56

Анонимен

преди 8 месеца

Кравария го закъса. Украйна буксува, по южната им граница вече напират дори афганистанци, наред с всичките латиноси, сега и това с Израел. Байдън е пратил средиземноморския флот. Явно няма да гонят араби по джапанки с калашници, а нещо по дебело става.

55

РУСКАТА СГЛОБКА..

преди 8 месеца

НАЙ - БЛИЗКИТЕ ИМ ПРИЯТЕЛИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ИМ БЯХА ОТ ПАЛЕСТИНА, ЛИВАН, ЛИБИЯ, ИРАК,... СИГУРНО И СЕГА СА СИ ДРУЖКИ ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ...ПО ПОСТОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...

54

Анонимен

преди 8 месеца

Сега дори и отговорът да е брутален, никой няма да осъди Израел за него. Това, че го допуснаха да се случи изобщо не означава, че не са знаели. Когато играеш шах понякога жертваш кон или офицер, за да вземеш топ, а защо не и царица. Взеха на Израел коня и всички ауу, ама те не са знаели хахах Не бързайте с изводите. Сега дори и ивицата Газа да изчезне, ще посмее ли някой да каже на Израел "ама защо"?

53

Анонимен

преди 8 месеца

За един де 14 танка меркава са дали фера.

52

гого

преди 8 месеца

До АнонименСлава ХАМАС!!!

51

ДО 40

преди 8 месеца

Гледах клиповете как джихадистите благославят Путин с калашници и руски РПГ та

50

Дзивко

преди 8 месеца

Някой сериозността е правил анализ от войната в Украйна, дронове удрят танкове отгоре, преди атаката е имало заглушаване с реб, изобщо нещата са подготвени

49

Анонимен

преди 8 месеца

Западна Евопа дава пари на палестинците в ивицата Газа да живечт като в затвор на собствена земя. На собствена! Аз имам Библия от 1925 г. . Там има карътИ на Палестина. На Палестина! Европа е ГУЗНА ! Защото почти всички наред са изтребвали евреите, не само не,ците, преди това испанците, още е прясно Варшавското ГЕТО, сегашните идиоттти в Украйна нали точно анти семита Бандера са обявили за национаен герой? И в Русия е имало гонения. Европа НЕ ги иска на практика. Но се страхува от тях. И сега.

48

гого

преди 8 месеца

До Анонименсилни бяха докато палестинците имаха само прашки и пояси с динамит,но сега са тежко въоръжени .За едни ден разбиха мита за най- добрата разузнавателна агенция-Мосад, най- добрата армия и тн.Беше лесно да бомбиш жени и деца ,да разрушаваш къщи и тн

47

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 29 - Ти си БЕЗХАБЕРНИК . По време на социализма бяхме с АРАБИТЕ даже давахме оръжие на Египет преди шестдневната война, наши танкове бяха пленени в тази война .

46

Дребен факт

преди 8 месеца

Музикалния фестивал в Израел, който нападат палестинците, е бил специално направено ПРО-ПАЛЕСТИНСКО музикално събитие и на него са се събрали европейци, подкрепящи Палестина ахахахахахахахахахахахахахаха )))))))))))))))))))))) ахахахахаха охх.... избиха ми сълзи .. наистина се смях много на тая новина ))))))))))))))

45

ДЖИХАДИСТИТЕ

преди 8 месеца

Се навряха в шамарите...и сега ги шамаросват....

44

Еми що за въпрос?

преди 8 месеца

Не може да си неутрален.Русия и Иран се барат по дупките и ти да подкрепяш Русия.Плюс това Китай фалира Индия ще го замести,а стоките ще минават по тези земи към ЕС.

43

Bo

преди 8 месеца

Нищо не е объркано,всичко е по план . Но защо всички говорят за Израел! Това е земя на Палестинския народ и Евреите са окупаторите в случая ! И най лошото е ,че бомбандират наред ,умират мирно население и света се моли за Израел!?

42

Хемус

преди 8 месеца

Брей появи се палестинската ваксина и от събота наще папагали спряха да говорят за новия щам!Израел като беше на първо място по-ваксинирани,какво им помогна това срещу палестинците!?И напротив нищо не се е объркало,а просто и ясно службите им сътвориха постановка,за да имат поне за изява!Така се прави от раз парашутен десант,че и рейвпарти в конфликтен раьон

41

Идеалист

преди 8 месеца

"Нетаняху бе неколкократно предупреден от военните началници, както и от някои бивши ръководители на разузнавателните служби на страната, че този спорен план разбива единодействието на държавните служби за сигурност.:Същото каквото правят у нас Кокорчовците и умнокрасивите. Разбиват службите и съдебната система!

40

Анонимен

преди 8 месеца

"Те се върнаха в каменната ера", казва Авиви, като обяснява, че палестинските бойци не са използвали телефони или компютри и са вършили поверителната си работа в стаи, обезопасени срещу високотехнологичен шпионаж, или са слизали под земята."............Така става когато разчиташ на технологиите да мислят вместо теб и да вършат работата.

39

Дзивко

преди 8 месеца

А гледахте ли клиповете дето арабите благодарят на Украйна за оръжието, пазарили са от помощите, което доказва колко е корумпирана Украйна

38

До 32

преди 8 месеца

ПЕРЕМОГАТА е ясна..ВСУ громи руснаците....могучая са гърчи......тва е ежедневие, не новина...

37

НА Мадуро Машините

преди 8 месеца

Разбирасе, че са знаели.. просто изчакаха за да им дойде дюшеш пред света и да могат ги изчиатят сега докрай.