111

Палестина

преди 8 месеца

има две правителства...............Хамас контролира ивицата Газа.................Фатах контролира Западният бряг..............и палестинците не са единни...............Ясер Арафат беше от Фатах!!!

110

Анонимен

преди 8 месеца

Има ли още живи комунисти? В Русия до къде стигнаха - жените им станаха ли общи?

109

Анонимен

преди 8 месеца

Този е толкова глупав, че не знам защо въобще му давате трибуна???

108

УкраинскаИвицаНаГъза

преди 8 месеца

са идъндайте Измаила, гушнете си делтата по сушата до Генерал Тошево и после на дъгъдък нагоре през Търнопол през Луцики айде с левото рамо за къде Харков и затворете 2ПiR надоле за къде ДЛНЕРите и мир да настане. Това е Украинстака Ивица наГъза. Останалот дайте на дружина Плоска Фключая Льфифвоф шо Четиримата танкиста у кучето ще носят погачам пушен свински врат и дамаджана Водъчка Зубровъчка да се нмолят пред Кремъл за две Атомни централки, майнъ Филибето

107

АХИЛ ФИЛИППАКИС

преди 8 месеца

ПАЛЕСТИНА Е ГРЪЦКИ ТОПОНИМ, и ВЕЧНА ГРЪЦКА СОБСТВЕНОСТ..ПАЛЕСТИНА Е ГЪРЦИЯ, а ИСТИНСКИТЕ ПАЛЕСТИНЦИ В ДРЕВНОСТТА = СА ГРЪЦКО ПЛЕМЕ и ЕЛЛИНОН ГЕННОН ЕТНОС ....ТЕЗИ В ГАЗА СА ТУРСКИ АРАБИ = ЖИВОТНИ .

106

До Анонимен 115

преди 8 месеца

Думата мошеник идва от Моше................известно еврейско име, защото голяма част от евреите са лихвари, мошеници, спекуланти и банкери...................но не всички евреи, не трябва да се обобщава, въпросът за евреите е сложен, трябва да се прави разлика м/у евреин и ционист!!

105

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 115 "интересно от къде идва думата мошеник в България ?" Ако ти беше "интересно" щеше да знаеш, но ти не знаеш, затова я буташ където тя няма нищо общо.

104

АХИЛ ФИЛИППАКИС

преди 8 месеца

КИТАЙ и РУШШИЯ СПРЯХА плана на САЩ и ИНДИЯ !!!..САУДИ АРАБИЯ Е НАЙ-ПОТЪРПЕВША, ЗАЩОТО ПОТОЦИТЕ ОТ ВЛАКОВЕ ТЕ-ЖЕ-ВЕ ЩЕ ИДВАТ от ОМАН И ОАЕ = към РИЯД И Медина...После в Египет и Израил...и после в МАЙКА ЕЛЛАДА !!...ИРАН И ТУРЧИЯ СЪЩО ИМАТ ГООЛЯЯЯМ ИНТЕРЕС от това ,което сториха в събота сутринта = ОСМАНСКИТЕ АРАБИ в ИВИЦАТА ГАЗА .

103

аха

преди 8 месеца

Айде сега и за това Путин е виновен........................много сте зле, ей, лекувайте се!!Конфликтът м/у евреи и палестинци е от 1948 г.....................от създаването на Израел.................. Путин идва на власт в Русия през 1999 г.!!Четете ей.....................не се излагайте!!

102

Анонимен

преди 8 месеца

Най-модерната дъвка на планетатаПутин.Моше,интересно от къде идва думата мошеник в България ?

101

Анонимен

преди 8 месеца

Да припомним: В Библията пише, че влъхви звездобройци от Изтока (Казано на съвременен език "мъдреци астрономи от Персия") са видяли звездата и са тръгнали да се поклонят на Дева Мария и младенеца Иисус. ...Това го пише в еврейска книга, признава се наличието на по-напреднала в научно отношение цивилизация - тази на персите (Иран)>

100

Анонимен

преди 8 месеца

Това наистина е елeментарна русoфобия, предназначена за oлигoфpени.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Леви питай глобалистите,провалиха се в Украйна и отвориха втора война,това са фактите.

98

Христо Христов

преди 8 месеца

До 100 "До Ицо Ицо..." - ти нещо до мен ли си се опитал да пишеш или про'с'то така неадекватно си дращиш?

97

Анонимен

преди 8 месеца

Няма по-гусно същество на земята от евреина. Не случайно Фюрерът навремето искаше да ги избие до крак. Палестинци, макчайте тази юдейска еврейска сбирщинаааа...

96

Христо Христов

преди 8 месеца

Сори, но тоз е също толкоз нечистоплътен евреин, колкото и Соломон Паси.

95

Bond

преди 8 месеца

Мдаа...юдеина върти и суче и накрая пак до Путин опря за всичко злини. Смеееех!

94

Анонимен

преди 8 месеца

жив и здрава е тоя путин- цялден само за него говорят- напъжал е чадър в краварския *** и с помоща на китай предстои разтваряне

93

Анонимен

преди 8 месеца

ДържавИТЕ създаденИ от ООН, не СА през 1967, а през 1948.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Газа ще спре да съществува като мечта за Палестинска държава! Израел получи картбланш с терористичната атака,и ще бъде безжалостен да разчисти областта завинаги от Хамас и идеята им за държавност.След смъртта на американски и британски граждани,арабите ще разберат че това е края за тях, защото завинаги изгубиха и малкия актив, който бяха набрали! Оттук нататък бъдещето им в Израел приключи и ще трябва да се ориентират към Ливан,Египет или Йордания!