134

Qwerty

преди 11 месеца

Тоя хич не го харесвам, ама за съжаление е прав. Трябва да има целенасочена социална политика. Овладяване на инфлацията, повишаване на доходите, помощ за новородени, гарантиране правата на жените които са в майчинство, детски ясли и градини и т.н.т. А не само да се чудим как да угаждаме на зърнобосовете, мастити хотелиери и ресторантьори и подобните им...

133

Анонимен

преди 11 месеца

Василев , няма проблем да вдигнете още малко инфлацията , че да може Асен Василев да си събере бюджета .Така ще убиете и новото поколение , също като предишното .Вече е отиграно

132

Не напразно

преди 11 месеца

слагам "бандит" в кавички, защото не е бил никакъв бандит, а просто едно гледанко момченце.

131

Анонимен

преди 11 месеца

Кой пък е тато му на Ивелинчо? Иначе в младежките си години всеки е правил глупости.

130

Ивелинчото

преди 11 месеца

да факт е, че има 4 деца. На едно място твърди, че до 27 годишна възраст бил "бандит" и го казва с една такава мазничка усмивчица. Но Истината е, че и той е едно татино момче.

129

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Иван с големия Е кво е можела да направи държавата? Да държи границите затворени ли?

128

Бай Иван с големия

преди 11 месеца

Ами, прав е, за съжаление. След 10 години ще останем съвсем без лекари и медсестри, а младите ще продължат да бягат навън. Отнякъде трябва да се почне, въпреки че за 30 години държавата просто прояви престъпна некадърност и недалновидност за демографията...

127

Българин

преди 11 месеца

Пак ви казвам, спрете да си бръснете краката и скубите веждите! Това с парите е само извинение, демографска криза има само в богатите страни! ФАКТ!

126

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 120 То и канарчето в клетката получава малко зрънца, малко водичка. Комунизъм. Бай Тошо е казал, че толкова му стига. Ака на някой смрадлив дърт социалист му стига ток, вода и нярязано работническо дело във външния нужник, това си е негово мнение. точка по въпроса.

125

Анонимен

преди 11 месеца

До Българин Къде си тръгнал да се хвалиш с 2 деца?

124

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с този ергенски данък. Видяхме, че през социализма не работи. Даже имаше обратен ефект.

123

Анонимен

преди 11 месеца

До Един Кво лошо има в клецането?

122

Анонимен

преди 11 месеца

До Исторически парк Ивелине, ти поне с чиста съвест с четири деца можеш да раздаваш акъл за демографията.

121

Един

преди 11 месеца

Проблема не е толкова във заплатите вече. Не познавам човек с по-ниска заплата от 2000лв. Аз лично взимам 7000, но хората просто не искат деца , не е модерно , биха им пречели да си гледат кефа. Всеки иска по-лесното, а е по-лесно да нямаш деца. Младите мъже гледат да клецЪт колкото може повече и различни, младите жени си развяват байряка, ксфенца ,момчета, кученца, дрешки, почивчици, Инстаграм и пр. Е как да стане ?

120

до 120

преди 11 месеца

До Анонимен:Стига бе!Такава мизерия беше,че едвам дочакахме правешкия сатрап да падне.Телевизора тежеше 60кг.?Да спомена,че нямаше и телевизия.

119

Иван

преди 11 месеца

Този к**** е един от виновниците за разсипването на икономиката ни. Кадър на царя, близък до кръга на Милен Велчев, кандидат за премиер на проваленият политик Слави Т. Трифонов. Точно Ники Василев и такива като него разпродадоха активи за милиарди на безценица на шепа хора. Останалите да го ****. И този сега ще ръси акъли за демографията и младите хора? Яко а?

118

Анонимен

преди 11 месеца

Ергенски данък след 25тата година, всички мъже и жени след 30+ който не са се ценили двоен ергенски данък и 1 година гратисен период да създадат семейства и без право да напускат страната,да видим няма ли да се женят всички и тъпите меркантилни *** дали ще избират толкова!

117

Българин до 115

преди 11 месеца

Аз съм със две, брат ми е с 3 деца! Защо ме питаш? Ти с колко си или нямаш време да правиш деца или пък много е скъпо!

116

Анонимен

преди 11 месеца

Не остана ниви за продаване , за да купим апартаменти на такива цени

115

"Орбан им даде

преди 11 месеца

Орбан им даде за трето дете 40 000 евро" - и какво, резултатът пак е съсвем минимален ако си направите труда да видите данните, а не само да повтаряте из нета Орбан даде, Орбан даде. Напишете в търсачката Demographics of Hungary и вижте сами