118

Въпроска ?

преди 10 месеца

За София и жителите най-важния проблем е кой ще събори " оня " паметник , нали ?

117

копейката Ваня

преди 10 месеца

София не може да се управлява от русофилка!

116

Анонимен

преди 10 месеца

Ваня няма как да е смислен избор.Леконравна и недостатъчно зряла.Що за народ сме.Що за хора. Нищо не разбираме от хора.

115

баба мара

преди 10 месеца

няма да успее нито е лява нито бсп е лява тя е човек на подкрепа която съсипабългария и ако имаше акъл нямаше да се хване с тази работа а не излиза ибиографията и

114

Чит

преди 10 месеца

На фона на Ваня,Терзиев е неглиже - едно момче изпрало МНОГО пари благодарение на потеклото си.Нищо ново.Проблема е,че никой няма нужда от истина,а истината е,че Ваня е смисления избор.Ерго,отговора е очевиден.10 пункта са много,няма да успее.

113

SLIVA MIRIZLIVA

преди 10 месеца

не няма да успее.защото софиянци се оказаха наи-тъпите хора в бг

112

Анонимен

преди 10 месеца

София гласува за промяна на управлението и купища обещания за строителство и контрол на това което се прави. Но ще видим какво ще стане когато почнат да изпълняват обещанията си - дали са в състояние да се справят с номератата "баш майстора". ГЕРБ се справяха до някъде.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото Терзиев е десен, толкова Григорова е комунистка. Терзиев е не само дете на БКП, но и на ДС. Той няма вина ,че родата му е такава, но това е предопределило целия му живот, успех, възможности, връзки, мислене и т.н. Само гл*пак може да храни илюзии за промяна. Не може да има такава. А Григорова е рационален човек с ляво мислене, защото най- бедната държава ЕС има нужда и от такива лидери, за да не станем истинска бананова държава, накъдето отиваме.

110

Живял-видял

преди 10 месеца

Ваня Григорова ще успее на нас по-старите да ни припомни Комунистическия манифест, а по-младите ще се запознаят с него. Някои могат и да клъвнат на това безумие.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Дано ванчето успее да загуби с достойнство

108

Public enemies

преди 10 месеца

Печели, държеше всички големи градове с изключение Русе, Перник , а сега ги губи половината. Огромна загуба за Борисов на тези избори, защото дори и да държи половината началото на края на ГЕРБ е положено.

107

Peter

преди 10 месеца

Като ИТ хоум офис работещ, този мъж не е подходящ за кмет, той не е излизал да види какво представлява София , само с гледане в монитора нестава !

106

Чичо Манчо

преди 10 месеца

С машинки и без машинки Борисов все печели. Това е резултат от неговата работа.Същото се отнася и за старите кметове , които спечелиха на първия тур. Народа оценява по свършената работа.

105

Public enemies

преди 10 месеца

С идеите си Терзиев е много по-близък до съвременния жител на град София който работи в IT сектора, областа на комуникациите, с крайно левите си идеи и стремежа да ги наложи Григорова е подходяща за кмет на София но не днес а през 50-те години на миналия век.

104

Public enemies

преди 10 месеца

Глупостите на пароноици с ДС, всичките кандидат кметове като цяло са лоши, от всички лоши Терзиев е с най-положителни черти и малкото хора не знам дали има 30 % активност от всичките лоши варианти избират най-малко лошия, ДС в София на избори не може да събере повече от 1 000 избиратели.

103

двоен мутростандарт

преди 10 месеца

на умния красивитет сега гласовете ще скочат от машините, извад - машините са хакнати или умния красивитет е НЕГРАМОТЕН И НЕ УМЕЕ ДА ПОПЪЛНИ ПРАВИЛНО ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА. ЗА МЕН ДОСТАТЪЧЕН МОТИВ Е ЗАПИСЪТ С АЛАБАЛАТА И С ПРИЗНАНИЕТО НА КИРО КАНАДЕЦА ЧЕ РЕАЛНО ПРЕДСТАВЛАВАТ ПЕТ ДО СЕДЕМ ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, САМО ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТ А ОСТАНАЛИЯ НАРОД С ЛЪЖИ ИСТЕРИИ И МАНИПУЛАЦИИ ГО ЗАБЛУЖДАВАТ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ. ВЪН ДЕСАРСКАТА ПАРТИЯ ПП ОТ ПОЛИТИКАТА И ДА СИ ХОДЯТ В КИЕВКМЕТ

102

Анонимен

преди 10 месеца

От 60годишен опит знам, че добрите на приказки, не стават за работа!

101

Off

преди 10 месеца

Кмета не е толкова важен - общинския съвет, ако не е от партията на кмета, може да му направи работата почти невъзможна. Та григорова няма интерес с този общински съвет да спечели изборите, защото няма как да си изпълни обещанията.

100

Да бе

преди 10 месеца

Кмет, бюрократ от синдикат! Чакай да работи! Само ще се излива в тв студията!

99

Може

преди 10 месеца

Викайте Тренчев да пали партийния дом!