63

маилс

преди 7 месеца

То хубаво ще получава както казваш повече и повече ,но нови хора откъде ще си внесе ,85000 мъже убити ти наясно ли си къв автогол си вкарват урките -те просто ще преповторят германския модел -след 2 СВ да внесът турска гено плът за да се възпроизведът .Те затова сега са толкова изродени,един нормален не можеш да видиш по улиците все едно че си в Турция-ниски набити и в *** развити.А че санкциите еб..ха маиката на икономиката това къде,а инфлацията....

62

Анонимен

преди 7 месеца

The New York Times публикува карта как се движи украинската контраофанзива. През настоящата 2023 година, Руската федерация е окупирала 857 кв. километра, а Украйна е освободила 370 кв. километра от тях. От началото на войната, Украйна е освободила над половината от завладяното от Русия според ген. Марк Мили... Статистиката показва, че ВСУ са унищожили 4687 танка, 8972 бойни бронирани машини, 6409 артилерийски системи, 794 РСЗО, 536 единици ПВО, 4991 дрона, 1529 крилати ракети, 20 кораба и др.

61

до 92

преди 7 месеца

Някакъв китайски еликсир за душата и за илюзии ли пиеш.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Русия в момента поставя основите на новия световен ред. САЩ губят своята хегемония, ЕС изтича в канала, а България...

59

До До Укро феновете

преди 7 месеца

Ти кажи научи ли се да четеш кажи? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

58

До Анонимен 83

преди 7 месеца

въх това един путинофил кат тебе да прай анализ!? Като се знае, че путинфила НЕ знае и НЕ може ама пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Ама да видиш, че не съм лош човек ше те попитам щоо не кажеш каг в БГ лизахме задните части на рашистан 45г? А? Ил викаш то един путинофил кат тебе от де да ги знае тез неща? А? :)))))))))))))))))))))))))))))))

57

гадове

преди 7 месеца

Прави са .Те нали не дават жертви.Само гледат сеир и бой на живо с много жертви.

56

Анонимен

преди 7 месеца

На златният един милиард скоро ще му пеят заупокойна молитва. А България, която 30 години руча жабета и лиза гъзоBe и гълта лайнаците на западняците, с надеждата да я приемат като равна в този 1 милиард да я сложат да седне на масата заедно с колониалистите да споделят с нея богатсвата и плячката която са грабили столетия, тази държавичка отива в нищото.

55

До Укро феновете

преди 7 месеца

А какво става с Контрата

54

Другарчета,

преди 7 месеца

Фактът, че се окопаваме, означава, че се отбраняваме, а за напредък към Берлин и Лисабон, Ламанша и Острова вече никой не хортува. Що тъй? Някакви праблеми ли има?

53

До 72

преди 7 месеца

Да, но не в Рассия, а на Запад. ;)

52

До Анонимен 70

преди 7 месеца

Аааа как бря!? Ти явно отстъпваш от путинофилията! Не четеш явно! Путинофилията каза, че над 20 млн семества са умрели от студ в ЕС през изминалата зима! Аааа ама виж там синхронизирайте се с останалото путинофил!!!!! Инак ЕС е на веке над 70г Верно в не този му вид ама го чакаме да умре викаш! А САЩ и те ли ше мрът? :)))))))))))))))))))

51

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е пътник

50

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС няма да рухне от днес за утре, нито ще студуват зимата. Потъването на ЕС може да продължи цяло десетилетие. На запад са много богати, там са богатсвата на света които столетия са грабили. Постепенно ще обедняват, и ще изсмукват все повече от перифериите като България да запазят статуквото. На запад бавно ще потъват, а източните васали ще се гърчат в мизеpията, както се гърчиха 34 години, но сега вече ще бъде ужасно. Българите отново направиха правилния избор, честито.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Украинците живеят в нискобюджетен екшън, а пък ние чалгарите живеем в шоуто на Слави. Кой какъвто тъпФилм си направи.

48

До Анонимен 58

преди 7 месеца

Ми ти ако не знаеш, направиха пробив Украйнците! Спукаха ви от бой! :)))))))) 2 защитни линии дето ги строихте година веке и ги превзеха! Та такива ми ти неща! Ако искаш повече подробности виж в нетя! Ако можеш де! Ха дано ама ... :))))))))))))))

47

Анонимен

преди 7 месеца

Идеята беше руснаците да се разбунтуват като останат без Макдоналдс, ZARA, Gucci и да свалят Путин. Но не се получи, при Горбачов стана тогава се получи, и сега трябваше да стане но не стана. Даже стана точно обратното. А западът няма план Б, и сега упорито продължава да цикли на проваления план А.

46

хахаха

преди 7 месеца

Мале, честно ли ве ? Открихте топлата вода маняци ахаха.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Само си представете варианта в който нещо се случва в Украйна и отново се съюзяват с Русия - едните са събрали цялото оръжие на Запада а другите са преминали на военна икономика и после ще се молите украинците да ви пощадят

44

Серсема

преди 7 месеца

Само с камили и слонове ще постигнат успех.Тези животни са непознати за руснаците.