Юдеите. Усъкатени деца,жени и старци ,защо ,,демокрациите" по света не заклеймят тези престъпления?

11

АнонимеН

преди 7 месеца

До Анонимен 6/ ЙЕМЕН Е ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО СЕ БИЯТ ИРАН И САУДИТСКА АРАБИЯ! И ДВЕТЕ СТРАНИ ВЪОРЪЖАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ГРУПИ

10

Анонимен

преди 7 месеца

До 5. Сигурно ти ще поведеш контранастъплението, щом с големи букви гарантираш успеха му.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Хама е създаден от Израел като противовес на Организацията за освобождение на Палестина. Съвсем наскоро Натаняху е платил поредните избори в Газа и затова са си мислили, че "са им в кърпа вързани. "

8

АнонимеН

преди 7 месеца

БАЙДЪН ВЪОРЪЖИ ХАМАС И НАРЕДИ ДА АТАКУВАТ И ОТВЛИЧАТ! БАЙДЪН СИ СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ С ТОВА И ВЕЧЕ ГАРАНТИРАНО , ЧЕ ЩЕ СМЪКНЕ И РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! БАЙДЪН ПРЕМЕТНА ХАМАС И СЕГА ЦЕПКАТА НА ГАЗА Е ВЕЧЕ СОБСТВЕНОСТ НА ИСРАЕЛ!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Да разбираме: Израел събира всички палестинци на заколение и очаква другите страни да ръкопляскат. Според мен, лудите трябва да има начин да бърат спрени.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Откъде у йеменските хути балистични и крилати ракети, че и знания да боравят с тях?

5

АнонимеН

преди 7 месеца

До до редакцията/ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ, ЧЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА СРЕЩУ ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ЩЕ УСПЕЕ! АКО НЕ 2024-ТА ТО 2025-ТА ГАРАНТИРАНО!

4

до редакцията

преди 7 месеца

А защо не ни информирате , до къде стигна контранастъплението на господин Зеленски ? Нали там панцери, хаймараси - господин Зеленски върна ли си Крим вече ?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Дори и страхливото иначе ООН си позволи да използва вчера думата "геноцид", но нашите медии са още по-страхливи и си замълчаха.

2

ЕВАЛА НА ИЗРАЕЛ

преди 7 месеца

Агресор не се жали, той се мачка

1

АнонимеН

преди 7 месеца

ПО СКОРО ПРИЛИЧА НА КЛАНЕ И ГРАБЕНЕ НА ТЕРИТОРИЯ!