132

А ние накъде?

преди 7 месеца

Защо например се каним да внасяме в пъти по-скъпо гориво за АЕЦ Козлодуй вместо да купуваме евтиното руско? Само от слугинаж. А на това отгоре Русия приема отработеното гориво, а за внесеното от другаде ще трябва да имаме хранилище за отработено гориво. Да, на ниското м'агаре всеки се качва.

131

12-ти пакет от ЕС

преди 7 месеца

Вече се чудят от ЕС какви санкции да наложат на Русия след като им е ясно, че нищо не действа. Тази година се очаква 4% ръст на руската икономика. Русия преоритентира търговията си на изток.

130

Истината

преди 7 месеца

САЩ могат да се РАЗГРАДЯТ. Това могат :)))

129

пияница мистик

преди 7 месеца

Тръгнат ли алкохолиците, дето пият лосион за вана Боярищник да те "освобождават" от "хегемонията" на САЩ е най-добре да си разпродаваш веднага имуществото и да отиваш да живееш в някоя "неосвободена" държава, която е под хегемонията на САЩ :)))

128

Анонимен

преди 7 месеца

Професор Джим Сейкър от Автомобилния институт в Хартфорд каза на сънародниците си, че китайските автомобили, продавани в страната, могат да създадат сериозни проблеми за сигурността на кралството. Защото изведнъж могат да бъдат изключени дистанционно - с натискане на бутон някъде в Пекин, а британците нямат техническите възможности да предотвратят това. И тогава ще започне ужасът по пътищата на Великобритания. Само си представете, Джеймс Бонд бърза някъде с китайска кола, бягайки от преследване, а нечия ръка в Пекин натиска бутон. И филмът на ужасите започва.

127

Пашата

преди 7 месеца

И аз съм съгласен с г Песков,! Америка е новия армагедон

126

Анонимен

преди 7 месеца

Китайская XPeng X2 пересекла реку Сян, преодолев 1.5 км, проведя в воздухе 4 минуты. Автомобиль может нести нагрузку в 160 кг.

125

Питане

преди 7 месеца

A какво стана със санкционния блицкриг и икономическия колапс на Русия?

124

Слава на Русия

преди 7 месеца

Русия е най-големият износител на пшеница в света. През някои години САЩ и Канада произвеждат повече, но винаги изнасят по-малко. В Русия, и да липсва нещо, то не са храни и горива.

123

До стига глупости

преди 7 месеца

В Русия никой не рови по кофите, защото там няма нищо!

122

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

121

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Помислете: В зоологическата градина ли ти идват тези мъдри мисли?

120

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Математиката е проста: ако за една година украинските въоръжени сили губят около 1,3 милиона души убити и ранени, то максималният мобилизационен потенциал на Украйна ще бъде напълно изчерпан за две години и половина. Това означава, че през този период всеки, който теоретично може да държи оръжие в Украйна, ще бъде убит или осакатен. Всеки един от тях. Но има всички предпоставки този момент да настъпи много по-рано.

118

Дане не стане скоро

преди 7 месеца

Дано не се наложи в скоро време да разберем как светът се променя. Ако заради кризата с палестинците Саудитска Арабия намали добивът на петрол а ние междувременно се откажем да ползваме руски нефт, тогава доставки откъде? По цените в бензоностанциите ще познаете.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Карен Шахназаров: "Най-лошото което може да се случи сега на Русия е западът да отмени изведнъж всички санкции".

116

Анонимен

преди 7 месеца

Дмитрий Ефстатиев: "Стратегическата грешка на Запада беше, че 90те години не ни доуби".

115

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с прочутия Кинжал, един път стреляха и само дето не падна в Масква! А танка Армата го теглиха на парада! Самолетоносача адмирал Кузя стои в Мурманск и пази Русия от Норвегия!

114

Помислете

преди 7 месеца

Съюза (иБРИКС) щото и Иран слагам са все едно две крави, тлъст овен, и стадо козлета да се противопоставят срещу два стари вълка (Сащ и ЕС). Колко мляко имали кравите няма значение за зъбите на вълците.

113

Анонимен

преди 7 месеца

И няма как,защото Те самите не са " участници"!-:)