215

Българин

преди 7 месеца

Свободията води до това! Нали вече всички имат права и ала бала. Затвор, веднага! Относно онези, които се радват на този пореден "пирон" в ковчега на българщината мога да кажа, че са в основата на това, нашата родина вече да е просто територия!

214

Анонимен

преди 7 месеца

mnogo e добър кавъра

213

Бачи Кико

преди 7 месеца

Това ли е гавра бе? Че *** е направил версия на химна? Още ли се намира кой да ви убеждава, че *** не заслужава да изразява и практикува своята култура? Кой обикновен човек толкова го заболя от това? С вас се гаврят политици, търсейки релевантност чрез някакви мини-скандали като това. Да си пее ***, това ли ви е проблема бе? Хората нямат парица за залък, за гордата стара планина ли ще ви мислят?

212

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 7 месеца

ДО 211:БРАТЛЕ ТЕЯ СА АБСОЛЮТНИ КЛОУНИ... СМЯТАЙ ЩО ЗА ПАРОДИЯ КОГАТО ИДАТ НЯКЪДЕ НА ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ ГИ ПОСРЕЩАТ РАЗНИ ВОЕННИ ПРЕСАТАШЕТА А ОТ ТАМ МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ СМЕТКА ЗА КАКВИ ГИ ИМАТ

211

кво въмъро бе

преди 7 месеца

Ако беше при Ванче Михайлов тоя щеше да е изчезнал!

210

Анонимен

преди 7 месеца

Супер е, кефи на макс, така е оригинално и химна ще стане популярен... Що ще го съдят, няма никаква измислена гавра... Тия дето разсипаха и окрадоха България те са за съд

209

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 7 месеца

ВСЯКВИ ТВАРИ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКОТО ПОНЕЖЕ СТРАНАТА Е ДОКАРАНА НА АБСОЛЮТЕН САМОТЕК..... НИКАКВА ТЕЖЕСТ ПРЕД СВЕТА.... НА ВСИЧКО СЕ КАЗВА ЙЕС ДОРИ И ДА Е НЕИЗГОДНО ЗА НАРОДА... САМО ЗА ПРИМЕР ЩЕ ДАМ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦИ ЕДНИ ЕМИСАРЧЕТА ОТ ЕВРОПА БЯХА ИЗГОНЕНИ НАЙ ПОЗОРНО ОТ УГАНДА СЛЕД КАТО СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ИМ НАЛОЖАТ РАЗНИ ДЖЕНДЪРСКИ-ЕВРО ЦЕННОСТИ!!! ЕТО ТОВА Е ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ АФРИКАНЦИТЕ!!! ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ИМАТ ТОПКИ

208

Анонимен

преди 7 месеца

Току виж народа научил химна по този начин...

207

Анонимен

преди 7 месеца

По-голяма гавра от поодлогите наречни български политици няма, смешници които се подиграха с народа но ще им приседне съвсем скоро.

206

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 209 - хлeбарките нямат души!

205

Анонимен

преди 7 месеца

Напълни ми душата.

204

Гавра казвате

преди 7 месеца

А оня с бръсната глава дето измисли тоя ,,поп фолк" и опростачи няколко млади поколения-неговото не е ли гавра с народното творчество?Но тук не съдим причината,а следствието.А докато я има причината ще има винаги гаври.

203

Лаврентий Берия

преди 7 месеца

А колкото до самобитния изпълнител - като начало да разкеши едни три хиляди лева за "изкуството" си!

202

Лаврентий Берия

преди 7 месеца

До Христо Христов - Христо, ти какво честваш на "Националния празник"? Един предварително обречен идеал? Този идеал, който през 1876 Александър II и Франц Йосиф стъпкват, преди да се е родил? Кажи Христо, какво точно честваш? Както е модерно сред вас русофилите "предварителния" договор?

201

Анонимен

преди 7 месеца

Не може да го наказват, от електората на Киро е.

200

да

преди 7 месеца

Лудко е поканен в Канада да пренапише химна като за некомунисти и най-вече за нефашисти. Между временно Лудко трябва да е наясно преди тръгване, че Канада е един от многото индийски езици, които се говорят в Карнатака. Просто му казвам да се развихри свободно.

199

Анонимен

преди 7 месеца

Новия химн е ТОП в социалните мрежи и в училищата.

198

Продължаваме промяна

преди 7 месеца

Айде хаирлия да , това отлично подхожда за *** народ като българите дето всеки го стриже и ее. ПП ще внесат съответния закон и ще бъде приет новия химн

197

Евроатлантик

преди 7 месеца

Официалният химн не е мой химн не харесвам комунистически песнички

196

God

преди 7 месеца

До ЛудкоПесента "Горда Стара Планина", която е послужила за основа на химна ни, е написана през 1885 г. от Цветан Радославов на път към бойното поле в Сръбско-българската война. Какви комунисти по това време? Комунистите бяха добавили един куплет към оригиналният текст и след падането им от власт го изтриха от химна.