79

ЕКСПЕРТ

преди 8 месеца

ПУТИН ИЗПРАТИ ПЕТРОВ И БОШИРОВ ДА ОРГАНИЗИРАТ АТАКАТА НАД ИЗРАЕЛ ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОВАЛА СИ В УКРАИНА! В МОМЕНТА УКРАЙНА РАЗБИВА ЧОВКАТА НА РУСИЯ, А ПУТОН САМО ГЛЕДА И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ, ЗАТОВА ИЗПРАТИ ПЕТРОВ И БОШИРОВ ДА ОРГАНИЗИРАТ АТАКАТА!

78

Анонимен

преди 8 месеца

Ами пише си го в статията. Целият военно-промишлен комлекс в Ивицата Газа е направен с парите на ЕС. А еврейският се знае - от щатите. Не става ясно обаче Сорос защо си хвърля незаконното обогатяване по разни нпо троляци. Те ли ще спасяват израел с драсканици по коментари?

77

Анонимен

преди 8 месеца

77 Германското правителство вчера обяви, че преразглежда помощта си от стотици милиони евро за палестинците след най-голямото нападение срещу Израел от години насам, извършено от палестинската групировка "Хамас", предаде Ройтерс. Ех тоя Путин.

76

Анонимен

преди 8 месеца

До НАТО. Тия простащини с какво ти помагат и защо пищиш ?

75

Анонимен

преди 8 месеца

Израел целенасочено избива цивилно население, нета е пълен с клипове, разрушават цели жилищни квартали. ЕС мълчи, ООН мълчи.

74

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73. Те затва израелците обявиха че са в състояние на война. Руснаците още се заглавичкват със "специална операция".

73

Есен

преди 8 месеца

събират плодовете от цъфтежа на арабската пролет

72

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Газа е в пламъци и руини от израелските удари, и човек като гледа, си задава въпроса: Колко ли дълго щеше да издържат украинците, ако руснаците воюваха по същия начин с масирани авиационни удари навсякъде без да се съобразяват?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Целият военно-промишлен комлекс в Ивицата Газа е направен с парите на ЕС. А еврейският от щатите. Това казва всичко. Обаче е интересно как соростията се опитва да изкривява. Сорос май на грешно място си е хвърлял откраднотото.

70

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 70. Точно ти изявяваш някакви претенции. Четенето както изглежда не те е развило щом се опитваш да се явяваш и нещо като педагог и то въобще без някой да ти го е искал. Четенето на глупости едва ли може да доведе до развитие. А и не се разбира какво развитие...

69

Анонимен

преди 8 месеца

"До Анонимен 65. Харесва ни. ти си чети твоята "история" и си я пази за себе си." - Аз пиша за тези с глава на раменете, които имат желание да четат и да се развиват, а не за такива като теб с телевизор хахаха ... Ако по телевизията ти кажат, че Бг е на 100 години и ти го напишат в учебника по история, ти ще твърдиш същото, защото за последно си чел нещо за историята, когато си ходил на училище, а иначе никога не си осмислял прочетеното... :) ... Иначе претенции до небесата хахах

68

Анонимен

преди 8 месеца

До Инж+. Дажи и преди да се роди пак той ги е забърквал.

67

Инж+

преди 8 месеца

Кажи си бе, Чуков!!! Твоят работодател Путин ги забърква тия каши!!! Какво е това "Някой"???

66

УМЕН

преди 8 месеца

Е то само коптите са египтяни. Ясер Арафат както и евреите са обикновени цихани.

65

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 65. Харесва ни. ти си чети твоята "история" и си я пази за себе си.

64

Анонимен

преди 8 месеца

"Колко да си първи 864 години след началото на християнството?" - Българите сме били християни много преди Борис. Уж сте големи антикомунисти, а постоянно цитирате историята писана от комунистите хахах ... Прочети за Арианството, замисли се как така Кубрат и Тервел са били християни и т.н. ... Българското християнство е било нещо като 3-та линия на християнството и именно затова са всички тези войни с ИРИ. Но... щом ви харесва да четете и цитирате фалшива история, ОК. Ваша работа... :)

63

ХАХАХАХАХА

преди 8 месеца

В български форум еврейски защитници. Абе, я марш във форума на вестник Аарец или Чшскхицак Скхрибуц там да се упражнявате в юдеизъм и талмудианство. Нещщшщасссстници соррросссоидни

62

Анонимен

преди 8 месеца

Каза Другаря Чуков. Но не изглежда особено вероятно и другите групировки да поемат израелското отмъщение. Ако имаха такива намерения, вече щяха да са започнали.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Коптите, ти знаеш ли, какво значи копти. Не сериозно, разчиствайте го това племе българско, за нищо не става

60

опаа

преди 8 месеца

Ясер Арафат е египтянин, не палестинец. Не, че е много важно...