32

Пирончо

преди 7 месеца

Ако българите видят какво строителство кипи в освободените от киевския нацистки режим територии то 95% от българите ще поискат и ние да бъдем освободени от Русия. То са магистрали, училища, паркове, заводи, всичко работи. Магазините са им пълни с продукти 5 пъти по евтини и качествени от БГ. Видяхте ли как се възстановява Мариупол? Денко и Киро забили ли е един пирон през живота си?

31

bbb

преди 7 месеца

В бюджета няма пари, ще вземат кредити, но решили да купим от САЩ военна техника за милиард долара! Как без търг или конкурс, може да има по-добри и евтини машини, може и тук да ги произведат,, но не, ние продължаваме да даваме авансово на САЩ милиарди! Тази власт ще ни довърши, а Денков като го видя и ми идва да повърна!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Медиите не смеят да пишат за турския изборен туризъм, където на един адрес се регистрират по 125 души.

29

Анонимен

преди 7 месеца

"Подмяната" е българският Майдан. Мислете и действайте, докато не е лумнал.

28

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК и ДАНС са заплаха за БГ! Двата дебели намагнитковци също!!

27

Анонимен

преди 7 месеца

На Коледа всички ще пеете Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс! Райхспропагандаминистърпредседателят на лъжата Гьобелс ви обвинява, че лъжете на дребно! Трябва да лъжете само на едро! Колкото е по-голяма лъжата, толкова повече ще й повярват!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Денков у затвора

25

Анонимен

преди 7 месеца

Кирливия наруши конституцията от ден 1 с лъжи че не е канадски гражданин....тия са мазни и криминално нагли! Ще завъшите в затвора!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Денков престани да се ушомоляваш, вместо да удостоверите софтуера, зам министъра си прави клипчета с кодовете му и си метка разни неща на флашка, па са некой друг ти виновен и съда ясно каза, удостоверяването става от министъра т.е Вие дори не сте удостоверили софтуера

23

Анонимен

преди 7 месеца

От интригите на Денков ми писна вече. Всеки ден все обвинява някой и винаги другите са му виновни. На калпавия....... Време е дя си ходи

22

Ех, народе

преди 7 месеца

Мислите, че сте бедни заради 5 месечното управление на Денков? Ех ***, колко си нетърпелив! Та теб те дерат няколко десетилетия, а ти се кланяш отново, на гербави, на червени и на новите атакисти. Не ти ли омръзна, ***?

21

Боби

преди 7 месеца

Нарушението е в Денков и Киро. И двамата се опитаха да подменят вода от Продължаваме промяната, ама не успяха. В Русе изгоряха от битката и сега ще се борят БСП и ГЕРБ на балотажа. С машинките щяха да си имат техен човек в Русе, ама не стана тяхната работа и сага са ядосани на ДАНС и ЦИК.

20

Маугли

преди 7 месеца

Този г еи не му пука за българите! Изпълнява заповедите на Сорос! Негов министър е заплашван, не му пука! Българите че са бедни,няма значение! Искам да му отскубя един прав ляв в чието и тогава Господ да му е на помощ!

19

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИк излизат със собствена политика... нормално ли е това?? Да се саморазпуснат.

18

Анонимен2

преди 7 месеца

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ДА ИДВАТ СЛУЖЕБНИТЕ

17

Анонимен

преди 7 месеца

До Боби, оставка на женка ти!

16

до 10

преди 7 месеца

от 10 000 секции само в 2 има машинации и то от хора на ПП :) нз защо боко ви е пак виношен

15

Боби

преди 7 месеца

Оставка на цялото правителство!!!

14

Денко Соросоидов

преди 7 месеца

Слушах го при курвен тесата по Ризка! Каза,че изобщо не му пука за българите и какво те мислят за него! Важното е да продължи пътя начертан от неговия кукловод! На този му трябва оловно хапче,за да го излекува от доларовата зависимост!!!

13

Анонимен2

преди 7 месеца

Асен Василев.даже няма български адрес ОТКОГА някакви чужденци държат финансите на държава ОСТАВКА