304

Анонимен

преди 7 месеца

Абе тая много добре знае какво приказва. Прокурорът е милионер от далавери със заграбени земи и лихварски бизнес. Дали мислите, че тази нещо е работила някога? Ще се изнесе в някое жилище купено от прокурора като двамата ще си живеят живота поотделно - тя ще си хване някой по-млад, а прокурора някое 20-годишно момиче и така докато или мафията го застреля или най-накрая в България започне чистка на овластените престъпници (което не ми се вярва). Не плачете на чужди гробища!

303

Анонимен

преди 7 месеца

До Киро 273 Как няма да мълчи?! Знаеш ли на какво е способна прокуратурата, като се закачи за някого? Ще съсипе съдбата й завинаги. Никой няма да я защити, за да не си докара прокурорски гняв. Прокуратурата в Бг е безконтролна. Жестокостта е безгранична.

302

мдаааааа

преди 7 месеца

а какво падане по стъпалата я чака дъщерята. ще пада нагоре и надолу. да бяга това момиче и да не се връща.

301

Анонимен

преди 7 месеца

До 309 - Още по-лошо е, ако майчица ти няма грам достойнство ...

300

Анонимен

преди 7 месеца

Хем ми е мъчно за нея, хем не я съжалявам ... Хм...

299

една жена на 50

преди 7 месеца

Расла съм в семейство, в което имаше насилие. Когато се зажених първото, по което избирах партньора си е да не е агресивен и контролиращ тип. А би трябвало друго да е от първостепенно значение, нали? Общи интереси, култура, любов. Винаги настъпват изкривявания в приоритетите на деца расли в подобна среда. Вероятно ако бях момче, щях да бъда подобие на баща си, но в по-голямата си част момичета расли в тази среда са следващите жертви. Малко са тези, които се откъсват радикално от средата си.Съчув

298

схахахахахах

преди 7 месеца

сега дъщерята ще трябва да търси убежище в друга адържава.

297

карачанаков

преди 7 месеца

Милата тя, няма начин да не се е подхлъзнала сама !!!!!Нали утре трябва да се прибере в къщи и ако сега се е подхлъзнала веднъж тогава ще се подхлъзне няколко пъти.

296

Анонимен

преди 7 месеца

Когато и задават въпроса дали изпитва страх, тя преглъщайки казва, че не се страхува. Горката женица, лъже и си и личи. Аз също когато се опитвам да лъжа, преглъщам.

295

Анонимен

преди 7 месеца

Според тази и синът й никога не е бил никого още по-малко приятелката си.

294

анонимен

преди 7 месеца

Як бой е яла, но не иска да остане без прокурорската заплата, и другото около заплатата.

293

Анонимен

преди 7 месеца

Сега как ще й помогне истанбулската конвенция? А вие давате ли си сметка какво е в римските махали?

292

Анонимен

преди 7 месеца

***...върви по наследство!

291

Анонимен

преди 7 месеца

Вижда се от де туй *** е наследило прекрасните черти на характера: от мама да лъже, от тати да се бие. Кво ни занимавате с рези ***. Съдете ги и да се махат. Баси- само новини за ***!

290

Ами

преди 7 месеца

За бой си е, сама си го търси. Тя в болница, а детето и лъжело. Тези всичкитите не са наред с главите. Да го махат прокурора и отнемат всички права!

289

Анонимен

преди 7 месеца

Като нямаш себеуважение ще си боксова круша.

288

Анонимен

преди 7 месеца

Г-це Рангелова! Съжалявам, че трябва да вляза с вас в задочен разговор, но тъй като споменавате моето име и като майка на Васил Михайлов съм длъжна да взема отношение! Как не ви е срам ,да лъжете толкова долно!? Съжалявам за всичкото разбиране, добрини ,услуги и отношение които съм имала и направила за вас! Никога моят син не ми е посягал! Давате ли си сметка какво твърдите и внушавате!? Защо вместо да въвеждате обществото в заблуждение не казвате истината ,каквато е!?

287

Анонимен

преди 7 месеца

По думите на Биляна Михайлова, всичко, което твърди момичето е лъжа. Според нея Боряна е наркоманка, която синът й Васил се опитвал да откъсне от наркозависимостта й. Именно и заради това й забранявал да излиза вечер, за да не се друса зад ПМГ. Има нещо много сбъркано в това семейство.

286

Анонимен

преди 7 месеца

Защото трябва в подобни случаи да се намесва държавата, независимо какви изявления прави жертвата

285

Анонимен

преди 7 месеца

Тази жена сама е избрала позицията, в която се намира. Тя няма милост към себе си. Нищо не може да се направи за някой, който не иска да промени живота си.