37

Анонимен

преди 7 месеца

"Протест В ПОДКРЕПА" - това е толкова в стила на Киро Мекерето, а е абсурдно, колкото присъствието му в политиката. Тези що за "бунтари" са, като са с властта? И с нейните намерения. Това си е явен клиентелизъм. И друго не ми е ясно, защо господин Плъшок, който говореше за разрешените форми на протест не вземе отношения сега, след като този "протест" е явно хулиганство. Друг е въпросът, че не знам с какви коли са се придвижили от София до Стара Загора. Не вярвам да е било с велосипепи.

36

Анонимен

преди 7 месеца

тия грийнита най-много замърсяват - ама крадеца вика дръжте крадеца

35

Димитровград

преди 7 месеца

А Неохим АД кога ще го окупират?Или Стефан Димитров си е платил?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Българите се сещат да се грижат за здравето си, когато, те или техни близки се разболеят.Децата са масово с астма.Но, в момента никой не мисли за това.Всеки се занимава с политика .Ако кабинета Денков беше продължи да шикалкави, за да е на власт, като предишните управляващи и не се вълнува какво диша българинът, тогава ще има протести за чист въздух.Цивилизованите държави се опитват да удължат живота на гражданите си, а при нас обратно.След 60 години с една шепа хапчета.

33

Анонимен

преди 7 месеца

заплете комина да им опуши дръгливите *** на тия паляци

32

Анонимен

преди 7 месеца

До24 . Е как да има предприемачи. Партиите решават не Правото . Така е Тридесет години . Затова сме в чакалнята Излез да станеш предприемач в енергетиката на свободна воля . И ще видиш какво щети се случи .

31

Анонимен

преди 7 месеца

До "По същество Шестима активисти от 8 държави? Браво. Обяснете, моля." . Най вероятно двама от тях са били с двойно гражданство !

30

Бай Дрън

преди 7 месеца

18, с двойно гражданство са :)

29

Анонимен

преди 7 месеца

С какъв екологичен транспорт пристигнахте от 8 държави вие гретатумбергците бе ? Я давайте обяснения.

28

Анонимен

преди 7 месеца

боли го папалягата грийнблиз как ще се топлят бългатите - нале грийните са айляк и

27

Протести

преди 7 месеца

Не пишете по форумите, а активно участвайте в протестите срещу колониалното управление на Денков!Страх ги е от струпани хора на едно място, а не от писане по форумите!

26

Анонимен

преди 7 месеца

До По същество. Има и други пълзящи по земята с плакати. Само 6 са се качили на коминя.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 19. Че някой ако дойде да ти резне жиците няма ли да си злобен ? Пишеш глупости.

24

По същество

преди 7 месеца

Шестима активисти от 8 държави? Браво. Обяснете, моля.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Много се загрижихте за чистия въздух докато си карате таратайките, бълващи облаци дим!? Дай да ви забраним старите коли като се пишете толкова екологични?

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Коментар. Ние нямаме предприемачи мислещи държавнически. Имаме само "бензинсмени". Нямаме и държавници мислещи за благото на България, които да насочват предприемачеството мислещо държавнически което го няма.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Участниците в акцията да кажат откъде са сигурни, че енергийната ни система може да функционира и без тази централа ? Какви са те ? Аз мога да кажа, че тя може да функционира и без нито една система и да си купуваме тока отвънка. Обаче тока отвънка от какви източници се произвежда ?

20

Коментар

преди 7 месеца

Какви огромни съоръжения се строяха в социализма!От 34години нищо не се строи а само се руши и разграбва и повече никога няма да се построи!Това спрат ли го и край..пиши го съборено и разграбено!Сега един асфалт ме могат да направят из буренясалите села

19

Бай Чеп

преди 7 месеца

Пратете им лепило да се залепят за кулата и доматена супа да я залеят, докато чакат да дойде Гретчето Тумберг.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Поредното мероприятие организирано или подпомогнато от "службите" по идея на Посолството. Пътя е разчистен от охрана за да няма пречки за акцията.