218

mezen

преди 7 месеца

До АнонименЩе, ще, ще... циркаджии руски

217

Анонимен

преди 7 месеца

Тази огнева мощ ще си подвие опашката и ще бяга ..

216

Анонимен

преди 7 месеца

Тези корабчета война не могат да спечелят, те са само за сплашване и за морална подкрепа. Ако врагът ги атакува здраво, най-вероятно ще свършат като руските кораби в Черно Море, потопени от ракети и дронове. Умно направиха, като се отказаха от атаката поради 'лошото време'.

215

Анонимен

преди 7 месеца

Ким е обещал ядренни ракети на иран в случей на агресияЩе постоят и ще се вьрнат както бе при корейският полуостров

214

амонимен

преди 7 месеца

..стелт дронове...като изключат сателитите над укр. и палестина,дроновете ослепяват..ограмотете се малко,в сащ реваха в сената,че нещо и на Мъск спътниците дали фира,спира им нета...Не мисля,че доктрината за огр.ядр.конфликт има приложимост към Израел,където се помещават юдеите в момента..по-интересно е ,че коментират родени след 1988,сещате се защо..те дори милениалите са с манипулирано мислене...между другото,не чета коментари с правописна грешка,сори...

213

Анонимен

преди 7 месеца

Време и един самолетосач да отиде при дълбоководни риби.

212

Професор Тазобедрев

преди 7 месеца

Оставете ги тия там евреи и палестинци да се избиват. По-добре кажете с украинската контраофанзива какво става? С УУУУкраинската контраофанзива какво става? Кажете какво става с украинската контраофанзива бе, кравари у форумааааа??? Отворете я тази уста бе!

211

Професор Тазобедрев

преди 7 месеца

Оставете ги тия там евеи и па;лестинци да се избиват. По-добре кажете с украинската контраофанзива какво става? С УУУУкраинската контраофанзива какво става? Кажете какво става с украинската контраофанзива бе, кравари у форумааааа??? Отворете я тази уста бе!

210

Анонимен

преди 7 месеца

До Запознат Такава армада влиза само в акваториите на беззащитни държави краварю!

209

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 223 И кой ще ги свали бе, празняр? Ти ли? То ако толкова лесно ставаше до сега да са го направили. Ама няма да е като да хвърляш naпaлм над виетнамски села! Аман от в0нящи краварофили! Добре че сте малко.

208

анонимен

преди 7 месеца

...Виждам каквото трябва...А Вие виждате ли, че СВО в Укр.е в периферията на света,израелците убиват палестинци от 1953та,златния милиард е една осма от населението на планетата,ама апетита му за ресурси е да притежава всичко навсякъде по земята...Като Сте Европеец,как е? В райската градина?Дали няма да е студено тази зима?

207

Анонимен

преди 7 месеца

да видим какво ще стане. иранците и сирийците са съюзници на Масква и не бива да се подценяват. Тези режими отдавна трябваше да бъдат свалени, но тръгнаха да преговарят с тях и ето го резултата. Вместо преговори с тия трябва стелт дронове да ги думнат. Преговорите са проява на слабост и загуба на време с трошляци като джуджето от Масква и марионетките му по света.

206

анонимен

преди 7 месеца

...тука лелеят демонстрации на мощи...докато не прелети някой Буревестник,да им издуха 40 годишните корита,с 64% готовност-поне четете,милитари уотч маг.,амер.ген от Пентаграма го каза...

205

Наско

преди 7 месеца

Леле ,разгрома на Руслямия вече си е чисто садо-мазо

204

Европеец

преди 7 месеца

До Анонимен Те русоробите са били винаги с изкривено мислене, ако въобще могат да мислят. Тези биха продали България, при първа възможност.

203

анонимен

преди 7 месеца

...и какво от това,че една трета от флота на Сащ е в района?Дали ще успеят да накривят на Посейдона перката,като бълбукат към дъното?Молете се Русия да остане неутрална,когато евреите спират да бомбардират цивилни..за тях(евреите) е малко трудно,карат по навик от Шестдневната,ама технологично бомбения килим е от Виетнамската...знаете как свърши,нали?

202

Анонимен

преди 7 месеца

А какво стана с настъплението край Авдiiвка? А в Бердянск? А в Луганск (на летището)?

201

Европеец

преди 7 месеца

До Анонимен Браво.Ти си велик стратег.Малко си неук Австралопитек, но това е допустимо съобразно нивото на коментара.

200

Анонимен

преди 7 месеца

Истината е, че Кремъл възприе неорганизираното изтеглянет на САЩ от Афганистан като проява на слабост, та затова и си позволи да започне война в Украйна. Американците сега ще извършат демонстрация на военна мощ, за да докажат, че все още са сила, с която диктаторските режими по света трябва да се съобразяват.

199

Анонимен

преди 7 месеца

Рускофашистките панцердивизии разгромени край Авдеевка. Рускофашисткото луфтвафе избомбено в Бердянск.Новини кога за тридневната спецобосрация на Путин?