95

Анонимен

преди 7 месеца

138, вече няма да е така.

94

От 138

преди 7 месеца

На връщане от Йордания обаче спряха целия автобус и проверяваха доста. Сторило им се е съмнително такъв кратък престой. Аз като българин, с един чех минахме за 10 минути, усмихнаха се и ни казаха: добре дошли отново, а белгийците и немците ги оставиха за още проверки. Явно там си знаят новите германци на баба Меркел и са нащрек.

93

Зъб за чене

преди 7 месеца

Евреите чисто и просто прилагат постулатите на религията си на дело - око за две, зъб за чене. Палестинците нямат такива ракета,а едни плякяла дето само вдигат шум. С 10 000 ракети надали са убили 10 евреина.

92

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

Направо е имало голямо преселение към слънчевия Шеол :).

91

до 140

преди 7 месеца

Как ще мълчи светът? Не виждаш ли, че всички одобряват действията на евреите? Байдън отива лично да ги похвали. Какво повече искаш?

90

чудя се

преди 7 месеца

Чудя се какво печели Израел от тази атака - да настрои целият свят срещу себе си ли ?!

89

ъцз

преди 7 месеца

за последните 5г Хамас изстреляха над 10 000 ракети по Израел и нито една не нацели болница, нито пък имаха подобна сила да нанесат такива поражения. Ако вярваме на еврейте въпроса е хамас от къде имат подобни ракети и само една ли са имали, че да си ударят болницата?

88

Ужас !!! Умират деца

преди 7 месеца

Ужас, и света мълчи :(..... С войната в Украйна и сега атаките срещу паластинците, нападенята срещу болници и цивилни жертви, конфликта в Сирия, зад всичко това стои Израел.... Хитлер ще се окаже прав...

87

Анонимен

преди 7 месеца

Не е вярно, че се 'нямат' с нито един от съседите си, напротив. С Египет и Йордания са даже в доста топли отношения, пролетта ходих да се гмуркам в червено море, вземаш просто градски автобус от Египет и съвсем спокойно минаваш едно кпп до Израел, а след още 20 минути същия автобус те оставя в Йордания, по брега на морето. И аз се изненадах, очаквах танкове и военни, а там беше съвсем спокойно, имаше египетски туристи към Израел и обратно с по една раничка на гърба.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се, че израелците ще отхвърлят фактите, че са нанесли вчерашния удар по баптистката болница в Газа. Жертвите са над 800, повечето от които жени и деца.

85

Обрезаните полухора

преди 7 месеца

Продължават да се избиват, надлъгват и крадат от хиляди години! Какъв е смисъла да им слушаме глупостите всеки ден! Важното каквото и да правят, да го правят там в прокълнатите си земи с минимален досег до хората!

84

Анонимен

преди 7 месеца

Учете се от евреите как се води война. Бой по болници и родилни домове. Днеска Байдън ще ги похвали за добре свършената работа. Очаквам Тагаренко шумно да изрази одобрението си и да предложи на Зеленски да използва същата тактика в Украйна и даже на руска територия.

83

стига бе

преди 7 месеца

Тия метнаха над десет хиляди бомби. Има видея на разрушени цели квартали, но точно тази болница не са я срутили те, а арабеските с ракети от водопроводни тръби.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Ислямистите, редом до Русия, КНДР и Китай трябва да бъдат изринати. Ще настане вечен мир.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Някои от терористите, които убиваха цивилните в Израел, имаха знамена на ислямска държава. Те са сигурност са в газа, понеже самите Хамас искат халифат, а не палестинска държава. За въпросната взривена болница не мога да коментирам кой го е направил.

80

реалист

преди 7 месеца

Лъжат като евреи

79

Анонимен

преди 7 месеца

Вече е 100% ясно. Болницата е ударена с бомба JDAM пусната от израелски самолет..

78

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки който погледне пораженията на палестинските ракети ще разбере, че те нямат такава мощ каквато е удара по болницата! Според доста анализатори е използвана 1000 кг бомба. Един американски анализатор дори доказва по звука от удара, че това не е палестинска ракета. Нека си кажем истината: Израел е държава-терорист и то не от снощи, а от десетилетия!!! Това са фактите!!!

77

Анонимен

преди 7 месеца

На евреите целите им са болници. Този път даже Асандж няма нужда да го показва. Те направо си наглеят.

76

Анонимен

преди 7 месеца

На ислямска държава новото им гнездо се намира в северен Синай, Египет, на границата с Газа. Египтяните от 10 години не могат да се оправят с тях, оттам се разхождат до Либия и Тунис и правят мизерии. Далеч не са напълно унищожени, не забравяйте, че провинция Идлиб в Сирия приюти всички спасили се джихадисти с 'любезното съдействие' на Ердоган. Затова имаме мароканци, преминаващи граница, това не са бежанци.