86

абе

преди 8 месеца

Наистина, какво стана с "железния купол" и всемогъщите пейтриъти? как могат да пропуснат хиляди ракети? Това ако не е някоя уйдорма, си е голяма излагация. Нещо като войната на НАТО и Украйна с Русия, ама още по-голям резил.

85

АнонимеН

преди 8 месеца

ИСРАЕЛ: ВСЯКО ПАРЧЕ ЗЕМЯ КОЕТО СИ ЗАГРАБИМ ОТ ПАЛЕСТИНА ПРАВИМЕ РЕФЕРЕНДУМ ТАМ, ЧЕ ИСКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИСРАЕЛ И ПОСЛЕ СИ ГО ПАЗИМ КАТО НАШЕ!

84

АнонимеН

преди 8 месеца

ИСРАЕЛ: И ОСТАНАЛАТА МАЛКО ТЕРИТОРИЯ НА ПАЛЕСТИНА ЩЕ БЪДЕ ПОД НАШ КОНТРОЛ! ВСИЧКИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА МИР СА АНУЛИРАНИ :dD ЗА 70 ГОДИНИ ПРИЛАПАХМЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ПАЛЕСТИНА НО ИМА ОЩЕ МАЛКО ЗА ДОИЗЯЖДАНЕ

83

Анонимен

преди 8 месеца

А какво стана с прехваления железен купол, нали уж спираше ракетните атаки?

82

Анонимен

преди 8 месеца

Реално качествени видеа има само в тикток. Ако не знаете иврит има и руснаци живеещи там почти милион, лайв канали. От снощи каквото гледах още пускаха ракети но почти всичко го удрят в въздуха, купола работи вече се окопитват, има слух че е имало предателство и са подменени много от важните хора в армията и нещата влизат в контрол. Израелската армия просто в момента помита всичко което мръдне от пред а от горе пускат бомби и размазват арабелите

81

Анонимен

преди 8 месеца

Мен повече ме интересува защо се провали Хамас?? Започнаха толкова добре!

80

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата "военна експертиза" във форума сега ще бъде пренасочена от украйна и Русия към близкия изток хахахаха абе неудачници нямате ли си нещо по-добро за правене в неделя, жалки работа

79

Анонимен

преди 8 месеца

Добре замислена широко мащабна операция. Но не в хамас а някъде на хиляди километри от Израел. Целта не е башибозука хамас а Иран. Арабската пролет продължава както на север в Украйна така и на юг в Арабския полуостров. Духът от бутилката излезе.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Статия от 2009г. в The Wall Street Journal.Хамас, за мое голямо съжаление, е творение на Израел.Това са думите на Авнер Коен, бивш израелски служител по религиозните въпроси, работил в Газа от десетилетия."

77

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега по цял ден с Израел ли ще ни занимавате?

76

До 76

преди 8 месеца

Всички там са агресори и терористи. На изток-югоизток от Турция всичко е леш. Както Тръмп ги нарече "шитхол нейшънс".

75

Анонимен

преди 8 месеца

Сега е момента Тагарев да нареди марш на скок към Македония на армията. Света ври и кипи и никой няма да ни обърне внимание, като ги анексираме. Реално земите са си български, всеки македонец иска да получи български паспорт. Така хем ще им помогнем да са в ЕС по бързата процедура, хем ще спре търговията с гражданството, която се ви ри из нашите държавни институции.

74

Анонимен

преди 8 месеца

"От другата страна стои Саудистка Арабия които вече отиват на страната на Брикс" - Нещата в съвременния свят са свръхтурболентни. След като Саудистка Арабия тръгна към БРИКС, Пиндостан направи невероятни усилия, направи щедри обещания с цел да осъществи бъдещ съюз между Израел, СА и себе си. Вчерашната атака на "Хамас" подпали и изгори тази стратегическа идея на държдепа/дълбоката държава.

73

Гошо

преди 8 месеца

До Анонимен.69.Освен него и английското я как знае всичко ,особено за Украйна

72

Анонимен

преди 8 месеца

Ами вее го казаха: Защото всяка служба си има капацитет. И техните също. А в последно време , с тези мощни и непреставащи митинги и цялостмо съпротивление към правителството силите се насочват към местната опозиция. а и далеч не всичко може да се порслушва. В района от древни времена е пълно с пещери и подземни ходове, например, може да са си свързани пешком под земята. Виетнамците как оцеляха, когато САЩанците ги гориха отгоре с ***? - в землянките под земята.

71

Мосад не се

преди 8 месеца

е провалила. Просто действа по план. Част от ръководството на Хамаз получава пари от Израел. Цялата далавера е да се държат евреите вързани и опитомени. Щели да демонстрират против закона на Нетаняху или да искат да го съдят? Хайде бе! Не е позволено. И като не могат да им го кажат директно, пращат умопомрачени палестинци да ги избиват. Накрая Нетаняху ще избие палестинците и ще стане герой.

70

Объркан

преди 8 месеца

Чувствам се объркан. Кой е агресора? Кой е лошият в този конфликт. Същите хора радетели за евроатлантизъм със знамена на Украйна по профилите си в социалните врежи гледам имат и палестинка знаме л.

69

Ех

преди 8 месеца

Защо тъщата и жената не бяха там, че да се отърва.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Чакаме Русия да се намеси с удари по Израел.

67

Анонимен

преди 8 месеца

В момента още има няколко населени пункта които са превзети от палестинците. Убитите израелци са вече над 1000, 1500 тежко ранени разбирай ще умрат, над 3500 пленени, завзети десетки бронирани машини и танкове. Арабите просто са разстрелвали цивилни по улиците по спирките и където видят човек. Страшно много убити деца. Страшна трагедия става