291

Анонимен

преди 6 месеца

Не може, ако нямаш на разположение стотина резервни машини, ама ако ги имаш, може и още как. Тук може да ми напишеш и пина на картата си, ама искаш ли да ми дадеш и пина и картата си? смешшкооо

290

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ, ИТН и ДПС трябва със закон да бъдат забранени.

289

ето кода

преди 6 месеца

Това е кодът за който Тошко вдига шум. Буква по буква, дословно "77 5А АB BC B2 DB E1 04 EB 59 7E 18 6B FE 3C BB 3D CB 90 8A 11 7B C4 1F 96 96 BA 31 CD 78 18 5C" - С него не може да се фалшифицира вот. Освен в главата на Тошко.

288

Анонимен

преди 6 месеца

Някой попита ли Киро колко процента смяташе да си начисли с машините? Някой попита ли Киро дали ГЕРБ са му пробутали ДС наследник за кмет?

287

Анонимен

преди 6 месеца

Кой го спусна този парашутист и ни накара да повярваме, че е политик който разбира от финанси, регионална и социална политика. А той се усмихва с широка усмивка като шофьор на Чавдар пред наклон и завой с неработещи спирачки

286

Анонимен

преди 6 месеца

До Радослав... Радославе, представи си колко е умен Киро щом изкара само 8 месеца премиерство, докато една тиква направи 10 години

285

Анонимен

преди 6 месеца

A rнoмът Taнac npegи бeшe мнoo'o изцъkлeн, a cera caмo мнoo'o yшaт? Bлacт...

284

Радослав

преди 6 месеца

До 285: за управлението на ПП можеш да се сърдиш на любимата с тиква която е стисната с менгеме за орехите и изпълнява каквото и заповядват! Питай ореходържача на бай Тошко защо гласува в парламента под команда каквото му заповядат? На любимата си тиква се сърди, че Кирчо про100тото ти се хихика от телевизора! Я питай вожда си как така го стиснаха яко за орехчетата и го направиха безгласна кадъна?

283

Анонимен

преди 6 месеца

Не му върви на киро. Реши да хване парапета, снимат го. Прати си човек да му намери кодовете, снимат и него. Карък

282

Анонимен

преди 6 месеца

ПП,ДБ, позор!

281

Анонимен

преди 6 месеца

ала бала кириле. Сам си го каза когато не знаеше, че те записват.

280

смях

преди 6 месеца

Киро достигна нови висоти. ГЕРБ му били виновни, че му снимали зам министъра да тегли информация на флашка.

279

МЪНи ГАЛ

преди 6 месеца

Има УИДУРМА, има ПАРА. Нема УИДУРМА, нема ПАРА. ДАНС са наши ора - от боята, машала им! Работат като за световното и без Шиши. Аферим!

278

Анонимен

преди 6 месеца

ЦИК е готова с резултатите от изборите, но ще изчака да мине изборният ден, който е ала бала.

277

Анонимен

преди 6 месеца

До Ха ха__ и мен ме тресе треска като чуя за хартия, процента невалидни бюлетини и спомена за костинбродфките чували, като чуя и кой вие срещу принтерите, защото машините ги направиха на скъпи принтери, но явно пак бъркат сметките на другарете от герп, възраждане, дпс, бсп, итн

276

До 292

преди 6 месеца

Кирю и Кокорю казАха че онези записи са манипулирвани и всинца им верват

275

Анонимен

преди 6 месеца

На онзи запис с Кирчо и Кокорчо ясно си се чува,че реално са само 7 процента.От къде ги вадят другите проценти?То всеки ги нарежда,никой не ги понася пък на избори са 1-ви или 2-ри.Как така?От ДАНС са прави.

274

Ха ха

преди 6 месеца

Тези ППета, треска ги тресе като чуят за хартиени бюлетини....

273

Одеве срах

преди 6 месеца

Има ли значение записите на Алексей Петров със Цанов? Бутани ли са пипани ли са и въобще Пеевски що скача ,Бойко що не скача президента ко чака a lot of questions here ..

272

Главанак

преди 6 месеца

Мама ли да има край лъжата с бюлетинът,напечатана в Костинброд! И малкото останали овце знаят,че това бяха едни абсолютно нормални бюлетини,поръчани от физкултурни Цветанов.Поне 10 човека можеха да потвърдят това,но не посмяха от СТРАХ.А прокуратурата разпита цифров и словом 2/ двама/ човека от фирмата,които трябваше да са луди,за да кажат истината.Мафията победи! Както и сега.Българино,не ти завиждам! Не се изненадвай,че децата ти напускат Родината,тук не се Живее!