90

Анонимен

преди 8 месеца

Направете си шопинг екскурзия до Одрин. Хем по-евтини , хем по-качествени стоки и така няма да може ДДС-то да бъде откраднато от антибългарите ППДБ

89

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Сменят етикетите на срока на годност и ядете развалени храни, как не се събудихте бре заспали българи???Ядете храна в пъти по скъпа от Европа защо????? Не произвеждаме ли?????Един протест не направихте заради храната, един???!!!!!!! Защо???Долу Радев

88

Анонимен

преди 8 месеца

Според премиера няма инфлация и цените са както преди войната.Така че тази статия е долна пропаганда!На касата в магазина кажете какво е казал премиера.

87

чети внимателно защо

преди 8 месеца

1 Трактор по-малко = 1 000 000 хляба повече

86

Анонимна

преди 8 месеца

Копуваме скъпи ***, това е факт. Внимавайте с храните на мен в момента ми е кофти от някаква храна. Лошото е че не мога да разбера от коя точно.

85

Умен гущер

преди 8 месеца

Освен че не спира поскъпването на основните храни, не спира и понижаването на качеството им.

84

Анонимен

преди 8 месеца

Само с 1 изречение - Антируските санкции в действие!

83

Анонимен

преди 8 месеца

Кокорчо открито подкрепя поскъването, неговата тактика е всичко да стане двойно така той ще прибира двойно ДДС!

82

Анонимна

преди 8 месеца

Част от изказване на Кокорчо,"...Да има и свинско и зеле за всички българи..."

81

Анонимен

преди 8 месеца

Ако човек знае какво, как и от къде да купува, изобщо не е скъпо. Да не говорим, че повечето граждани изобщо не знаят защо са граждани и нито имат адекватен доход, нито образование за такива. На село къщите пустеят. Всеки квалифициран труд се извършва дистанционно. Айде почти всеки. Произвеждайте сами, рай е.

80

Благодаря Ви !

преди 8 месеца

Другаре, да благодарим на новите комунисти за промяната ! Е, наистина дойде промяна - станахме по-бедни от преди !!! Но какво ни очаква , не е за казване - бедността ще е нашата гордост ! Ще си носим покривки когато обядваме покрай кофите за отпадъци ! Тази съдба *** гръмовно на вратите ни ! Не чувате ли ??????

79

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам причината , но наистина ПРОМЯНАТА е огромна. Една баничка стана 2 лева и то с извара, а преди беше по левче. Парче пица от 2 лева, вече е 3 лева. Една бира да седнеш да изпиеш в кварталното заведение ти е 3.50 лева, а беше 2 лева само преди 2 години.

78

Valio

преди 8 месеца

Основните спекулативни са лидъл, кауфланд и била. 24 часа в денонощието реклами нонстоп. Това показва, че реализират свръх печалби на наш гръб. Когато горивата преди стигнаха 3.40-3.60 бързо бързо си вдигнаха цените после когато станаха 2.20 - 2.40 спадане нямаше. Сега пак се оправдат, че горивата скочили.Преди години когато цените бяха по нормални за нашия пазар боооооклуците печелеха на литър мляко 20-30 стотинки а сега 1лев.Та си вдигнаха цените а в същото време изнудват производителите.

77

Приказка

преди 8 месеца

Имаме приказка как фашистите нападнали партизаните и ги изгонили от гората. Обаче после партизаните нападнали фашистите и ги изгонили от гората. Накрая дошъл горския и изгонил и партизаните , и фашистите от гората. Е , време е да идва горския ( Гешев му е името) и да гони неокомунистите и далверковците от държавата(гората) !!!

76

Bai Dun

преди 8 месеца

Да ви е честита престъпната антибългарска сглобка !!!

75

Daniela

преди 8 месеца

Извод : Вносът от Украйна не е причина

74

Анонимен

преди 8 месеца

Ако сравните цените днес и преди две, три години наистина разликата е огромна. Не знамк как стана това нещо. Спомням си , че в началото на пандемията си купувах дюнери от Фантазията на Красно село и средния беше 3.50 , а в момента е поскъпнал с 60% за около 2 години. Това е и реалната инфлация. Преди имаше домати по левче, сега по 3 лева по време на сезона, а хубавите и над 5. Праскови, грозде по 3 лева, а преди имаше и по 1.50-2 лева.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Продължаваме Поскъпването ви донесоха истинска промяна. С ДС кандидати към цени в космоса. Бензина 3 лева вече, сиренето 20 лева, кашкавал 30. Гледам някакви луканки които до скоро бяха по 20 лева, вече с цени по 4 лева за 100 грама. Да ви имам промяната.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Кат бяхме 16 република на Русия беше евтино, но го нямаше! Това беше соца, ниски цени но го няма! И не знам защо, много се гордеем че сме били турски роби и руска губерния? Те други народи ги е срам от това!?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Бананите поскъпват. Май е време отново да подскачате за банани и тоалетна хартия.