170

DO Акъл

преди 8 месеца

Няма Пенсионер в България с 42 години стаж и 620 лева пенсия , повярвай ми .Лъжеш .Пенсионери с минимални осигуровки и 42 години непрекъсната работа взимат около 1500 лева пенсия .Нас може да ни лъжеш , но НОИ няма как да го излъжеш - внасяш и после теглиш .

169

Анонимен

преди 8 месеца

Киро, какво стана със завода за електроколи в Ловеч? Колко милиона откраднахте и пак няма произведени нищо!?

168

Анонимен

преди 8 месеца

Който е гласувал за тези - заслужава си съдбата. Който не е гласувал - няма право да мрънка.

167

Ех

преди 8 месеца

Кире ,ставаш все по нервен и невъздържан си. Когато се бореше за власт,не беше така,какво се случва с теб. Има медикаменти за успокояване на нерви.скоро ще си в канала май.

166

Акъл

преди 8 месеца

Кире не искам,взех си пенсията и останах с 200.00 лв.на теб ли да вярвам или на пенсията си.за 42 години стаж,вземам,620.20 лв.като платя ток вода и телефон, защото децата ми искат да ме чуват,остават колко??? И сега с тия увеличения на ток къде съм ???. твоите 4 дъщери си живеят като симеонки.

165

посолствоТО ?

преди 8 месеца

Кирчо да си дойдеш за обяд. Че сутринта не си изяде закуската.

164

ПП и ДБ

преди 8 месеца

Тройни и четворни ще бъдат сметките за ток още от следващата година заради спирането на Мариците. Тогава всички ще наскачат по улиците, пак ще се самозапалват и ще си режат пръсти, но ще бъде много късно.

163

Никола Стефанов

преди 8 месеца

Четох метеопрогнозата и ЗНАМ че идват студове. А високите сметки вече ги усетих там където боли много - по джоба. Така че, от моя гледна точка, опозицията не ме плаши, а просто съобщава очевадното.

162

Анонимен

преди 8 месеца

Тъпу нгер нещастен. Миналата година си спрях парното,че за 10 дена сметката ми беше 400 лв. И се върнах на ток и дърва. Като пазарувам се лишавам и гледам да взимам само основни неща. За кое не е права опозицията. Много хубаво си живеем зимата

161

Анонимен

преди 8 месеца

На очите си ли да вярвам или на Киру!

160

Оставка

преди 8 месеца

Предател!

159

MNENIE

преди 8 месеца

Днешното Правителство е вредно за България . Ще ви дам един пример - Кръчмите започнаха да фалират-няма клиенти , пътищата към Черно Море и Банско са празни .Народ започна да се свива в черупката си .

158

Анонимен

преди 8 месеца

До пфууууууууууууу, ми като сме *** ше сме в идиотско положение. Докато не се отървете от съветските и атлантическите комунисти, а се редувате да им се кланяте, ше им сърбате попарата, но и това няма да продължава дълго, ще изчезнете.

157

Анонимен

преди 8 месеца

Киро няма нужда някой да ни плаши, всеки които има грам мозък сам стига до този извод.

156

Анонимен

преди 8 месеца

КИРО ИЛЮЗИЯТА ПАК СЕ Е РАЗВИХРИЛ!!...

155

пфууууууууууууу

преди 8 месеца

България е във възможно най-идиотското положение от 30 години насам - еврпейски цени с руски пенсии и заплати. Не се ли прекъсне това, няма оправяне. С комунисти капитализъм не се прави. Резултатът е изроден - 10 олигарха, 1% средна класа, 99% мизреници. На североизток е така. Така е и тук. На кой не му писна?!

154

Анонимен

преди 8 месеца

Хванал се е за 128я ден, за да не влезне лъжата за двойното гражданствои диплонката от Хасковския Уни на Харманлийскио Лицей

153

...

преди 8 месеца

Плашат тези, на които им плащат здраво, за да се облъчват българите и да се държат постоянно в мизерията на Руский стандарт.

152

Анонимен

преди 8 месеца

ДЕНКОВ - НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЕВТАНАЗАТОР НА БЪЛГАРИЯ, ПОДКРЕПЕТЕ ГО !!!...

151

Анонимен

преди 8 месеца

Докато училите в американските колежи по програмите на Шо/. /рош// (с която повечето от ДА България И Продължаваме Промяната са завършили ) гласуват за тези ще сме много зле ,ама МНОГО! Както ДПС си имат турския вот така и псевдо демократчетата си направиха ферми за вот през колежите и университетите! Много обезпокояващо е че млади хора слушат плоските гръмки изказвания на Киро и Асен и бандата неподплатени с реални решения! Цялата работа е в записа -да гепят милион и да бягат по острови !