87

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен104 Мисля,че изобщо не разбираш нашите политици - на тях само ще им накривиш шапката ако влезете в ЕС при това положение! тези хора са 100% егоисти - те съсипаха цялата страна, целият ни народ, та ще им пука за влизането ви в ЕС..Не ги ли виждаш и сега как властоимащите БСПта у нас са готови да отстъпят дори без да са им го поискали, дори сами предлагат анулиране на предишната ни декларация за вот ...Ние нямаме политици! Също както и вие, доколкото ви виждам, но вие сте друг случай

86

Анонимен

преди 6 месеца

ти не си македонец , а сърбин. нормално би било македонците да мразят сърбия , която ги е превзела и толкова години ги е лишавала от възможността да имат самостоятелна държава. феновете на сърбия в македония са сърби . македонците там няма как да обичат този , който толкова време ги е държал превзети.

85

Анонимен

преди 6 месеца

диана -- отиди направи една св ир ка на демократичните си лидери -- ха-ха, хи-хи ! Недей да заблуждаваш хората -- това са престъпници за въжето. Доказателствата са налице видими навсякъде.

84

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен100 Не палестинците слушат пропагандата, а евреите - на тях им набиват налудничиви идеи за самостоятелна държава, за война - дори ги учеха, че трябвало да се бият, защото войната изобщо не е в тяхната кръв...Евреите определено са трудни за комуникиране хора, хора упорити и действащи, но за съжаление абсолютно неадекватно на ситуацията и затова вместо да решават проблеми, те правят все нови и нови..Те дори не слушат какво им говорят палестинците-дори не знаят какъв точно е проблема

83

Анонимен

преди 6 месеца

Ние честните българи не одобряваме криминалните партии, които управляват в България и искаме лидерите им да бъдат вкарани колкото може по-бързо в затвора. Влизането на Сев. Македония и Сърбия в ес ще е начало на една измама и за тях. Ес не е икономическа организация, а политико-икономическа -- това е записано официално в документите й. Трябва ли да ви обясняваме какво означава това ?

82

Анонимен

преди 6 месеца

Ние чесните Бу га ри не ги одобруваме криминалните партии кои владеат во Бугариа и сакаме нивните лидери што поскоро да бидат затворени. Влегуваето на Сев. Македониа и Србиа во ЕУ и за нив е бидат почеток на измама. ЕУ не е економска организациа, туку политичко-економска - ова е официално запишано во незините документи Дали треба да ви обасниме што значи ова?

81

нафърфорий

преди 6 месеца

Колку тъ///по трябва да е едно общество, за да не вижда скритата заплаха на ши///птарите..., сърбите им "сърбаха попарата", след време ще дойде и редъ на марсианците, половината ще побегнат в Сърбия, другата половина в Бг и това ще е края на Марседония!

80

Анонимен

преди 6 месеца

Ние чесните *** не ги одобруваме криминалните партии кои владеат во Бугариа и сакаме нивните лидери што поскоро да бидат затворени. Влегуваето на Сев. Македониа и Србиа во ЕУ и за нив е бидат почеток на измама. ЕУ не е економска организациа, туку политичко-економска - ова е официално запишано во незините документи Дали треба да ви обасниме што значи ова?

79

Диана

преди 6 месеца

Давай конкретно, значи: какви точно "сопки и уцени за влез во ЕУ" са ви направили нашите политици?! ЕС е демократична организация-не може някой, който не приема елементарни демократични изисквания да бъде член на една демократична организация!България първа призна вашата държава,доста преди Сърбия, значи..България ви освободи от фашистите, които Сърбия вкара сред вас..България ви подари и оръжие и какво ли не послучай новата ви държава,а Сърбия коментира как да ви върне обратно в своите граници

78

Югославия

преди 6 месеца

Предполагам протестиращата част от Северно-македонците иска да си се върне в състава на съюзна република Югославия и да си живее щастливо под знамето с червената звезда?

77

Маке

преди 6 месеца

Не знам зошто толку сте зачудени зошто македонците не ве сакаат. После толку многу сопки и уцени за влез во ЕУ од страна на вашите политичари и сите навреди кон нас, што очекувавте?!? Од друга страна Србиа ништо не бара од нас, освен нашето приателство.

76

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен93 Не се кахъри, значи! Истината е важна! Кръвта вода не става..Те също не са добри политици и се оставят беззащитни в ръцете на сърбите, затова и искат да влезнат в ЕС - за да могат да избягат от там! Според мен, те не може да ни уважават след като през всичките ни "комунистически" години ние напълно забравихме за тях, а те явно са разчитали на нас..Но..не трябва да имат претенции ако искат да продължат напред - претенциите превръщат пътя в стена!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

75

Анонимен

преди 6 месеца

От устата ми излизат пламъци като на ламя, не знам дали ще можеш да ме спреш. Защо този коментар излезе, а другият не ? ха-ха, хи-хи !

74

Диана

преди 6 месеца

До татар окупатор Според мен, не това е нашата цел и изобщо - не можеш да говориш така, особено след като Макрон декларира пълна поддръжка на английското отношение към България, а след него и някои други решиха да подкрепят наранения си стар съотборник от студената война - изгониха го и той сигурно много плачка, така че нищо не им коства да застанат зад него що се отнася до едно незасягащо ги отношение /ЕС изобщо не забелязва България защото нашите политици там са с шапки невидимки, значи/...

73

Анонимен

преди 6 месеца

докато дойде време да влязат в съюза , ще са вече малцинство в страната си. но едно е факт - за времето , в което са били под сръбско управление , мисленето им е изцяло препрограмирано - да отричат българския си произход. направено е дори повече - да мразят българите. не искам и да си помислям какво са им правили сърбите , че да успеят да ги препрограмират така.

72

Анонимен

преди 6 месеца

За малко време американското агентче кирчо нанесе вреди на българската държава и икономика за милиарди -- искаме го в затвора. Гласуваме само за партия или коалиция, която има план за вкарването на националните предатели в затвора и той е точка номер едно в агендата й.

71

Диана

преди 6 месеца

До Българин Хубави хора сме, но много, много наивни и лековерни когато се отнася до политиката...Нямаме,не можем да избираме политиците си, не можем да изискваме от тях дори елементарфна честност, а камо ли някакви постижения..Господарят, който не умее слугите си да преценява, тогаз и в първите от тях усърдието се изпарява!..Ние допускаме политиците да си играят с нашия живот, деца, родина..Политиците, които ние избираме, които ние назначаваме се подиграват в очите ни и ние стоим и ги гледаме

70

Анонимен

преди 6 месеца

До Българин !!! МНОГО СМЕШНО

69

Анонимен

преди 6 месеца

На тия им е много лошо. Добре че са тези новини, че щях да забравя,че съществуват

68

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен78 И защо мислиш,че е така,уважаеми-нима ние сме им откраднали техни територии, или сме ги хулели им проклинали,когато сме проливали за тях кръвта си?!..Истината е, че цялото отношение към България е манипулирано от англичаните, които имат някакви луди идеи да откраднат Истанбул от турците и да го дадат на гърците..Гърците и до сега ни пеят какви диваци и варвари сме били, но идват на пазар у нас, значи..Защото тези техни песни са режисирани политически! Не се бой! Истината е важна