194

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС се фашизира, но няма страшно, Путин ще сложи ред.

193

Ееее

преди 11 месеца

България да си търси Шенген и да гласува против ако ни мотаят

192

анонимен

преди 11 месеца

не вярвам запада да допусне в съюза атентатори и бандити! много членки ще бъдат против, пък и до тогава измислената украйна няма да я има....ясно, залъгват ги!

191

Анонимен

преди 11 месеца

Къв ес бълнуват? Бандерлогите трябва не да викат "Слава Украйне", а "Слава на Пиндостан".

190

АнонимеН

преди 11 месеца

До Анонимен 255 / 256/ ПРОКЛЕТНИКО НИЕДЕН! ПИШЕШ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДАНО ВИ НАМЕРЯТ ЩАБА И ВИ ВЗРИВЯТ! НЯМА ДА ЛИПСВАШ НА НИКОЙ ! НИКОЙ КОЙТО Е В ГЕРМАНИЯ НЕ БИ ПИСАЛ В 4 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА! ДА СИ ПРОКЛЕТ И ТИ И ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ! ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПРОТИВ АСАД НО И ТОЙ ПРИКЛЮЧИ ВЕЧЕ, ДАНО ТЕ УБИЯТ И ТЕБЕ СКОРО! ДАНО ДАНО ДАНО ! ПРОКЛЕТ ДА СИ!

189

Анонимен

преди 11 месеца

Къв ес бълнуват тези ***, бандерия приключи.

188

Анонимен

преди 11 месеца

Тия опорки ги писа и за Асад, ама друго стана. Сега даже и не ти спускат статийки за там.

187

АнонимеН

преди 11 месеца

НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ ПАДНЕ РЕЖИМА НА НЕЛЕГИТИМНИТЕ ФАЛШИВИ ПУТИНУВЦИ НО НИКОЯ ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ! ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА РУСИЯ КАКТО И ДЕГЕСТАН И ДРУГИ РЕПУБЛИКИ ДОСТА НО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИКЛЮЧВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ ТОВА БЕШЕ КРАЯ! СССР СЕ РАЗПАДНА СЕГА СССР2 ПАК ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И ВСЕ СЕ РАЗПАДАТ ЗАРАДИ УКРАЙНА!

186

Анонимен

преди 11 месеца

Тази сутрин на територията на украинските Кировоградска и Полтавска области гърмят яки взривове.

185

Бай Дрън

преди 11 месеца

245, не само украинците ще си изпатят от мен,а и такива лнета като теб! Ммто ви ще иееиба недонносена.

184

Бай Дрън

преди 11 месеца

Абе ще ви кажа едно. Ако Украйна влезе в ЕЦ, край на толерантността ми. Украинец ли си, ще си получаваш заслуженото. Сега ги гледам всеки ден, как се движат по пътната ни мрежа. Тия все едно са обезглавени, такова поведение имат. За тях закони по пътищата ни няма! Изпревариха румънци и турци.

183

Помощ за Украйна

преди 11 месеца

България с Украйна до последната капка ... Слава на Украйна

182

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм русофил. Просто вече не мога да понасям наглите украинци

181

абе

преди 11 месеца

бандити в ЕС!....половината членки няма да са съгласни! абе, тя цялата работа дрън-дрън! ...до 2030 г. я камилата, я камиларя!

180

Анонимен

преди 11 месеца

Между другото Русия си върна територия с размерите на Холандия. От другата страна си върна курилите. Естествено за грантовият *** това е нищо. Той е свикнал да си връща единствено огромната територия на жълтите павета след като ги изкопа на платен протест.

179

Анонимен

преди 11 месеца

Освен това съществува и съюзна държава на Русия и Беларус. И да, Беларус стана ядрена държава.

178

Точка

преди 11 месеца

В ЕС нищо няма да влезе освен руската армия. Бандерия приключи, а брюкселските марионетки не могат да кажат къде и са границите, а уж я приемат в райха на Сорос за не знам вече кой път. Да не забравяме че и няколко месеца след майдана , фашизираните щати насочиха едни 5 милиарда за майдан и интеграции и в молдова и по същият начин почна забрана на молдовският език.

177

Улезнала

преди 11 месеца

Руската армия от подрисници отдавна му е улезнала не само изотзаде, но е перфорирала и мозъкът му.

176

До Както казах

преди 11 месеца

Ама, чакайте малко! ;) Руската армия от дрисни не влезе ли вече в Берлин и Лисабон. Две години ще станат, а само за окопаване четем. Ни грам напредък. Явно вие сте много бос футуролог. :)

175

Истината

преди 11 месеца

Един от ръководителите на тролската фабрика разказа вчера пред рашистки медии как е била съчинявана опорната точка за бомбардирането на Донбас 8 години от украинците. Срещу заплащане са били наемани хора, които да разказват за ужасите, които уж била причинила украинската армия. Режисьорите ги карали да плачат , за да изглеждат убедително, но тъй като не се получавало ,повтаряли дублите по няколко пъти.