30

ъъъ

преди 7 месеца

ГЕРБ,това е проклятието на България.ГЕРБ,това е шлаката от българския народ.

29

Анонимен

преди 7 месеца

политик не може да съди политик зарад имунитет, видяхме го като киру искаше да съди бойко. ама раята верва на пиара с телешки възторг

28

Христо Христов

преди 7 месеца

До 38 "Сега се борят за Бургас!" - в Бургас са същите неграмотни про'с'таци като навсякъде. Заслужават си мачкането.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Чакаме да сготвят кокошката със златните яйца след изборите. Сега се борят за Бургас!

26

Петров

преди 7 месеца

Дилянь Добрьев от бостаня с кауните речи чи ши съди сити дието ни са му симпатични

25

123

преди 7 месеца

Що само 73 стинки, даге?! Напрау да смята ФЗЦ в Ямал, ко шси играйм?! После да метне тарикатите, дето търсят суровини на изгодни цени, и тях да овършее.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Този лъжец и корумпиран хасковлия що не млъкне? Да не си мисли че хораъа са забравили за кумгейт, заради което той си беше подал оставката?

23

Анонимен

преди 7 месеца

Няма такава сделка и практика , една частна компания да обяви , че ще си плаща данъците ако я оставят господстващ монополист в същата тая губерния.То това е скандалното.А не някакъв отказ на ,,Промяната " в съмнително съвещание Какво има да се съветват?...,,Лукойл " е трябвало в минало време да изпълни задължения...подчертавам Не ги е изпълнил , и трябва да бъде разследвана То , и правителството което го допуснало .Трябва ли това да е в приоритет на Народното събрание Или Президента.Има митници.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Няма такава сделка и практика , една частна компания да обяви , че ще си плаща данъците ако я оставят господстващ монополист в същата тая губерния.То това е скандалното.А не някакъв отказ на ,,Промяната " в съмнително съвещание Какво има да се съветват?...,,Лукойл " е трябвало в минало време да изпълни задължения...подчертавам Не ги е изпълнил , и трябва да бъде разследвана То , у правителството което го допуснало .Трябва ли това да е в приоритет на Народното събрание Или Президента.Ина митници.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Делян Добрев отговаря на едни въпроси , но не отговаря на други Нормално ли е за 12 години ,,Лукойл" да подава на три пъти декларации за опрощение на дълга И кому носи те тази отговорност Защото това е отговорност за милиарди пропуски към държавата.Нима това не буди подозрение.Значи , рови там където трудно се намира .А не вижда огромното количество корупция пред очите си За 12 годишно самоуправление на ГРАБ.

20

Анонимен

преди 7 месеца

За дерогацията съм съгласен. Но не във вида както го предлага Добрев.Вижда се ясно. Че не ,,Промяната " лавира с дерогацията .А тъкмо ДПС и ГРАБ.Защото не е обяснено, как една компания не е плащала данъци 12 години по време на ГРАБ.И обясненията да неуместни.Защото не може на три пъти да подаваш декларации в рамките на 12 години Това е пропуснато умишлено деяние от страна на ГРАб.И не виждам защо ,замяна на плащане срещу продължаване дерогацията да е сделка.Няма такава сделка в Света.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Добре де?...Една частна компания била на загуби И държавата е длъжна да и плати загубите.И то компания с 25% от БВП.Излиза , че Бойко Методиев Борисоф сам е решил да им опрости данъците Това Добрев коментира ли Или то не е скандално Или не си струва да го коментира.Вснс е позицията на тоя клоун.Дс оплюва едни .Да оправдава други

18

Анонимен

преди 7 месеца

По думите му oправдаващи ГРАБ , излиза , че ,,Лукойл ,, е единствената рафинерия в Света която е на загуба.Дали това е така Но кой може да направи проверка.Има ли органи действащи в държавата които могат да преценят.Защото знаем за един голям ремонт и оновлвние през 2012 година.Но това включва ли ,,загуби.И кой трябва да плаща ,????Държавата ли Що за глупави обяснения .

17

ЦАХАЛ

преди 7 месеца

България е футболен муджахидин

16

БФС МАФИЯ

преди 7 месеца

България от футболен червей стана футболно джудже

15

Palms Angels

преди 7 месеца

Бг е меката на корупцията хомосексуализма простотията и комунизма

14

Palms Angels

преди 7 месеца

22 Напълно възможно е това все пак е България меката на корупцията

13

1234

преди 7 месеца

Сашо Диков показа свидетел,който обвинява бургаския кмет Николов в корупция за милиони в предаването Делници.

12

Добрев да го съдиш

преди 7 месеца

И за цените на дизела че карам дизел

11

Анонимен

преди 7 месеца

'' Делян Добрев ще съди Денков '' ...................................... почвам да се чудя дали Делян Добрев е загрижен толкова за цените на бензина, колкото за това правителството да падне ...