85

Така

преди 7 месеца

Това не са машини, това са компютри със стандартна конфигурация и стандартен инсталиран софтуер. Защо преиначавате нещата?

84

Анонимен

преди 7 месеца

Опорочихте Изборите Некадърници!!!!

83

Така

преди 7 месеца

брей

82

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, Бойко ги хакна машините с 200

81

Анонимен

преди 7 месеца

ДАНС не видя ли съмнително пране на пари в ,,Барселона гейт."..Примерно...,,данните" , че Йовчев, бащата на манекенката е платил 176 хиляди в брой за данъци .Това не буди ли съмнение за ДАНС.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов си мислише, че чрез машините ще прави шменти-капели, а то не се оказа така. И затова цяла нощ пред лятото хартиената коалиция прекара в пленарна зала, за да си гласуват с хартията, а в последствие примахнаха и машините в 12 без 5.

79

смърди та чак вони

преди 7 месеца

До Анонимен Аз имам и голяма неясното какво всъщност става с отрязъците от машините дето ги пускаме в урните , въобще по тях как и какво се отчита и отчита ли се въобще нещо .

78

Анонимен

преди 7 месеца

А ,,данните ' от законът ,,Магнитски"....Тях ДАНС провери ли ..Или от кога стана сглобката ДАНС замлъкна.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Броят на недействителните бюлетини рязко ще нарасне. Изборната победа на ГЕРБ и ДПС не буди никакво съмнение. Честито кмет на София на другаря Хекимян. След безспорната победа на ГЕРБ+ДПС ще последва разтурване на правителството и нови хартиени избори за парламент и нова изборна победа на ГЕРБ+ДПС с министър председател Делян Пеевски.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Сега ако Алекси Петров бе жив , ще кажеше от къде идват тия ,,данни".Например от едни ,,Сараи" .И един депутат ревизиран и върнат на бял кон от медии и институции.Които проспаха много данни преди това.Например законът ,,Магнитски".

75

Анонимен

преди 7 месеца

ЩОМ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ КОДОВЕТЕ НА МАШИНИТЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ НЕ СА САМО ПРИНТЕРИ И, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЯН ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ. НЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ГЛЕДА КАКВО ОТПЕЧАТВА МАШИНАТА. САМО НА 20% ДА ИМА"АЛА-БАЛА" И ГОТОВО. ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ СЕЗИРА ОЩЕ СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ЗАПИСА КАК КИРИЛ, АСЕН, МИНЧЕВ, ЛОРЕР, ХРИСТО, АТАНАС, ЛЕНА ПОЛУЧАВАТ ВИСОК ПРОЦЕНТ НА ИЗБОРИТЕ, НЕ ОТГОВАРЯЩ НА РЕАЛНОСТТА? ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТЪТ, КОЙТО УЧАСТВА В 'АЛА -БАЛА" НЕ БЕШЕ ПРИВИКАН ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ? КЪДЕ СА ИЗНСТИТУЦИИТЕ?

74

со здраве

преди 7 месеца

Според личната ми гражданска позиция , ако има на какво да съм гражданин , освен на населеното място в което живея , е : -- зам. министърчето от ПП на съд за организиране на държавен преврат- отмяна на изборите - подлагане на пълна проверка на избирателните средства и процеси за установяване на надежност при удостоверяване на вота- насрочване на нови избориДа сте жеми и здрави и си откачете халките от носовете да ви не водят за тях .

73

Анонимен

преди 7 месеца

До 110...Аз ще ти дам отговор...Защото когато ,,Тройната коалиция " и Доган , бяха мнозинство и заплашваше неговата партия ГРАБ , тогава той въведе машинното гласуване.Но в последствие , той сам завзе купения вот и машините станаха заплаха за самия Борисоф Който преди това бе скаран с Доган.Нислед време се разбраха да поделят властта и сам върна хартиените бюлетини От които печелеше и Доган И Бойко Методиеф

72

Анонимен

преди 7 месеца

Другарката от цик си призна пред г.любеноф ,че досега е гласувала машинно,но щом другарите са го променили,слуша и козирува.Все пак тази"работа" не е за изпускане.Има келепир!

71

Защо, бе хора?

преди 7 месеца

Аз за попитам Другаря комунист Борисов, защо даде с лека ръка милиони народни пари за тези машини, а сега ги отрича?

70

Анонимен

преди 7 месеца

Само ГЕРБ и ДПС и Вгъзpaждани не искат машините. Всъщност ДПС ги искат, но в момента угаждат на ГЕРБ.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Другарят Путин също ..Важно е е не как се гласува, а кой брои резултатите....

68

Анонимен

преди 7 месеца

Другарят Сталин преди 100 години го е казал че важни са не тези дето пускат бюлетините, а тези които ги броят.

67

Анонимен

преди 7 месеца

,,Достатъчното данни " са от ДАНС....Същата която води разследване за пране на пари по ,,Барселона гейт"....Да се доверим ли на ДАНС?...Според мене аз имам достатъчно данни за да вкарам Бойко Методиеф Борисоф зад решетките.Обаче ДАНС не вижда такива данни...

66

Анонимен

преди 7 месеца

От никаква сглобка и от никакво посолство не съм, затова си позволявам да пиша истината!