34

Анонимен

преди 8 месеца

Протеста на кюмюрджиите го подкрепят само копейките от БСП, Възраждане и ИТН. Даже Костя копейкин е обещал да намине да им раздаде руZки знамена. Ей така за всеки случай, ако се наложи да ги имат.

33

Интересно

преди 8 месеца

Всичките мутрички от т. нар. сектори искат да им се дават пари ей така щото не им върви, щото или се некадърни, или просто няма бизнес. Ами в крайна сметка ние комунистическа държава ли сме или капиталистическа? Защо някои хора трябва да се преквалифицират цял живот, а някои трябва да бъдат дондуркани щото света им бил крив и тва трябва да го работят цял живот ли? Това е свободен пазар, фалираш, някой друг те заменя, с друг бизнес план и тн.

32

Анонимен

преди 8 месеца

имаме новина! Значи стачката е пълен провал!

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонименда стара опорна точна. Всеки който не подкрепя ПП-ДБ е от Кремъл. Накога ББ твърдеше, че всеки който не е от него е социалист.

30

Зозо

преди 8 месеца

Боко е хитрец и се скри :))))))))))))) ПП-ДБтата ще операт пешкира, както и предположих още онзи ден. Лично Асан и Молеца. Даже Кирю се е скрил :)))))))))))))))))))) Оставка!!! И да си направят истинско правителство Боко и Доган. Тогава ще тръгнат нещата.

29

София Запад

преди 8 месеца

След час цепя салатата, сипвам ракията и сядам пред телевизора да подкрепям протестиращите!

28

За войводата

преди 8 месеца

Костадинов е наш'а гордост, Костадинов е наш'а чест! Костадинов е наше знаме, той е лидер лъв, боец! Поглед, като от стомана, твърди речи, ум - бръснач... Той е наше гордо знаме, чук ковашки, пръв водач!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Дай о-в обаче какви ги е изпляскал по темата......Тоя не е добре.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Днес тлъстият мишок от Банкя се покри, защото е голям мъжкар!

25

Анонимен

преди 8 месеца

В задачата се пита, къде са били копейките последните 10 години та точно три дена преди крайния срок се сетиха..

24

Анонимен

преди 8 месеца

Пълна подкрепа за правителството. Протестиращите копейки да ядат дървото. Очаквам абсолютна твърда позиция от страна на правителството срещу атактите на Кремъл чрез протестиращите копейки...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Това са някакви синдикални протести. В градовете хората са спокойни и доволни. Няма протести и блокирани улици.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Преди малко от синдикатите заявиха, че срещата е напълно неползотворна.В случая от БСП са прави.Още от Петък Пеевски и Бойко се опитват нещо да измислят ама нищо не се получва.Бойко днес дори не отиде на срещата.ПП и ДБ само си мълчат защото те реално не са управляващите.На срещата самоо Пеевски говори и дава наставления.Моето лично мнение е че на тази агония трябва да се сложи край.Предполагам че в близките дни правителството ще си подаде оставката.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Тия по пътищата ги видях и чух. Те са стари СОЦ. ТАРИКАТИ . По Живково време нямаше и гъг да кажат . А ако някой се опита да му оспори промяната , БОЙ докато омекнат. Сега съгласно конституцията . Те лъжат в информацията , че спирало Централното Отоплени - ми много важно. Имаме си други уреди и начини за отопление. Второ разпространената лъжлива информация , създават безредици и хаос е терор и анархия . За това се предвижда 5 год. затвор

20

Анонимен

преди 8 месеца

БСП много ги разбират провалите. От Луканов и Виденов до ден днешен няма по-големи провали от тези на БСП! Провал след провал! БСП - български социалисти-провалисти!

19

Зозо

преди 8 месеца

Мoлeцa да подава оставката! Веднага!!! Пък Асан вече е нетърпим, като го видя по ТВ, сменям канала. Явно Боко ще ги остави да се ocepaт до край.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Щом няма блокирани улици в София и барикади, значи народа е доволен от управлението на България и спокоен за бъдещето си!

17

Анонимен 11

преди 8 месеца

7 г..а..н..ь..о,то други има ли в България.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Долу американофила Денков!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Общонационална стачка, всички на улицата