64

Пен

преди 7 месеца

Много е ниско нивото на пропагандата ... Но явно такава е публиката :)))

63

Анонимен

преди 7 месеца

Да е жив и здрав Путин и да управлява до 2099-та, стига да не го набарат украинците, европейците и американците, че са направо бесни от неговите сталинистки прийоми.

62

Хайде на хубавкото?

преди 7 месеца

Хайде братя, да ходим да вземем по един апартамент от хубавите? Корнела, Копейкин, Волене, ехоо? Има ли някой? Ееееехоооо? Хайде в Русия? Ехоо, чува ли някой, моя глас? Ееехооо?? Русофили?? Ееехооо? Хайде на хубавото? Ехооо? Кой е с мене? Ехоо? Има ли някой там? ЕЕЕЕЕХХХООООООООО???

61

Христо Христов

преди 7 месеца

Хубаво е когато европеидните медии сами си признават, че хората обичат Путин и са готови да му дадат да управлява още два мандата до 2036 година.

60

Kopejkin

преди 7 месеца

Гласуваш за възраждане и участваш в томбола за къща в Сибир

59

Добра идея

преди 7 месеца

ако се приложи в българия ще се реши проблема с ниската активност. Освен ако целта не е да има ниска активност...

58

Анонимен

преди 7 месеца

Те по принцип са социално ориентирана държава, особено многодетните майки и хората в неравностойно положение, са защитени там. С майчинския капитал, си купуват жилища. Путин дава на населението, а тук , само по 50 лева дават или нищо не дават на изборите.

57

Наг-големите

преди 7 месеца

предизборни кебапчета са на Путин кебапчетата .

56

Войн

преди 7 месеца

А на семействата на избитите войници дадоха ли ЛАДИ или по някое кожухче от мечки, щото и самун ляб не остана за тях, а сега державна лотария за балам,ите. Путин е върховен стратег и ненадминат въжеиграч. Явно е, че в Рассия има много наивници.

55

Redactor

преди 7 месеца

Записали се 400 000!!! Махнете едната нула, за да ви повярваме.

54

Анонимен

преди 7 месеца

кое е по добре - подарък апартамент или празни обещания?да ти спират тецове и аеци,да подаряват реактори,да теглят заеми които народа плаща,да рушат и съсипват икономиката ,дап равят схеми всякакви?

53

Що НЕ!!!

преди 7 месеца

Човека си брани интересите на държавата и народа...Ние отдавна нямаме какво да браним...

52

Некъф

преди 7 месеца

Какво жалко джудже диктатор, а руснаците ще ни бият и нас по тъпотия и малоумшина!

51

Този е голем

преди 7 месеца

пеодарява защото има! Ако иска и цели губернии може да подарява...защото има.Другите какво подаряват?

50

Мишо

преди 7 месеца

Фантазията ви е безгранична.

49

Анонимен

преди 7 месеца

по добре ваканции и апартаменти отколкото алабализми ,кебапчета и кюфтета,по 50лв на ръка и измами и шарлатании

48

Братчеда Ахасан

преди 7 месеца

А в просперираща европейска България дават само по 20 лева , чаша изветряла бира и ако си късметлия и по едно кибапчи .....

47

Анонимен

преди 7 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са попаднали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое и в голяма си част са били унищожени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа са унищожени 3 хиляди украински войници.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Вече втора година украинската армия (или това което е останало от нея) воюва по методите които са учили техните Сирски и Залужни някога в съветските военни академии - напред, в атака, на всяка цена, с цената на каквито и да е жертви. Това са най-лошите практики от ВСВ, сега сме 21 век, руската армия вече не воюва така. Руската армия вече отдавна знае, че не трябва така, тези хора трябва да се върнат от фронта, трябва да раждат деца, да строият икономиката на Русия.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Апартаментите са в Херсон, а ваканцията в Одеса. Всичко е измислил лилиПутин