74

Политкорект

преди 8 месеца

Батак, Перущица и т.н и т.н. Било е даже много по-страшно. Лорер, Соломон и братята им евреи нали искат да го наричаме османско присъствие, а не робство. Да наричаме и това просто палестинско присъствие. Така е по евроатлантическите ценности.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Ето това е война спряха им ток, водата и храната и ги бомбардират, а не като онова в Украйна дето Путин жали укрите.

72

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

Учили са ни че epдуrань е пазител на всички хомосексуални хора по света..ю

71

Анонимен

преди 8 месеца

До Влади. Тва е фантазия само в твоята глава. Тая опорка няма да мине не разбрахте ли ? Трудно ли ви е да схващате ?

70

Бен Гурион

преди 8 месеца

За всеки убит, по една срината 7 етажна сграда в Газа. За всяко дете - по една джамия.

69

Лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Не разбрах кой е броил отрязаните глави? То евреите хич не обичат да лъжат; да бият православни свещенници, да чупят кръстове в гробища и да плюят пред църкви.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Това да не е израелска операция под чужд флаг.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Що не пускаха журналисти когато вършеха етническа чистка десетилетия?

66

Влади

преди 8 месеца

Тук русофилите злорадстват, колко хубаво било това. Вие хора ли сте, бе? Арабите са гаадни, лицемерни хора, при тях няма приятелство, даже между тях самите. СССР, а сега Русия ги подкрепят в противовес на цивилизования Западен свят, но тях ги чака страшна средноазиатска инвазия която ще ги завладееАрабите все реват за техни гладни деца от ембарго, ама даже не им знаят имената : Хасан , Мохамед, Абдулла и пак отначало Хасан2, Мохамед2 и т.н.. Евреите да отмъстят за децата си!

65

БИБИкатоЕРДОГАНиWWII

преди 8 месеца

МОСАД не знаело за нападението на палестинците? Братското ЦРУ също? Само дето след десетки години се разбра, че за нападението на японците над Пърл Харбър през WWll с стотици жертви и унищожени военни кораби и самолети американците са знаели, но са мълчали, за да не се разбере, че декодират японските комуникации! За Биби заплашен от протести и съд това нападение дойде, като опита за преврат над Ердоган- с последвало искане за единение на нацията и за разчистване на сметките с политическия враг!

64

Бен Гурион

преди 8 месеца

До КАКВОТО ПОВИКАЛО ... Сега Израел ще навакса с изоставането на строежа на новото летище Газа ....

63

Анонимен

преди 8 месеца

Напротив западняците подкрепят радикалния ислям и докато са ни кллали в Батак в Британия са се радвали.

62

3апочна се!

преди 8 месеца

Евроатлантическите тролеи пак започнаха да цвъкат простотии,че евреите сами режели глави,за да злепоставят "горките" джихадисти? Сбъркани мозъци!

61

Анонимен

преди 8 месеца

И кво се оказа че най голямата помощ за Палестина идяа от ЕС не от Иран или от Русия.Що Израел не скочи на ЕС.Мълчат като...

60

Анонимен

преди 8 месеца

Израелската Буча 2 .Холивуд запрята ръкавите

59

ДО 63

преди 8 месеца

"умно" си като идола си байдЪн

58

КАКВОТО ПОВИКАЛО ...

преди 8 месеца

ХАМАС просто навакса и то до някъде повече от полувековната израелска тирания над палестинците в окупираната от Израел територия !!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите много добре са писали какво вършат с годините в Палестина!

56

Ангелов

преди 8 месеца

Ердоган стои отдавна зад Хамас. Налива пари в Газа. Очевидно е че той стои зад планирането и организирането на атаката. Тази марионетка на "Мюсюлмански братя" запали конфликта в Нагорни Карабах след 30 г. затишие като въоръжи до зъби азерските си братя и ги подкокороса да нападнат. Сега си мисли че ще запали втора Сирия в Израел. На ред в плановете му са пълна окупация на Кипър и инвазия на гръцките егейски острови. Кървавото кремълско джудже е нищо пред този мpъcниk. И неговото време ще дойде.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Нека и еврейчетата малко да усетят това на което палестинците са подложени 70 години.Евролибералите сложиха ли вече Ай съпорт Израел хахахахаа