286

Анонимен

преди 8 месеца

Как така дълга? Според разбирачите във форума Израел ще ги смачка до края на другата седмица.

285

Анонимен

преди 8 месеца

Израел нямат никакъв проблем да убият 2 милиона жени деца все пак са наши хора. Слава на Израел хероям слава

284

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Неграмотника си ти! Ние руски език знаем, думата е точно "окрайнина" , в българския език е 'у края"(в покрайнините). Влез в речника на руски език или питай какво е "о край ни на"(у края, в покрайнините)

283

Анонимен

преди 8 месеца

Харесвам природата в Азия, действително уникална и неповторима,но Азия не ме интересува особено, не искам да има конфликт в Европа, нито с руснаци, нито с който и да е друг, писна ни и от русофобия, кога ще живеем , бе?! Оставете хората на мира да си търгуват , строят, съзидават и живеят в следващите поне 50 години и не трябва да има войни! И всички хора имат права, сега , като сте се настанили на тяхната земя, дайте им и нещо сладко, не може само тояга и бой, не става!Защо сте им спряли водата?

282

Анонимен

преди 8 месеца

Днес "Труд" публикува много интересна статия по повод конфликта. Едно от нещата в нея е финансирането на Хамас, което , оказва се, далече не е от Иран, а е с центрове във великобритания, ЕС, САЩ в легални структури с признание, включително в ООН, с обща легитимност. Т.е. колкото и да стрелят и да "ликвидират" в Газа, системата ще се захранва. Нещо повече, те съвсем не се ограничава в претенциите си до Газа или Палестина.

281

Егати, само се

преди 8 месеца

пошегувах, че Иран е новия Торбалан и то - "Хоп!" - ейде "Няма никакво съмнение, че Иран е заплаха за световния мир!". Честно ли? :D

280

Анонимен

преди 8 месеца

Насилието срещу собствените си граждани (афроамериканците) в сша нараства. Ще има ли цветна революция и там?

279

ТУКА МИРИШЕ НА

преди 8 месеца

ЧЕРВЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ. АБЕ ДРОГАРЧЕТА : ВОЙНАТА С ВАС ЩЕ Е ДЪЛГА. ЩЕ СВЪРШИ КОГАТО НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДИН ДРУГАР

278

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

КАКВОТО СИ ДРОБИТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ТОВА ЩЕ КУСАТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ ИЗРАЕЛ.

277

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимкак те не е срам да измисляш такива лъжи

276

Анонимен

преди 8 месеца

Илон Мъск подкрепи икономист: Контранастъплението е провал, САЩ ще постъпят с Украйна както с АфганистанДейвид Сакс смята, че конфликтът ще завърши в задънена улица или с победа на Русия, а е можело да бъде постигнато мирно споразумение

275

123

преди 8 месеца

Половината коментиращи се мислят, че история се учи от мемета във фейсбук.

274

***

преди 8 месеца

Държавата терорист се оплаква , че я атакуват терористи.

273

Анонимен

преди 8 месеца

Абе не бе занимавай с глупости македонизма го бил уплашил. Там нямат два милиона и половината са албанци благодарение на Костов и Джеймс Пардю. А отскоро са и в нато и плащат 2% от бюджета дето много го имат на американците. Натото говори на македонски а ти не го признаваш, излиза че ти си руският агент. Само че си просто използван *** от американците за 30 сребърника по гранта.

272

аноним

преди 8 месеца

Някои части на палестинските милиции,и до днес използват нацистки поздрав!!!!

271

аноним

преди 8 месеца

Жалко за всички убити и осакатени!Жалко,за старицата от инвалидния стол,оцеляла от Холокоста,но загинала-може би,от ръцете на тия!По време на втората световна война,мюфтията на Ерусалим,в знак на дружба и симпатии към Хитлер-изпраща 660000 палестинци да се присъединят към нацистка дивизия на СС-да се бият и убиват редом с тях,в Сърбия,Русия и на Балканите.Били са много жестоки,страстно са споделяли омразата си заедно с Хитлер,към евреи славяни,*** и други.

270

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен, Кой ми *** в гащиите? Айде,бе! Верно ли? А кой ислямизира Иран? Нали западняците го ислямизираха! Кой направи цветна революция и ислямизация и там? Оставете Иран на мира!

269

Анонимен

преди 8 месеца

280 а кой развали иранската ядрена сделка под която се подписаха и лидери от ес? Не беше ли сащ самоволно и без да пита другите? Кой премести Йерусалим, не беше ли Тръмп? Кой прави цветни революции в арабският свят и след това е хаос и европа се напълни с мигранти? Не беше ли сащ? Кой въоръжаваше умерени "джихадисти" от ал нусра клон на ал кайда и им купи даже розови тойоти , не беше ли сащ? Кой въоръжи иракските кюрди и ги изостави после на Ердоган, не беше ли сащ?

268

Анонимен

преди 8 месеца

Руски агенте. Пак сам се набута и потвърждаваш, че Русия води последователна антибългарска политика, развивайки маконизма и опитвайки се залепи българска писменост за създадения от тях макдонизъм. Църквата им, руската, продължава да води и днешните времена същата антибългарска политика, зачитайки македонската църква за сръбска колония. Но това няма да бъде допуснато. Аз, като българин не мога да го допусна. Друго е насреща ти да е българин? Вместо обичайния плиткоумец на БСП или Възраждане?

267

Анонимен

преди 8 месеца

"Войната се връща" от Анри Пози, който е бил свидетел на събитията на опита за насилствено сърбизиране и по-късно македонизиране на българите: https://chitanka.info/text/45734-vojnata-se-vryshta