39

Анонимен

преди 8 месеца

Дали ще има или не Хамас е без особено значение. На мястото на Хамас ще има друга паравоенна организация. Палестинците няма да се примирят с геноцида и да продължат да живеят като животни. Нито ще се примирят да ги гонят и изселват от територията им. Държавата Израел се проваля, обричайки гражданите си да живеят в постоянна несигурност и страх. Значи, че не изпълнява основната цел на държавата - да осигури сигурност за своите граждани.

38

А.Колев, пасе кози

преди 8 месеца

Общественият дебат в България е на много ниско, махленко равнище. Хората, предвид преобладаващо селският им произход, са разделени на Горна и Долна Махала, и всеки повод, било украйна, било Израел, било цената на кашкавала, не се обсъжда по същество, а най вече да се наругае другата махала. Българи, сър.

37

Христо Христов

преди 8 месеца

Браво на палестинската майка, спасила детето си от израелските терористи!

36

Некъф

преди 8 месеца

Израел да пуска две атомни бомби и да се приключва с тоя развъдник на терористи!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Израел отказва да реши проблема с палестинците и да им позволи собствена държава или да им предложи участие в управлението на израелската държава от повече от 70 години. Затварянето на палестинците в концлагери и методичното им зачистване не е решение и то се вижда. И други подобни въстания ще има.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До37. Какви измислици пишеш. Еврейте да бягат от Газа и ще ли да идват в България. Та тук е пълно с терористи, комунисти , шалвари шашмаджии. Та тук е царството на корупцията. Тук няма как да оцелеят , ако си нямат имот .

33

Анонимен

преди 8 месеца

Палестина е един голям концентрационен лагер. Ако става въпрос за терористи, това очевидно са израелците. Колкото и да са ми неприятни арабите и да презирам методите им, те се борят за свобода от най-голямото подтисничество в 21ви век.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Това е война, ще има убити ,ранени и стродащи !

31

Гого

преди 8 месеца

Мюслитата отдето минат, смърт сеят. Цяла Европа подпалиха, няма значение, че седят на социални помощи и не работят. Що не ходят в Емирствата? Ама не ги искат. Йордания пропищя от тях, Египет не ще да ги чуе- нали и те са ***, да вървят там, ама не, знаят, че тук имат свободата да не вършат нищо, само да лапат и да се размножават и да хапят ръката дето хляб им дава.

30

Анонимен

преди 8 месеца

"почукала на съседна къща, но никой не отговорил. Скрила се в храстите,.."..."Почуках на вратата на съседите, които ме видяха благодарение на камерите" и се крили в къщата ,но въоръжените терористи така и не посмели да влязат вътре .... Не е малка трагедията и на двата народа ,там , но такива не свързани и не логични "истории" идват малко в повече .

29

Анонимен

преди 8 месеца

До17. Чети учи историята , не съветска пропаганда. В Османската Империя не е имало турска държава. Турция става държава 1923г. с Кемал Ататюрк 70 след Царство България.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Бягащите оттам евреи ще ни ги натресат на нас. Защо мислите се строят синагоги например тази във Видин? Във Видин няма и десет от мошетата, а синагогата е за 2000. В източна Европа се готви за чистка на местното население и превръщането на славяните в палестинци на Балканите

27

Стадо свине

преди 8 месеца

Също са народ, по логиката на овцата!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Почнаха съчинените истории. Целта винаги да се изкарват жертва и да цоцат от целия свят.

25

User

преди 8 месеца

Какви "терористи*, бе???Какви са тия ненормални манипулативни заглавия?! Това е война между два народа, не тероризъм от страна на единия.

24

do HAHA

преди 8 месеца

Тук са се намърдали сума ти ислямисти. И чакат сигнал и тук глави да режат. Почнаха да тровят медийното пространство. Работата е в това, че и независима да е Палестина (то и сега де факто са независими със свое правителство, без да е де Юре) пак ще обстрелват Израел. Това могат , това са учили. Два милиона седят и паразитстват и чакат цял свят да ги храни. Вода, ток от Израел, пари от ООН, ЕС, Катар. Със сигурност посочения ръководител е милионер, без 1 ден да е работ

23

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите са много коварни. Трябва да се внимава с тях. Винаги нащрек около тях и ръцете да пазят джобовете!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Гврмания има свои граждани там няма ли да каже нещо оная дето я разнасяха в пикап и плюваха срещу нея нали е германка от рейв партито.Къде са бемците шолц що не прати танкове Леопард срещу палестинците.Бемски граждани са товя все пак що ги праща на Украйна

21

С алаховите кучета

преди 8 месеца

Се разговаря само с езика на брадвата!

20

мдам

преди 8 месеца

Страшни патрЕотЕ имаме! За кой ли път вече надяват *** и пишат в подкрепа на ислямисти, които нямат проблем да режат и глави на бебета, ако поискат. Харесват иранци, харесват сирийци, харесват и Ердоган даже. Иначе ходят на Шипка и само тогава говорят точно обратното. Патреоте за един ден и извънредно,когато се напият. Иначе като чуят за емигранти хванати у нас се скъсват да псуват.