58

Русофилска зла участ

преди 7 месеца

Какви ли грехове има русофила славчо зад гърба си, за да го наказва Господ със самота и болести... да не дава Господ такова нещастие никому! Амин!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Славчо, а защо партията ти Куку Бен не изнася концерти в парламента? Там поне народа ще се събере на площада пред парламента и ще маршерува със знаменца, ще те Слави и ще ръкопляска на наследниците на Бай Тошо със знаменца по площада, така както по времето на Бай Тошо подскачахме по площадите от петилетка на петилетка! Еххх незабравими времена! Ко чакаш Слави? Вземай Куку Бен и всички песенкарки и направо в парламента!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Славчо! Ти да не си роднина на Ал Капоне, че така добре пееш на сцената под зорките погледи на Бат Бойко, Бат Доган и на Батко ти Радев?

55

Анонимен

преди 7 месеца

Не си само ти, чалга. Обаче властта вече така се е срастнала с мафията, че само революция може да я свали. Но овце революция не правят.....

54

Кво искаш бе Станисл

преди 7 месеца

Пиздюхин прати на заколение 200 хиляди холопа, направи рублата 1 цент, продаде страната си на китай за жълти копейки, спрямо него нашите управници са светци.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е Славчо в момента тези съсипват всичко което е държавно, бюджетно и сигурно имат ясен план кой какво пари ще си вземе. Назначават се пенсионери и некадърници с огромни заплати или млади, млади на ръководни места, продадоха България.Тая инспекция по труда какво ли прави? Не може на едно място да има разлика в заплащането над 5000 лв. и то на назначени през последните 2-3 г. или секретарка с измислена длъжност за пари.

52

Анонимен

преди 7 месеца

"Най-сигурно е машиннот гласуване" - рекоха сценаристите от ЦИК докато фирмата производител на тези машини е под съд в Америка за манипулиране на изборни резултати. Подобно на комедиите от българското кино подобен хумор е забавен само за сценаристите.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Значи заради машините са убили А.Петров,защото сигурно собственика им при него ги е застраховал и ако дадат дефект от манипулиране и нанесат щети на трети лица,че започнат да валят искове за обезщетения към собственика и производителя за нанесени щети от дефекти и манипулирания застрахователя на машините е тоз,които трябва да доказва дефектите и манипуациите по тях кой ги е извършил собственика или ползвателя на който са преотстъпени за ползване,защото производителя вече ги е продал с гаранциите

50

Анонимен

преди 7 месеца

Дълъг, аре у лево че ни писна от теб.

49

Дедо

преди 7 месеца

Славчо, баце, коги 'ората ти дадоа шанс, ти к'во напра'и, баце? Изтипоса Никито Василев за премиер и рече "те тоа пустиняк че ви командори или я улазам у киреча". Еми седи си у киреча и не зяй кат' недомандръсана тетка!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Нормалните хора също виждат, че Радев е гол, Слави!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя не искам да го виждам.

46

Скрий се вече

преди 7 месеца

Славчо, първа дружка беше с Васил Илиев и с Илия Павлов. Има хора, които помнят 90-те. Ходеше и още ходиш с тъмните джипове с многобройна охрана като мутра от 90-те. Къде си видял западен политик така? Сега излизаш и като момина сълза раздаваш присъди. Хайде, моля те скрий се, а вие спрете да му препечатвате брътвежите. Ясно, че ви е дал някой лев, ама едно и също идват в повече

45

Анонимен

преди 7 месеца

България не може да има самостоятелна политика и това е така от близо 1000 години. Живеем на кръстопът, или трябва да сме много големи, или сме, зависими.

44

Анонимен

преди 7 месеца

до 51 Момчето ми, манипулираемостта идва от това че ти гласуваш за една партия а софтуера ти препраща гласа към друга партия, ако е "пипнат". Толкова ли си проооост бе?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Най-ненужния русофил в България пак се изцвърка.

42

Анонимен

преди 7 месеца

До Аграр от Плевенско - аз само съм чувал за това. Няма архивни кадри от случая. Явно славуцата се е бръкнала кадрите да изчезнат

41

Анонимен

преди 7 месеца

Никой освен Мутри вън и Изправи се не му се върза на акъла не, че в предавал някого.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ще кажете да се сформира правителство с партиите с най-малко гласове. Очевидно е, че винаги опозицията се харесва повече на народа. Всички се Отрепват да харчат пари за гласуване, дайте напреварата да е за най-нисък вот за партия. Край на схемите и кебапчетата. Ревахте за електронно, когато ние не искахме и не вярвахме. Народ, на който данните му в НАП изтекоха и всичко е наред..не може да бъде пречупен. Ние сме железни да продължаваме да спим, защото и да сме будни разлика няма в тази дър

39

Аграр от Плевенско

преди 7 месеца

Чалгарят критикува мафия и престъпност?! Мафията е почвата върху която израстна този плевел. Спомнете си сълзите и мъката по Васил Илиев.