66

аноним

преди 8 месеца

Като гледам лелките от Газа-охранени,напористи асъл врякащи като ***.Тези шии,не са от туршии-както се казва тук!!!!

65

Анонимен

преди 8 месеца

Израелтянка: Нетаняху създаде Хамас

64

Анонимен

преди 8 месеца

Израел извършва геноцид над цивилно население, но няма да им се размине, очаква ги безкрайна война ако продължават така.

63

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 70 Истината е, че Газа не е на "палестинците" а на терористите от Хамас. Там живеят или терористи, или помагачи на терористи.

62

мдаа

преди 8 месеца

тоя път хамаз ше гризне дръвцето

61

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинците си имат държава, президент, парламент, институции, банки. Въпросът е, че в част от тази държава - Газа, терористите забраниха изборите през 2007, избиха опозицията, обявиха халифат и са в денонощен джихад. Позната картинка от Либия, Сирия, Ирак, Йемен, Судан, Афганистан и др. (където между другото няма кьорав евреин или израелец). В Газа няма ни един християнин, самарянин, друговерец, всичко се изкла и изгони.Ти ако си палестинец от зап.бряг ще искаш ли обща държава с тези мародери?

60

Анонимен

преди 8 месеца

Тия където отидат викат тая земя е наша и правят гражданска война, айде нема нужда да идват тука.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Ако изселятпалестинцете - най -вероятно е да дойдат тук и да заселят обезлюданата северозападнала България-там има пусти къщи с дворове за по 2-3 хиляди лева - и ще обработват трънясалите вече земи

58

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинците от газа убиха не 300, а 2000, от които около 150-200 са израелски араби, живеещи в яфа, тел авив. Въобще не е странно, че израелските араби са в израелската армия и защитават страната си от талибаните. И защо те самите настояват на ограда с Газа.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Обаче македонците си имат държава, а палестинците - не, нали?

56

Анонимен

преди 8 месеца

Ивицата Газа беше част от Египет 20 години, от 47' до 67', тогава 'палестинците' още не бяха измислени. След войната Египет-Израел и последвалия мирен договор, Египет категорично отказа да се занимава с талибани и минира границата, оставяйки израелците да се оправят. Израел вдигна ръце през 2005 и тотално се изтегли, също налагайки блокада. А западния бряг (палестинската автономия) скъса връзки с Газа през 2006г. и така до днес. Какви са причините според вас?

55

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинците убиха 300,Израел отвърна с 3000 убити палестинци след въздушните удари в това число цивилни жени и деца. После едните били зверове, а другите не... За 24 часа да се изселили 1 100 000 души от домовете си ,защото щели да ги избият иначе , как и къде?Те са си вкъщи, защо да се местят? Добре мюсюлмани са, но са хора все пак. Трябва да се реши най-накрая въпроса с държавата им, за да няма повече войни.

54

popa ot razgrad

преди 8 месеца

да би мирно седяло, не би чудо видяло...

53

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 58 Сравнението между Македония и Палестина е 100% съответствие. И двете са били просто географска област, която с историята попада в различни политически държавни структури.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Горките палестинци. Евават им мамата от поне 60 години. Робуват на евреите, бомбардират ги, уж профилактично и са абсолютно безправно.

51

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 56 Раниа е "палестинка" колкото Джон Атанасов е "българин". А от "палестинец" до "палестинец от Газа" разликата е ОЩЕ по-голяма.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинец = арабин роден в Палестина или с корени оттам или живеещ там. Няма такава етническа група, това е географско понятие. Ясер Арафат, който измисли името 'палестинци' през 69', е роден в Египет. Това е нещо като Северна мънкедония, която всеки съсед иска да прилага като територия, но не му трябват местните талибани.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Абе къде са тия уж 'хуманитарни' организации, когато терористите слагат ракетни установки в жилищните блокове и избиват невинни цивилни? Мислят ли за 6-7 год. деца, чиито родители ги водят по площади сред ислямисти с автомати, че даже им правят снимки с ножове и знамена на ислямска държава? Нещо правят ли за образованието на тези деца? А за чалмосаните майки фабрики на джихадисти с по 9-10 павета, на конвейер?

48

Анонимен

преди 8 месеца

Ало, Гурионе, кралицата на Йордания е палестинка, бе!

47

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 50 "Израелските араби не понасят палестинците" Не само израелските араби. И в Египет не ги пускат, и в Йордания, и всъщност, никъде. Палестинците от Газа са като Либийците в Северна Африка - презирани от "своите".