216

Московские новости

преди 7 месеца

Кажете сега и за ракетите, които били свършили и за невроятните успехи на контранастъплението.

215

ГлупваСтатия

преди 7 месеца

което не е някаква новост за ДНЕС. Явно изкуствен интелект ръководи това вестниче.

214

Кагемуша

преди 7 месеца

Сега стана ясно защо от Кремъл все говорят за някакъв ,,колективен Запад"; знаят много добре кой/кои е/са колективният Путин, та затова са измислили и съответния противник. Но в руско-татарските им глави никак не им идва мисълта, че в демокрациите няма нужда от двойници, тъй като няма диктатори. По този повод е добре да се каже на нашенските поклонници на ,,здравата ръка":другари, демокрацията е несъвършена. Каквито са и хората -- винаги има какво да се подобри. Затова няма култ към личността...

213

ЕстественИнтелект

преди 7 месеца

Целата лудница пише... Един бае че Путин умрял, друг иска да бие, трети пише че искал демокрация .... Най-интересното е че ДНЕС ги толерира...

212

Путин почина

преди 7 месеца

Тук нали няма ***, които още си мислят, че това е истинския Путин? Отворете си очите! Русия се управлява от двойници - кукли на конци ОТ ГОДИНИ!

211

до КОЗЯК

преди 7 месеца

Нали знаете че същите тези които вярват на това вярват и че несте стъпили на луната, сами сте си бутнали кулите близнаци!

210

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 204 Объркал си се краварко, лизааачо на USA задни части, хубаво си написал, ама си объркал президентите. Опикания старец е малооумния "лидер" на "свободния" свят, карикатурата бай Бидона. Оправи си грешката и пиши пак глупостите си тука.

209

ХОДЖАТА ОТ КАРЛУКОВО

преди 7 месеца

Слава на доктор Путин! Моят спасител! Поклон! Сега целувам екрана на телефона, обичам го.

208

Анонимен

преди 7 месеца

Путанин умря завалията, а престъпниците се крият зад неговото име .

207

Истинския го няма

преди 7 месеца

Той истинския Путин, който беше наистина свестен лидер и демократ, с когото всички се разбираха, го убиха, когато "се разведе" с жена си. След това дойдоха двойниците и настъпи див комунизъм.

206

МАРИЯ

преди 7 месеца

Нали Путин умря миналага година от Рак.Закакво са му двойници !

205

Умрех от смех

преди 7 месеца

Феновете на Дед Кабай са русофилско жалки! Ако им падне бг ду.***, ще го скъсат.. Ама руско ли е - или ще го *** , или ще го целуват :-))

204

Ясновидец

преди 7 месеца

А нулев интелект струи от детайлите на всеки пасквилл, който ни публикувате всеки божи ден тука, понеже ни мислите за ***...

203

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Ако съществува президент на тая планета който има нужда от двойник то това е дядо ви Байдън . Само миналага година писахте поне 50 пъти че Путин е тежко болен и скоро ще умре. Сега пък двойници . Глупава пропаганда предназначена само за глупави хора !

202

Само Левски

преди 7 месеца

Ако се сбият феновете на Левски и феновете на Възраждане, кой ще победи?

201

Бий рашняка

преди 7 месеца

Бий рашняка, по главата, бий бий бий :D

200

СВОБОДА или СМЪРТ

преди 7 месеца

България никога няма да се върне под руско. Харесва ни да живеем в демокрация.

199

Мартин Кабровски

преди 7 месеца

Путин да делегира повече работа на двойниците си, защото трябва да си пази силите за трибунала.

198

Анонимен

преди 7 месеца

До 192, a кой го пита дъртото джудже какво искало? Той може да иска и пак да е на 20 и да му става меча, ама ъ-ъ... Няма шанс

197

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам още има фенове oпикaният старец Путин. Не мога да си обясня този психиатричен феномен - каквито и глупости и зверства да вършат руснаците - винаги да си готов да им оближеш задните места. Да речеш в началото объркали се хората, но след година и половина явна излагация - не знам какво харесват в Блатная и защо не отидат там направо да си се кефят от първа ръка на вожда.