40

Анонимен

преди 8 месеца

"Руснаци бяха забравили на финландска територия известно количество водка и един местен каза "Непременно ще се върнат да си я вземат." :)" - - - и руснаците действително се върнаха, но се случи така, че заедно с водката, отнесоха и целия финландски кей.

39

Лекар

преди 8 месеца

Е любимият ми е "Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост."

38

До 43

преди 8 месеца

Да бе.Това е на Охран Мурад брат му.Като две капки боза са.Само дето не е сляп.

37

До Лекар

преди 8 месеца

Сега видях.. за Бисмарк, това е целият цитат. Но има хора, като янките, ционистите,...., които чета само частта от цитата, която е в техен интерес.

36

БайАмед

преди 8 месеца

Време е да изселим от Европа всеки един арабин.Не им е мястото тук.Вчера пак прояви на нежност.Двама убити,които нищо общо нямат с Израел.Арабите ще ги преследват,защото не са спрели да правят атентати и да убиват мирни хора.Някой може ли да ми каже случай,в който евреин да е разстрелял 10-*** мюсюлмани пред джамия!?Или пък християнин?Личи си кой е мирен и кой не.Менталното развитие на тези създния не им дава ход напред.Те винаги ще бъдат обикновени керванаджии и камилари.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Този от снимката жив българин

34

Анонимен

преди 8 месеца

Не казва, че единствен Иран, а изрича "Лидерите на "оста на съпротивата" няма да позволят на ционисткия режим да предприеме каквито и да било действия в Газа. Колко на брой са членовете на "оста на съпротивата" знаете ли?

33

Анонимен

преди 8 месеца

хахахахахаха :))))))))))))

32

Анонимен

преди 8 месеца

Чува се и че Ким Севернокорейски се готви да напада.Сестра му Лудото Коте го навивала че сега е момента да се удари Южна Корея.До края на годината може да има войни навсякъде по света.А Украйна вече е отписана.Вова вече е наредил да се готвят референдуми в Одеска и Харковска област.

31

До 14

преди 8 месеца

И Бисмарк е добавил, договора с руснаците не струва, когато другата страна се прави на тарикат (запада).

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Лекар 33 --- Спомних си нещо, казано в един филм, но не помня дали филмът беше "Особености на руския лов" или "Особености на руския риболов". Руснаци бяха забравили на финландска територия известно количество водка и един местен каза "Непременно ще се върнат да си я вземат." :)

29

Анонимен

преди 8 месеца

Забравяте Китай.Зад Иран е Китай и китайците ще наливат пари при една война на Иран с Израел колкото трябва.Освен това самите китайци може да решат да ударят Тайван до месец.Сега САЩ не знаят къде се намират и са разчекнати между Украйна и Израел.Тайван ще падне като ябълка в ръцете на Си.

28

ЛюлюКафиров

преди 8 месеца

Руските тролеи разбират от всичко.От Кинжали,от диполи,от армия и от техника.Но най-много разбират от политика и икономика.Заради това им разбиране България фалира 3 пъти подред,а сега се стараят да се случи и за 4-ти път.И това всичкото,че да угодим на кусият крак и неговата съпруга баба Меца.Израел ще съсипе всяка една арабска страна,не за друго,а защото арабите никога не са били войници и работници.Арабите са едни мързелви червеи,които както и руснаците разчитат само на петрол.

27

Лекар

преди 8 месеца

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

26

Лекар

преди 8 месеца

14, като ще цитираш Бисмарк, цитирай го целия

25

Анонимен

преди 8 месеца

До 25.Май не си запознат че тези самолетоносачи имат защита от 70 те.Диполни отражатели които са толкова стари че не са никаква защита.Няма и да усетят кога ги е ударил Кинжал.Затова американците не приближават самолетоносачите близо до Русия а или са в Тихия океан или в Средиземно море.Защо не вкарат самолетоносач в Черно море?Защото няма да излезе.А Иран вече разполага с Кинжали.

24

До 6 и 14

преди 8 месеца

Не съм русофоб. Но вие ме провокирахте да припомня друг цитат на Бисмарк, който винаги ме е разсмивал: "Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост те ще отговорят със своя непредсказуема глупост." :)))))

23

Анонимен

преди 8 месеца

Иран рискува да се прости с Ислямската революция след 45 години средновековно мракобесие в страната.

22

Анонимен

преди 8 месеца

'ционитки' режим няма, а коалиция, в която има арабска партия! За сметка на това, твоите брадати главорези в Иран вече са си режим, който избива собствените си хора. И цял свят ги нарича така, вкл. и Сауд. Арабия.

21

РосТролНадзор

преди 8 месеца

Иранското въоръжение е подобно на това на Северна Корея.Най-новите самолети са им Мираж,а другите са от виетнамската война.Като брой на войската дори малък Израел ги задминава.А американците от много години чакат Иран,да направят грешка и да им налетят.Самолетоносачите това чакат.И най-хубавото е,че сега няма на кого да разчитат,щото бай ти Путин е затънал в една украинска кал,а китайците само плямпат.Очертава се интересна война.Ще я коментираме,когато свърши.Засега се събират залози.