155

Анонимен

преди 8 месеца

Макгрегър говори за чудовищните загуби на въоръжените сили на Украйна. "Украинските войски са в ужасно състояние. От това, което беше преди година, остана само скелетът. Ние изчислихме, че украинците са загубили от 300 до 350 хиляди души, може би дори повече", каза полковник Дъглас Макгрегър в интервю за Джереми Райън Слейт. Той също така добави, че скоро Украйна едва ли ще може да продължи военните действия.

154

генерал смърт

преди 8 месеца

До Анонимен 174 и на 600 .. и кусурния ден от тридневноото взимане на Киев и двуседми4ното ходене до ламанша сектата свидетелите на руското оръжие гние в окопа тип псв в глуха одбрана нейде под малая мухосранка за балшоя няма сили няма и да има

153

Анонимен

преди 8 месеца

Може би има предвид разрушения бункер на НАТО в Киев - това се случи точно на 13.03, но през 23г.

152

Анонимен

преди 8 месеца

Западът се смееше на руските планове за създаване на хиперзвукови оръжия - сега никой не се смее. Преди пет години, когато Русия обяви създаването на хиперзвукови ракети, Западът открито се изсмя на това. Всички бяха сигурни, че Русия е твърде изостанала. Сега вече не е смешно за никого, казва бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канала на Judging Freedom. "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна, когато руснаците я удариха с една от своите хиперзвукови ракети. И знам абсолютно, че момчетата от МО и ГЩ бяха шокирани", каза Джонсън. Може би и

151

#172

преди 8 месеца

До генерал смърт Много си неграмотен, ама сигурно така си се родил, ти не си виновен!

150

генерал смърт

преди 8 месеца

До 171 русия единственото и мощно нещо са половите болести по рускините алабуга муга си ги постави където слънце неогрява вие в блатото гвоздей като хората неможете да направите ...

149

До долният 168

преди 8 месеца

Незнам кой се крие в бункера ? Зеленски не е излизал от бункера си в Полша.

148

2

преди 8 месеца

Според Столтенберг Щатите са получили техническите характеристики на "Алабуга" и са били максимално изумени, от което е станало ясно, че това е "неуязвима ракета". "Подобни разработки надхвърлят целия ядрен арсенал на алианса. Държавата, която успее да получи достъп до подобни технологии, получава безспорно военно предимство", възмущава се Столтенберг. Е, щом уплашеният Запад го иска, Русия трябва да спре "незабавно", а щом Русия иска нещо, я се таковайте...(напр. границите на НАТО до 1997г.)!

147

1

преди 8 месеца

САЩ настояват Руската федерация да спре разработването на комплекса Алабуга. Типичното поведение на Запада е, че щом руснаците имат нещо мощно, с което никой не може да се мери, те спешно изискват разработката да бъде спряна. Искаше се Искандерите да бъдат изоставени, Посейдон и Триумф да бъдат предадени на американците. Сега има истерия около Алабуга, комплекс, способен да извади от строя цели армии.НАТО надуши информация за него с помощта на американското разузнаване.

146

генерал смърт

преди 8 месеца

Маркус Койп до сега не е сбъркъл нито веднъж даже много пресилва руските възможности

145

#165

преди 8 месеца

До генерал смърт Няма я защото е унищожена заедно с ДУК-ПС. Но сериозно все пак не ми се прави на много компетентен, защото убитите видни фашисти бандеровци, си ги публикуват самите украинци с цялата им богата бандеровска биография!

144

Анонимен

преди 8 месеца

До До 162 нали знаеш къде са си ги навреш болави молави авангарди и дръгото дялани щайги блатар

143

само факти

преди 8 месеца

До Анонимен 163 ако изкад да ядът друго освен петрол и мумията на ленин нямат избор

142

Анонимен

преди 8 месеца

Бахмут не е загубен, загубена е войната започната от Русия ! Утрепани са над 200 хиляди блядчита и е превзет 1 град! За повече от година и половина! Голям успех!

141

генерал смърт

преди 8 месеца

До Анонимен 158 много хубаво ама има един проблем във ВСУ няма 67 бригада по щат от 1997 на сам пак някой е препил в морф

140

Анонимен

преди 8 месеца

Залужни къде е ?

139

Напред на нож

преди 8 месеца

От лятната контраофанзива украинската армия загуби Бахмут, а спечели две-три села в сивата зона между фронтовите линии. И то с цената на хиляди жертви. Сега какво следва? Да видим.

138

Анонимен

преди 8 месеца

Ерата на евтиния петрол свърши. Но петрола не е свършил, има предостатъчно петрол. Но не е ясно дали страните които го притежават, ще са склонни да го споделят с останалия свят.

137

До 148

преди 8 месеца

Тези хора са там по лични причини, любознателност или харесват нетрадиционната култура на Китай! От САЩ и Англия няма икономическа емиграция към Китай! Има в обратната посока, милиони всяка година!

136

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 153 да да вси4ко което не е рашист е фашист ако ще да е марсиянец путин ак бар и слава на рф джамахирията АЙДЕ СЕГА ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ДРУГО БЛАТНИ ВЪШЛЮВЦИ