225

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки индивид с достатъчно мозък в кратуната си ще забележи връзката между войната която започна кремълския рептил и инфлацията в България(а и навсякъде другаде) . В държавата ни нямаше да има хиляди украински русофили (предатели), нямаше да се занимаваме със санкции срещу фашистка Русия и всичко щеше да е по старому въпреки гнусните фигуранти и копейки.

224

Анонимен

преди 7 месеца

Русия се готви за дългогодишна война срещу своя поробител. Русия се готви за дългогодишна война за освобождение и утвърждаване на своя собствен суверенитет.

223

Анонимен

преди 7 месеца

Русия се била готвела за дълга война ли? Айде *** по-леко с лъжите. ЕС е този, който се готви за дълга война с Русия, а България като безгласен член в него единствено ще страда.

222

Анонимен

преди 7 месеца

Войната е най-добрият начин за да се съхрани диктатурата на Путин до края на живота му.

221

Анонимен

преди 7 месеца

БолшинствотоТъпаци в България не осъзнават, че именно войната която започна кремълския пcиxoпат е в основата на поскъпването на живота в България, а и навсякъде другаде, защото всички последствия са свързани с нея. Ако имаше мир, нямаше да се случват много от негативните процеси като инфлацията например която сега усещаме твърде болезнено . Един откачен дъртак реши да се прави на велик диктатор и завоевател и така прецака живота на милиони хора в Европа, Русия и Украйна....

220

Анонимен

преди 7 месеца

Защо тия си мислят, че знаят всичко и управляват света. Укрите са на привършване. Кой ще я води тази дългогодишна война? Те ли?

219

Анонимен

преди 7 месеца

Е щом математиката е изветрял русофил,значи не правите разлика между кон и кокошка.Говорим за чисто изтребление без значение за предпочитания кой да победи.Естествено тук са два полюса за едните или за другите и веднага се търси бълнуване и т.н.

218

Кондолиза Райс

преди 7 месеца

Кондолиза Райс каза, че помощта на САЩ за Киев със сигурност няма да спре, след като станат ясни резултатите от президентските избори през 2024 година......

217

Анонимен

преди 7 месеца

Има избори в САЩ .Падне ли дъртия .Преключи и Украйна..

216

Анонимен

преди 7 месеца

Чисто математически ако са решили да се изтребват,то логично заради повечето на брой войници Русия ще спечели,защото ще се изчерпи човешкият ресурс.Колкото и танкове,ракети и други да има,някой трябва да ги употребява.Не ми се вярва някой с желание да отиде на фронта да се бие на страната на Украина вече в тази фаза на войната.Е наемници винаги ще се намерят,но е скъпо.

215

Анонимен

преди 7 месеца

Крим е Руски ..Екатрина великая..историята ...

214

Анонимен

преди 7 месеца

Войната ще приключи със свалянето или ликвидирането на кремълския, къс рептил. Въпросът е дали това ще стане скоро (преди края на годината) или догодина. След Пригожин и други влиятелни руснаци ще се осъзнаят, макар и късно, че с техния фюрер те нямат бъдеще като нация и федерация... Украйна тепърва ще получи все повече сериозни оръжия като танкове, дронове, ракети с голям обсег и самолети. Pyшляците нямат никакви шансове за успех в тази война.

213

Анонимен

преди 7 месеца

Ама нали щеше да е бърза военна операция?Пак излъга Путин.А уж говореше,че въобще няма да напада.Не му вярвам на тоя комунист и на наще комунисти тук не им вярвам!

212

Байдъню го е казал

преди 7 месеца

ДО ПОСЛЕДНИЯ 0КРАЙНЕЦ!!! А де факто ще е ДО КОГАТО КАЖЕ ПУТИН!!!

211

Име

преди 7 месеца

Западняците са странни хора - по каква причина всички на света трябва да станат Инглиш. Има различни народи, индийци, индианци, всякакви народности. Няма как да обединят всички под един знаменател, точно в момента.

210

Анонимен

преди 7 месеца

Крим е Руски,Още от Екатарерина Велика.

209

ACM

преди 7 месеца

Слава Россия !

208

Анонимен

преди 7 месеца

Крим винаги е бил Руски.Леонид Хрушчов по времето на СССР .

207

Т

преди 7 месеца

До MNENIE - Чиче, пиян си, лягай си, късно е, утре, ще ми, правиш, банички, сутрин, рано, рано.

206

MNENIE

преди 7 месеца

Руснаците си върнаха обратно собствените територии , и няма да се откажат . Давам пример - защо УК не се откаже от Северна Ирландия в полза на Ирландия , или САЩ да подарят на Куба щата Флорида ? Времето Лекува .