38

Анонимен

преди 7 месеца

Русофили русофили , крещят отчаяни слуги. Защо така бе мишки сиви, Америка ли вашите мозъци проми?Русофили русофили, крещят отчаяни слуги.Разберете мишки сиви Русия ще ви победи.Русофили не , по скоро бяхме за спокойни старини.

37

хе хе хе

преди 7 месеца

Ами смешно си е колажчето на Мъски. Укрите не се ли усещат, че вече се излагат и хората едвам им изтърпят мрънкането и просията?

36

Анонимен

преди 7 месеца

до 34 Бардачето Обама е роден в Хаваи, а там е американска територия.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Изглежда зеления наркоман си мисли, че ще иска пари и така ще му се дават завинаги....... просто защото е наркоман.... такава е наркоманска психика....

34

Анонимен

преди 7 месеца

"Мъск е роден в ЮАР и няма право да се кандидатира за президент" - Той и Обонго бе роден в Кения, но президентства.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленски заслужава подигравки и пренебрежение. Но и всички ***, които му се връзват също!

32

До 27

преди 7 месеца

"на Мъск мама и тати му купуват Пейпал". Муахахаа! Ти се изказа направо.

31

Анонимен

преди 7 месеца

до 28 Той и Шварценегер е роден в Австия, ама стана губернатор на калифорния, смеееешен кравар!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Браво Мъск! Муахахаххаа...украинските фашисти не знаят на кой свят са в момента. Даже американците ги подиграват и то най-богатите. А бе искайте някой милирд от Мъск безвъзмездно бе, украински фашисти. Щовекът е щедър. Знаете ли на колко болници е дарил? Ще дари и сега за ранените украински фашаги.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха..чакайте такъв човек да дойде във врачанското ви село :)

28

Анонимен

преди 7 месеца

"Обичам го тоя Мъск!!! Чакам с нетърпение да стане президент на сащ." ----- ----- ------ Мъск е роден в ЮАР и няма право да се кандидатира за президент на САЩ.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск си е същата породода малкопишково диктаторче като Путин Сзи и други. Всичко му е свързано с измама, подкупи и диктаторска ескплоатация на труд. Както Бил Гейтс, на Мъск мама и тати му купуват Пейпал и от там се случват нещата. Както и Бил Гейтс, Мъск също е посещавал остров Лолита и е бил приятел с Епщайн. Те са си всички от един кръг там

26

Анонимен

преди 7 месеца

Обичам го тоя Мъск!!! Чакам с нетърпение да стане президент на сащ.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Явно на запад трябва да си мултимилиардер, за да можеш да изказваш публично, това което всички мислят

24

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахаххахаааа и аз се подиграх! На му на наркомана просяк!!

23

Аноним

преди 7 месеца

Западният свят вече не иска да работи за войната на Зеленски. За бога опомнете се! Колко още милиарди трябва да се дадат, защото Зеленски не успя да си оправи политиката ! Долу Зеления гном!

22

Невероятни тъпаци

преди 7 месеца

Коментарите в Туитър бяха предимно от Украйна, укро-пропагандистите, които открито заплашваха Мъск с y6ийство, побои и подобни неща, които по законодателството на САЩ се наказват жестоко като затвора е до 5г, но за укрите законите не важат. Също, укрите пишеха пълни глупости, че Русия се готвела да нападне Полша и Германия, а укрите ги предпазвали. Става ми ясно, че за пушечно месо пускат селянчета, а има доста украинци, които печелят здрави пари от тази "война" и западните помощи.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск много ги прецака Украинците като спря Старлинк нета по време на атаката срещу Севастопол. В нета имаше кадри на водни дронове пуваши неорентирано из морето, а Руснаците ги прибираха.

20

До 15

преди 7 месеца

Къъсно е вече за Мъск да купи Украйна. Зеленски я продаде преди няколко месеца на JP Morgan, Black Rock и сие.

19

Искам....

преди 7 месеца

....остро да критикувам всички, които наричат Зеленски просяк, просяк беше до вчера да, от днес строго се придържам към речта на президента на Полша, Заленски си е чист удавник и с който се прегърне, него ще завлече на дъното...така че умната!