16

Анонимен

преди 8 месеца

Който пише тук за "деислямизация" трябва да знае че в България живеят много мюсулмани и така накъранява техните права. Мисля че е украинец.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас и Русия ще воюват срещу Израел до последния палестинец.

14

До 11

преди 8 месеца

Подкрепата не е за ХАМАС, а за Палестина. Има огромна разлика.Хамас са си терористична организация откъдето и да я погледнеш, а Палестина си е държава с население подложено на геноцид през последните горе долу 80 години.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Защо трябва да се взема предвид "мнението" на хора които си започват мнението и изречението с малка буква. Те уважават ли граматиката , не...

12

Слава Израел!

преди 8 месеца

В момента Израел провежда специална военна операция за деислямизацията на района около ивицата Газа. Целите на операцията ще бъдат постигнати.

11

Ужаст

преди 8 месеца

Интересно, че всичките кратунизирани поклонници на Вова и рашисткия му режим, гордо възхваляваха потресаващото унищожение на един от най-старите градове в света Алепо, ръководено от генерал с вид на сериен убиец и осъждан в Русия престъпник, заявявайки че цял Алепо бил ислямистки и това било много хуманно. Та рашистите дори не и прикриваха, че целенасочено унищожаваха цялото цивилно население. Както и правят сега в Украйна извергите. Но сега се разчувстваха за Хамас милите.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Проектът Палестина се закрива.

9

Анонимен

преди 8 месеца

В Харвард е имало студентска демонстрация в подкрепа на Хамас. Много хора в света са раздвоени и не подкрепят израелското ръководство и техните действия. Подкрепата за израел не е еднозначна и за украйна тоже.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Едва ли. Не вярвам да са убили американец.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Поредната терористична организация, създадена от Израел, за пореден път извършва нападение и отново дава свобода на поредното терористично ръководство на Израел, за да може да убие много хора и да ги изгони от територията си. Какъв е процентът на представителите на Хамас от общото население на Палестина? Мизерно нисък. Арабите и евреите са жертви.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Не правете евреите на невинни дописки. Те са терористите ,на чия земя са?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас е създадена и финансирана от Израел като алтернатива на Организацията за освобождение на Палестина на Ясер Арафат. За това навремето говориха бившият американски конгресмен Рон Пол и бившият министър-председател на Израел Ицхак Рабин.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Добре са направили че са ликвидирали ч *** та. Ама защо Израел стеля по журналисти и уби журналист от Ройтерс?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Той ли е наредил да отрежат главите на бебетата? Или лично ги е рязал? Бас държа, че една смела еврейка съвсем сама го е убила 3 пъти.

2

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Сред арабския свят си е религия да махнат Израел от там. Там от малки ги учат арабчетата, че Израел ги е изгонил от домовете им и е взел свещенните им земи. Така че с убийството на един човек няма как да потушат конфликта според мен.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Израел още не е почнал, 1:100 ще е най-малко.