19

Gg

преди 7 месеца

Борисов закопа завинаги герб!

18

Public enemies

преди 7 месеца

ДС ??? Какви халюцинации имате, ДС повече от 1 000 избиратели не могат да изкарат в София, няма за кого да се гласува и от всички объркани личности, хората гласуват за по-нормалните.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Григорова да го умори това *** на ДС.

16

5% разлика

преди 7 месеца

вече под 10%, а вчера даваха близо 20 % разлика:) - ИТН с 5% официално подкрепиха кандидатурата на Ваня Григорова, така че фактическата разлика вече е под5%, ВАНЯ ГРИГОРОВА Е НОВИЯТ КМЕТ НА СОФИЯ

15

Анонимен

преди 7 месеца

София, стегни се ! Нали се борихе срещу ДС! Техните потоми ли да ни управляват, нов терор ли искаме, нови лагери ли ......Гласувайте за жената, тръгнала от нищото, не за този, отгледания в копринени пелени и стнал милионер с паричките на ДС !

14

Анонимен

преди 7 месеца

вече под 10%, а вчера даваха близо 20 % разлика:)

13

ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ

преди 7 месеца

...ДСТЕРЗИЕВ ......... ШЕНГЕН - НАНАЙ......... ЕВРОЗОНА - ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН..........

12

Анонимен

преди 7 месеца

2ма комунисти на балотажа.Една борбена и силна жена,тръгнала от нулата и един внук,изучен отгледан и направил бизнес с парите на ДС,жена която знае какво е да нямаш и дете на ДС с летящ старт в живота.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера Терзиев е спечелил с около 115 хиляди гласа. За сравнение Борисов като са го избирали за кмет е спечелил с 220 хиляди, а Фандъкова 3 пъти е печелила с над 200 хиляди гласа. Мъка

10

Аноним

преди 7 месеца

Сега лично Бонев и Терзиев ще правят ремонтите чинно и майсторски УЖАС Защо с толкова малко гласоподаватели се избира кмет на София Някой не се ли интересува от това че гласоподавателите не са отишли да гласуват Бонев и Терзиев ухилени до ушите Защо постоянно Бонев се лепи до Терзиев

9

Анонимен

преди 7 месеца

Григорова печели с корпоративен вод, ако поеме столицата са ни фалирали червенитекхмери за няколко месеца

8

Анонимен

преди 7 месеца

Така и си мислех, че вчера ралито ви беше менте в което давахте 20% преднина на ДС-то пред втория. На втория тур ще си го получите с лихвите.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Нивга нема се опраим. Казаа ви го, материала е скапан. Много скапан. Скапан и безпаметен! Нема как да очакваш от матрял, който не знае кво е ял за закуска, да може да си спомни няколко десетилетия назад. Ужас, комунистката и управлението на ДС на балотаж в София! След 5-10 години един от тие двамцата ще е премиер (ако още съществуваме като България). Майко, що крадение ще падне тогива, че на ББ къщата в Барселона с басейнчето, ще ви се стори като кyчешка колибка насред поляната.

6

Значи,

преди 7 месеца

Преброени са около 2/3 от бюлетините, пуснати от онези, които са гласували. Това означава, че за Терзиев са гласували около 60 000, а за Ваня - около 40 000. Ще видим как са гласували останалите около 50-60 000 човека. Не забравяйте, че право на глас в София имат над 1 100 000 човека! Но по-малко от 20% са отишли да гласуват.

5

Анонимен 11

преди 7 месеца

С една дума избранника на слънцето от Банкя, остава трети,така става слънце наше банкянско,като се стъпи върху чюрук / изгнила/дъска.

4

СОФИЯ Е ЧЕРВЕНА...

преди 7 месеца

СЕГА ГЛЕДАЙТЕ КАК СЕ НАРЕЖДАТ ПАВЕТА И ТРОТОАРИ И ПРАВЯТ РЕМОНТИ НА УЛИЦИ И СГРАДИ ОТ БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ С МРЪСНИТЕ ДУШИЧКИ....

3

оракул на боб

преди 7 месеца

Тази вечер ще дават по бтв синема фестивалът на ужасите.

2

леле колко бавно

преди 7 месеца

абе тия хора затовя спят в армеец още . хахахахах ще има балотаж . Терзиев пак ще спечели - аз бях така сигурен .

1

Вакса Григорова

преди 7 месеца

Ще накажа Васко Ухото на балотажа, но който и да спечели сме заедно на прайда под дъгата!Слава Украине!