133

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът е ако някой излъже, че принтера му отчита грешно вота. Тогава какво правим. Ще го питат ти за кой гласува , а какво ти пише на бележката ли. ХАха

132

Анонимен

преди 7 месеца

ПреДай България и ПП прави правителство с ГЕРБ е висша форма на оксиморон, къде е промяната?

131

Анонимен

преди 7 месеца

На последните парламентарни избори за партия или коалиция гласуваха само 39% от всички избиратели. Това е мечтата на мафията - колкото по-малко хора гласуват, толкова по-лесно мафията печели. С тази измислица около кодовете на машините, мафията се опитва да откаже още хора от гласуване.

130

Достатъчно

преди 7 месеца

Пак с машини и предаване резултатите дистанционно преди седмица левия перонист Маса спечели първия тур на изборите за президент в Аржентина, след многогодишно управление на неговата партия, 150 процента инфлация и колосален дълг. Ще каже някой, че хората обичат да са бедни, да ги потискат, мазохисти един вид. Също като във Венецуела.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Господа. На 12 октомври указанията официално за броенето са следните. Броиш хартийките от принтера. С всички присъстващи, пред камера сигурни протоколи ала бала и накрая предаваш всичко запечатано и ОИК взима данните от машината с флашка за по-бързо. Бюлетините не ги гледа...

128

Анонимен

преди 7 месеца

BRAWO на ОИК!

127

Анонимен

преди 7 месеца

Глупости пишеш. Точно понеже комисията брои бюлетините няма никакво значение дали е хартиена или отпечатана на машина. Единствено по-бързо и лесно може да се заменят принтираните бюлетини с предварително отпечатани. А комисията лесно се купува.

126

Достатъчно

преди 7 месеца

Как ми пишат минуси. А бе хора, аз съм изследвал цял свят машинното гласуване. Има 20 компании и всички са свързани с комунистите, всички манипулират. Плащат се от крадеца спекулант Сорос и китайското правителство. Смартматик и Доминион са най-големите. Така откраднаха от Тръмп победата.

125

РежисиранЦирк

преди 7 месеца

Целта е народа да разбере, че изборите тук вече са нещо немислимо и ненужно, трябва да се примирият с факта, че не те избират.Ротацията всъщност беше подмяна на изборните резултати, демонстративно фалшифициране на вота на избирателите.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Когато гласувах всеки, който гласуваше с машина си проверяваше бюлетината. Никой не протестира, че има грешка.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Проверете в нета какви бележки печатаха принтерите на миналите избори. Надпис Дневникът е подправен за кой го броят?

122

Анонимен

преди 7 месеца

Принтерите не броят бюлетините, това го прави комисията. Мафията я дразни, че не може да фалшифицира бюлетините от принтерите.

121

До 136 Достатъчно

преди 7 месеца

Я дай линк да я видим тази световна статистика?

120

Анонимен

преди 7 месеца

135-земи си ЧАТАЛЧЕ и памуче и ела да подкрепиш и моя.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Ако има купен вот с какво ще ви спасят машините бе умници? Този дето е взел парата му е все тая дали ще го направи с принтер или с химикал. Мозъци

118

Анонимен

преди 7 месеца

Досега никой не се е оплакал, че машината му е подменила вота. Теоретично е възможно, но не и на практика. Почти всеки си проверява какво му е отпечатала машината.

117

Зельо за кмет

преди 7 месеца

изберете Зельо за кмет - скоро Руснаците ще го изритат - вие го поканете в България за министър-председател или поне кмет на София

116

Анонимен

преди 7 месеца

АБЕ ТО се разбра че ще хартия още когато започна "великото преселение" на тъмните.

115

Анонимен

преди 7 месеца

На последните избори ни натрапиха абсолютно безкрупулни хора, със съмнителен морал, а някои от тях и не особено интелигентни. Та те, заедно с едни други, които са доказани крадци, но по-обиграни, прибрани и не толкова дразнещи запретнаха ръце и седнаха на трапезата да разпределят баницата

114

Анонимен

преди 7 месеца

Няма какво да гледам с колко пръста ми е ръката. Кажи ми ти ако искаш да стане скандал, дали не може да го направиш и да съобщават по всички новини, че не ти отчитат правилно вота принтерите.Хайде чакам да ми кажат умните и красивите, как ще докажете , че някой е гласувал по един начин , но се оплква , че му отчита друг.