43

Анонимен

преди 7 месеца

За това в целия ЕС е забранено да се гласува с машини. Да не са по-балами от нас?

42

Лойко Честния

преди 7 месеца

МАШИНИТЕ СА ЛОШИ, трябва ние от ГЕРБ да броим.

41

Анонимен

преди 7 месеца

И на тоя явно са му дали кодове. Подели ли са се. Така пробваха и с БСП, ама те отказаха и го разгласиха. Тогава никой не им вярваше.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Бхаратеца от Банкя е свикнал винаги да лъже и изнудва

39

СТРАННО

преди 7 месеца

Тошко да обясни тази странна трансформация как те приеха закона за машините и стояха по цели нощи да се разправят с ГЕРБ-аджиите, а сега иска да ги маха. КАЗВАЙ ТОШЕ? КАК $И ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО НА $ТО И О$ЕМДЕ$E ГРАДУ$A?

38

Анонимен

преди 7 месеца

До потресен граждани: Ясно че си гербав, защото явно не можеш да четеш за кого си гласувал, но такива сте от ГЕРБ-ДПС

37

Тошко Честния

преди 7 месеца

ЛОШИТЕ ХАКНАТИ МАШИНИ не трябва да броят гласовете, защото Кирчо ги е хакнал... oh wait... от предишните избори машините не броят, а само печатат.

36

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК най-добре да реши да изтрие ГЕРБ от изборната бюлетина. Тогава ще имаме едно перфектни избори!

35

Потресен Гражданин

преди 7 месеца

Тука доло се появиха платените айтита на Козяк да ни обясняват как нямалко шанс да се хакнат машините. Не на мен тия! И като ида да гласувам за честните от ГЕРБ хакнатата машина да пусне бележка ПП и после като я сгъна и гласувам с нея и като я преброят, да влезе като глас за ПП?! НЕ НА МЕНЕ ТИЯ ЕЙ!!!1

34

Аноним

преди 7 месеца

Киро беше много сигурен засмян от победата в София а сега е шашнат хванаха го ДА те видим сега Киро

33

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да разбера защо ГЕРБ-ДПС се занимават с ПП ДБ, а не се прегърнат със Славуца, БСП и Копейкин и не поведат България към светли бъднини както го правят вече 30 години!?Бойко хайде действай, а драскачите путинисти и мафиоти, да поискат точно това от партиите за които са гласували. ХАЙДЕ НАПРАВЕТЕ ГО КАКВО ЧАКАТЕ?

32

ех вие мискини

преди 7 месеца

Бойци са тия , Киро с техника " парапет " , Буци - с "200-та " , наблюдаваме кой ще се озове в поза " булката " .

31

Машини Принтери

преди 7 месеца

Нали на предните избори решиха корумпираните, лоши машини да не броят гласове, а да пускаме бележките, за да ги броят добрите честни ГЕРБ-аджии? Забравихте ли?! Апропо, как точно ще хакнат машините, като не броят нищо?

30

ПП-ДБ са бесни!

преди 7 месеца

Защо ли!? Защото ако не се гласува с машини отпада възможността да контролират корпоративния вот на служители на фирми с ръководители в тесни връзки с ПП-ДБ! А това ще стане извънредно голям проблем!

29

Не разбирам.

преди 7 месеца

И като хакнат машините с кодовете, които ПП са "откраднали", кво ще стани? Ще спре да пуска бележки, ако гласуваш за ГЕРБ и ИТН ли? Или може би ако натиснеш за ГЕРБ, ще ти излезе бележка за ПП/ДБ? Хора вие сте абсолютни малоyмнници да вярвате на тия лъжи.

28

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК да си решава, каквото ще! Аз не съм павиан от саваната, че да натискам копчета и да се кефя! Ще гласувам с бюлетина!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Мафията ГЕРБ-ДПС и зеленочорапната ДАНС се сгодиха, смешници. Машината е принтер, ГЕРБ-ДПС отдавна забраниха да се ползват паметта и флаш ката от машините и всички разписки от тях се броят и четат ръчно и каквото се предброи това се пише . ГЕРБ-ДПС са проклятие за България.

26

Аноним

преди 7 месеца

Няма нищо измислено един зам министър е снимал със собственият си телефон нещо по машините за изборите И този човек се скри и шарлатаните излязоха и започнаха заблудите ХЕМ са ги хванали хем лъжат хем нападат хем заблуждават Наглост до безкрай Оставка и Служебни това е

25

ГЕРБ са крадци

преди 7 месеца

Предлагам да дадете на Тошко и Слави един орден Стара Планина, да си го разделят, да разтурите сглоПката и вие честните ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане, да направите една коалиция на честните и да спасите България от лошото ПП/ДБ.

24

Бай Иван 2

преди 7 месеца

Хаха ама Боко верно голям селски хитрец! Машините печатът хартия която всеки си проверява и пуска в урната .После се броят на ръка? какъв код какви 5 лева.Кой има интерес да махнат машините ,кой купува най много гласове?