37

Анонимен

преди 8 месеца

До 39. Целият свят викаш? Без изключение. Брей мааму.

36

Анонимен

преди 8 месеца

38 платен драскач си а не помнещ. Хитлер е ппбеден от червената армия преди повече от 70 години. Ти на колко си?

35

Анонимен

преди 8 месеца

34 напротив, все повече държави стават ядрени включително и Беларус. Това е заради янките. Лавров отдавна каза че конфликтите подклаждани от американците са накарали редица държави да поискат ядрено оръжие. Общо взето твоите янки ще престанат да съществуват. Може даже и без ядрено оръжие. Целият свят включително и ядрената държава Бхарат е вече срещу англосаксонската колонизаторска екплоатация

34

Помнещ

преди 8 месеца

И Хитлер заплашваше с някакво тайно оръжие,но всички знаем ,как завърши!

33

Българин

преди 8 месеца

Какви ядрени оръжия, какви червени бутони ръсят болните мозъци? И тоя си въобразява, че като употребят ядрено оръжие,и ще минат метър ли? И руските таракани повтарят като папагали! Лукашенко и Путин се смятат за недосегаеми ли? Явно яко са я закъсали в Украйна,щом реват! Хубавото тепърва предстои!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Сащисните пробват да завъртят ядрена война ако не с руснаците то с китайците или Сверна Корея.Болните са правили проучвания как една ядрена война щяла да намали Глобалното затопляне и даже пуснаха статия по въпроса вместо да ходят в някоя психиатрия.Една ядрена война направо ще сцепи планетата...

31

ПОЛКОВНИК

преди 8 месеца

На срещата във Валдая Путин заяви че Сармат вече е в серйно производсто. Нужни са няколко изпитания на ракетите с почти неизчерпаем ядрен двигател Буревестник, преди и те да преминав в серийно производство като интересното при тях е че могат да летят седмици ,месеци дори години.Същите имат до 50 ядрени бойни глави и могат да бъдат използвани дори като ядрен щит (ПВО) срещу ответния удар, патрулирайки в около земна орбита и чакайки заповеди !

30

Така е ..

преди 8 месеца

Ако руснаците искат да съществуват в бъдеще , трябва да забравят думите ядрено оръжие.

29

пияница мистик

преди 8 месеца

До АНГЕЛ ===Ангеле, хич те няма мой човек. Путин0питеците уж сте много пp0сти, ама фантазиите ви работят бетер Азък Азимов :) Щом знаеш такива секретни военни тайни на Путягaта как да възпрепятства ответен ядрен удар, за да може той безнаказано да унищожи света, какво има да се говори с теб? Само да спомена, че на едно военно изложение *** показаха боен робот, дето вътре имаше човек да го движи, а американците имат лазери, дето свалят всичко и безпилотна совалка, дето никой не знае за какво е

28

Бах мама му.

преди 8 месеца

Лукашенко излезе ***, като позволи на Путин да разположи ядрено оръжие на територията на Беларус. САЩ ще ударят първо там.

27

Смях

преди 8 месеца

Картофения диктатор ни "уверяваше", че Русия ще прегази Украйна за няколко дни. Явно ролята на циркаджия, както Медведев, Розгози и пр. мухаресва много.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Аз ако бях на вовата на мястото вече да сьм пуснал сатаните кьм фалшивите американски щати

25

Така е ..

преди 8 месеца

Ами Русия да опитат какво ще стане , ако използват ядрено оръжие. Поне половината население на Земята няма да е живо и могучая Русия също.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Дло 20. Ти си скаран с матеметиката 300 и 200 5800 ли са? Русия има съветско ядрено оръжие което може да унищожи пет пъти земята. Най лошото е че никоя друга държава няма такъв арсенал от ядрено оръжие ако имат то няма да може да достигне до русия руснаците имат защита от нападение с ракети нито една няма да може да достигне руската територия още в полет ще бъдат свалени с оръжие от космоса.

23

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Ядрена война ще стане в момента в който САЩ или Русия открият как да възпрепятстват ответния удар.От 10 години Русия работи по този проблем докато САЩ от скоро.Все още никой не е открил разковничето но със сигурност Русия е много по близо.Избийте си от главите че ще се стигне до размяна на удари. Това никой няма да го допусне !!!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Съветът на Държавната дума на РФ ще обсъди въпроса за отмяна на ратификацията на Договора за всеобхватна забрана на ядрените опити на следващото си заседание.

21

rambaldievskievich

преди 8 месеца

А те двамцата с джуджи - сами си тласкат държавите към разпад.

20

Анонимен

преди 8 месеца

В една песен се пееше и хиляди слънца сеетнаха в ноща. Дано не са на българия че живо пиле няма да остане.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Към 10 октомври 2023 г. три от 30-те членки на НАТО са ядрени сили: САЩ - разполага с приблизително 5800 ядрени бойни глави, което е най-големият ядрен арсенал в света. Великобритания - разполага с приблизително 215 ядрени бойни глави. Франция - разполага с приблизително 300 ядрени бойни глави.Ако Русия направи нещо, ще трябва да се разправя с тези...

18

Анонимен

преди 8 месеца

Русия да се изтегли на територията си и няма проблем..